Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:30

Nyhetskanalen - 29 okt 11 kl. 16:51

Idol ut - X Factor inEfter tta ssonger tar Idol paus nsta hst och lmnar plats fr en ny satsning i TV4: X Factor..
Läs mer på Nyhetskanalen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Idolut X , Factorin
Sydsvenskan - 08 dec 11 kl. 13:15

Nu pausar TV 4 Idol

Foto: Johanna Wallin
Efter åtta "Idol"-vinnare, utsålda arenaturnér och röstningsrekord säger TV 4 farväl till Sveriges största talangjakt. Nästa år kommer "X-factor".
Talangjakten "Idol" har sedan starten 2004 fostrat svenska artister som Agnes, Darin, Måns Zelmerlöw och Danny Saucedo.

BT - 08 dec 11 kl. 18:10

TV4 tar farväl av succén Idol

Efter åtta "Idol"?vinnare, utsålda arenaturnér och röstningsrekord säger TV 4 farväl till Sveriges största talangjakt. Nästa år kommer "X?

Kristianstadsbladet - 08 sep 12 kl. 15:04

Högt spel när TV 4 gör "X factor"

Det är en av Europas största talangtävlingar som äger listorna i Storbritannien. Nu kommer ?X factor?

Posh24 - 01 nov 11 kl. 09:32

Idol läggs ned!

Funderat på att söka till Idol nästa år? Tyvärr, det blir inget Idol nästa höst. Denna säsongen av Idol är den nämligen sista!

Posh24 - 10 feb 12 kl. 09:04

David Hellenius trick för att få X factor till det ultimata underhållningsprogrammet!

Det nya musikprogrammet, efter Idol, True Talent och The Voice, är som många vet en svensk version av X factor. I juryn kommer vi se Marie Serneholt, Orup, Ison Glasgow och Andreas Carlsson och programledare för tävlingen är David Hellenius. David var programledare för första säsongen av svenska Idol och tycker att det är viktigt att använda sig av humor till de annars ganska allvarliga tävlingsprogrammen.

Kristianstadsbladet - 15 jan 13 kl. 09:55

TV 4 tar tillbaka "Idol" i höst

Efter åtta säsonger lades "Idol" på is och under 2012 satsade TV 4 på talangsåpor som "The voice" och "X factor". Men tittarna svek och nu dammar kanalen av det ursprungliga konceptet och till hösten är "Idol" tillbaka.
- "Idol" är ett av våra mest populära program någonsin och något av en institution i den svenska nöjesvärlden.

Sydsvenskan - 12 nov 11 kl. 06:30

X Factor ersätter Idol

Nästa år byter TV4 ut "Idol" mot mycket mer underhållande konceptet "X Factor". Där är jurymedlemmar?
Nästa år byter TV4 ut ?

Posh24 - 15 jan 13 kl. 10:54

TV 4 skrotar The Voice och X Factor - i höst kommer Idol tillbaka!

Efter åtta säsonger lade TV 4 ned talangsåpan Idol och satsade på nya program som X Factor och The Voice Sverige. Men de nya talangprogrammen förra året blev riktiga floppar, och nu har kanalen bestämt sig - Idol återvänder till tv-rutan i höst! "Idol är ett av våra mest populära program någonsin och något av en institution i den svenska nöjesvärlden.

Posh24 - 21 jun 17 kl. 13:13

Domarna är i Liverpool för de första auditions till kommande program av X-factor

The X Factor är en brittisk sångtävling i TV-format inom realitygenren som började sändas 2004 då man tog över efter engelska Pop Idol (originalversionen av Idol) på kanalen ITV. Namnet The X Factor står för det extra som finns hos dem som verkligen har en talang som krävs för att bli en stor stjärna.

Några av de tydligaste skillnaderna med The X Factor och övriga sångtävlings-program är att de tävlande kan vara i vilken ålder som helst, från 16 år och uppåt, jurymedlemmar blir efter en punkt i programmet coacher till deltagarna, även grupper kan tävla och att jurymedlemmarna coachar deltagarna och till slut tävlar juryn mot varann med deltagare som de coachar.

Sydsvenskan - 03 sep 11 kl. 06:30

Varde ljus på mig Star Search Popstars Star Academy/ Fame Factory Idol So You Think You Can Dance Stjärnor på is Stjärnkockarna Let"s Dance/Dancing With The Stars Maestro The Voice True Talent X Factor Top Model Project Runway Stylista Talang Sveriges mästerkock/Masterchef

I begynnelsen var "Star Search" - och tv-tittarna såg att det var gott. Och producenterna välsignade såporna och sade: Varen fruktsamma och föröken eder. Och det vart afton och det vart morgon i talangfabriken.

Trelleborgs Allehanda - 20 aug 13 kl. 11:07

Succécomeback för "Idol"


TV 4 verkar ha gjort rätt som tog tillbaka "Idol" i stället för "X factor". Premiäravsnittet av talangjakten sågs av hela 1 207 000 tittare på måndagskvällen, uppger mätföretaget MMS. Det är nästan 400 000 fler än som såg premiären av "X factor" i fjol.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.