Opinionen.se > Opinion

Thursday, 04 June, 23:17

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Sökandet efter överlevande avbryts
Under lördagen avslutades sökandet efter överlevande efter det kraftiga jordskalvet i östra Turkiet, rapporterar AFP.- Det är osannolikt, om det inte sker mirakel, att någon mer kommer att hittas levande, säger en läkare till CNN Turkiet.Dödssiffran har stigit till 582 personer. 231 människor har räddats från rasmassorna..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Turkiet, AFP, CNN Turkiet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sökandetefter , överlevande, avbryts
Helsingborgs Dagblad - 30 nov 19 kl. 14:15

Sökandet efter överlevande i Albanien avbryts

Sökandet efter överlevande i rasmassorna efter den kraftiga jordbävningen i Albanien i tisdags har avbrutits, uppger landets premiärminister Edi Rama. Samtidigt säger han att antalet dödsoffer stigit till 50. Omkring 900 människor skadades i skalvet, va.

UNT - 30 nov 19 kl. 14:15

Sökandet efter överlevande i Albanien avbryts

Sökandet efter överlevande i rasmassorna efter den kraftiga jordbävningen i Albanien i tisdags har avbrutits, uppger landets premiärminister Edi Rama..

GöteborgsPosten - 30 nov 19 kl. 14:16

Sökandet efter överlevande i Albanien avbryts

Sökandet efter överlevande i rasmassorna efter den kraftiga jordbävningen i Albanien i tisdags har avbrutits, uppger landets premiärminister Edi Rama. Samtidigt säger han att antalet dödsoffer stigit till 50..

Kristianstadsbladet - 14 jul 13 kl. 06:49

Sökande efter båtflyktingar avbryts


Sökandet har avslutats efter åtta personer som saknas efter att en båt med 97 flyktingar kapsejsat 160 mil norr om Julön, meddelade den australiska sjöräddningsmyndigheten Amsa på söndagen.Beslutet togs eftersom det är högst osannolikt att hitta någon överlevande.Australiens före detta premiärminister Julia Gillard kritiserades hårt för sitt beslut att låta kropparna efter 55 drunknade båtflyktingar bli kvar i havet efter en olycka i början av juni..

Helsingborgs Dagblad - 14 jul 13 kl. 06:51

Sökande efter båtflyktingar avbryts

Sökandet har avslutats efter åtta personer som saknas efter att en båt med 97 flyktingar kapsejsat 160 mil norr om Julön, meddelade den australiska sjöräddningsmyndigheten Amsa på söndagen. Beslutet togs eftersom det är högst osannolikt att hitta någon överlevande..

BT - 14 jul 13 kl. 06:51

Sökande efter båtflyktingar avbryts

Sökandet har avslutats efter åtta personer som saknas efter att en båt med 97 flyktingar kapsejsat 160 mil norr om Julön, meddelade den australiska sjöräddningsmyndigheten Amsa på söndagen. Beslutet togs eftersom det är högst osannolikt att hitta någon överlevande.Australiens före detta premiärminister Julia Gillard kritiserades hårt för sitt beslut att låta kropparna efter 55 drunknade båtflyktingar bli kvar i havet efter en olycka i början av juni..

Kristianstadsbladet - 14 jul 13 kl. 20:33

Sökandet efter kvinna avbryts


Efter en vecka utan resultat avbryts sökandet efter den 74-åriga dementa kvinna som försvann från sitt hem norr om Haparanda förra söndagen. - Det blir inget mer, tyvärr - vi hade gärna velat hitta henne, säger Jussi Toiviainen vid polisen i Haparanda, till TT på söndagskvällen. - Hennes anhöriga är underrättade, fortsätter han.

BT - 14 jul 13 kl. 20:35

Sökandet efter kvinna avbryts

Efter en vecka utan resultat avbryts sökandet efter den 74-åriga dementa kvinna som försvann från sitt hem norr om Haparanda förra söndagen. - Det blir inget mer, tyvärr - vi hade gärna velat hitta henne, säger Jussi Toiviainen vid polisen i Haparanda, till TT på söndagskvällen.- Hennes anhöriga är underrättade, fortsätter han.

GöteborgsPosten - 29 apr 15 kl. 07:36

Sökandet efter överlevande avslutas

Miljontals människor är i akut behov av mat och annan hjälp efter jordbävningen i Nepal. Samtidigt väntas sökandet efter överlevande avslutas inom kort. - Hoppet om att hitta överlevande är ute, säger svenske insatsledaren Lars-Göran Uddholm..

NSD - 10 feb 13 kl. 10:38

Sökandet efter uran avbryts

Sökandet efter uran avbryts i Kuusivaara utanför Övertorneå.- Om ekonomi och intresse fanns skulle vi kunnat gå vidare, men det gör vi inte. Allt är nu historia, säger Jan-Ola Larsson, All star minerals, till SR Norrbotten..

Expressen - 03 mar 13 kl. 06:31

Sökandet efter Jeff, 37, avbryts - hålet för stort

Sökandet efter Jeff Bush, 37, avbryts. Slukhålet som han försvann ner i är så stort att räddningsarbetarna inte vågar fortsätta. I stället kommer nu huset att rivas..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.