SN > Nyheter

Monday, 25 May, 13:07

SN - 29 okt 11 kl. 16:45

Saab börjar betala lönNu har pengarna börjat komma in på de Saab-anställdas konton. En del fick pengar under fredagen. Andra får vänta till nästa vecka. Skillnaden beror på vilken bank de anställda använder..
Läs mer på SN
Läs mer om:
Saab

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabbörjar , betala, lön
SvD - 08 aug 11 kl. 15:06

Snart måste Saab betala sina skulder

Saab har arbetsveckan på sig..

Sydsvenskan - 24 okt 11 kl. 16:10

Krismöte om Saab

Representanter från Saab Automobile och de kinesiska bolagen Youngman och Pang Da sitter i dag i ett krismöte i Stockholm. Syftet är att försöka hitta en lösning efter upprivna avtal och avvisade bud.
TROLLHÄTTAN.

BT - 24 okt 11 kl. 13:32

Saab-lönen är på väg

De anställda på Saab har i förväg informerats om att oktoberlönen kan komma att bli försenad. De 21 första dagarna täcks av den statliga lönegarantin, men beslutet från rekonstruktören Guy Lofalk kom in sent i fredags till länsstyrelsen i Västra Götaland vilket kan göra att pengarna inte hinner betalas ut på tisdagen när metallarna normalt ska få lön. ?

BT - 07 jul 11 kl. 09:57

Regeringen säger ja till Saab

Regeringen har nu formellt gett klartecken till Saabs fastighetsaffär. Beslutet innebär att staten släpper sina panter i fastighetsbolaget, och att den överenskomna försäljningen kan slutföras, skriver näringsdepartementet i ett pressmeddelande. ?

SvD - 24 jan 17 kl. 15:24

Åklagaren: Saab betalade Mullers skatteplanering

Victor Muller lät Saab betala hans privata skatteplanering för en halv miljon kronor mitt i krisen, enligt åklagaren. Två månader efteråt tvärnitade Saabs produktion..

Kristianstadsbladet - 27 okt 11 kl. 12:44

Tiden löpte ut för Saab

Det kom inga löner till de Saab-anställda i dag heller. På eftermiddagen löpte också tidsfristen ut för Saab att lämna in yttrande till tingsrätten i Vänersborg som ska besluta om rekonstruktionen ska fortsätta eller ej.
Att Saab inte lämnade in något yttrande betyder att bolaget lever väldigt farligt.

BT - 27 okt 11 kl. 14:24

Saab ber om mer tid hos tingsrätten

Saab har begärt anstånd med att lämna sitt yttrande till tingsrätten i Vänersborg, som ska besluta om rekonstruktionen ska fortsätta eller ej.
Några löner till de Saab-anställda har inte kommit i dag heller.
Rådman Stefan Nilsson, ordförande för Vänersborgs tingsrätt, berättar för TV 4 Nyheterna Väst vid 13.

BT - 27 okt 11 kl. 12:06

Inga löner till Saab-anställda

Det kom inga löner till de Saab-anställda i dag heller. Och det kan dröja ytterligare innan det trillar in några pengar på bankkontona.
Torsdagen var lönedag för tjänstemännen i Unionen, Sveriges ingenjörer och Ledarna.

BT - 23 jun 11 kl. 11:30

"Löner det sista man slutar betala"

Saabs framtidsutsikter är mörka, menar flera analytiker, efter beskedet att bolaget inte kan betala ut löner till de anställda.
- Det sista företag i kris slutar att betala är skatter och löner, säger Peter Törngren, som under förra vintern likvidator för Saab, till di.se.

Kristianstadsbladet - 23 jun 11 kl. 15:30

Lån istället för lön på Saab

Dagen före midsommar meddelar Saab att löner inte kan betalas ut eftersom bolaget saknar pengar. I stället kan de anställda tvingas ta banklån för att ha råd att betala sina räkningar.
Dagen före midsommar meddelar biltillverkaren Saab att företaget inte har råd att betala de anställdas löner.

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 15:34

Muller: "Saab har pengar"

Foto: Scanpix
Kronofogden ber Saab Automobile om klarlägganden sedan vd Victor Muller sagt att företaget visst har pengar till de anställdas löner. Lönerna betalas dock inte ut på grund av leverantörsskulderna.
?

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.