SvD > Nyheter

Tuesday, 26 May, 06:02

SvD - 29 okt 11 kl. 16:45

M-granskning visar på litet SD-inflytandeI endast elva procent av riksdagsbesluten har SD spelat en avgörande roll..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
SD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M-granskningvisar på , litet, SD-inflytande
BT - 22 sep 13 kl. 09:42

"Vårt inflytande har blivit mindre"

I intervjuserien med Borås politiska ledare har turen i dag kommit till Ida Legnemark och Vänsterpartiet. Det är inte alltid lätt att vara ung inom politiken men med ett decennium som fritidspolitiker bakom sig känner sig Ida Legnemark långt ifrån som någon nykomling. Inför nästa val önskar sig en starkare vänster och friare tyglar i kommunalpolitiken.

HBL - 09 mar 14 kl. 06:05

Svaveldirektivets styvmoder har mest inflytande

Satu Hassi har varit den mest inflytelserika finländaren i EU-parlamentet de fem senaste åren. Den bedömningen gör hennes finländska kollegor i Bryssel.Satu Hassi (Gröna) får flest omnämnanden när HBL frågar de finländska EU-parlamentarikerna vilka som har haft det största inflytandet eller varit flitigast under den snart avslutade femårsperioden.

SVT - 09 jun 17 kl. 09:32

Litet parti på Nordirland får stor makt

Nordirlands lilla nationalkonservativa parti, Demokratiska unionistpartiet, DUP, verkar få stort inflytande i brittisk politik. Partiet kan bli kungamakare och jublar i dag över sina unika möjligheter att påverka regeringsbildningen..

Dagen - 13 maj 11 kl. 03:00

Avdragsrätt minskar statens inflytande

Avdragsrätt för gåvor är ett bättre system än statsbidrag till samfunden. Det skapar ett mindre beroende av staten.

"Samfunden bör inte ta emot bidrag till verksamheter som är uttryck för sin egenart.

NSD - 27 maj 11 kl. 04:30

Allas rätt till val- frihet och inflytande

I en ny granskning som presenteras denna vecka framgår att kommunerna brister i att ge barn och unga likvärdiga möjligheter att utvecklas. Endast var fjärde kommun har granskat den fysiska tillgängligheten på friskolorna och i sju av tio kommuner finns unga inte representerade i råd där personer med funktionsnedsättning ingår..

Nyheter 24 - 03 jun 11 kl. 14:34

Italienska spelhärvan - Zlatans självmål under granskning


Den italienska spelskandalen växer. Nu är även Romaspelaren Daniele De Rossi och Milan indragna på ett hörn. CREMONA.

Eurosport - 10 apr 13 kl. 07:18

Fotboll - Allsvenskan - "Firmans" inflytande på AIK - medlem ungdomstränare

SVT:s Uppdrag granskning tar i onsdagens program upp att medlemmar från en så kallad firma, Firman Boys - våldsrelaterade supportrar - har infiltrerat AIK fotbolls styrelse. Och det finns en medlem i Firman Boys som är ungdomstränare i AIK. "Visar det sig att han är medlem i Firman Boys så är hans tid som ungdomstränare över", säger Johan Segui, ordförande i AIK fotboll..

SmålandsPosten - 24 jan 14 kl. 07:12

Fortsatt granskning av SFI-undervisning

Hur fungerar undervisningen i svenska för invandrare, SFI, i Växjö egentligen? Det är en fråga som Inblicksredaktionens Bo Ströberg granskat. Den 5 december kunde ni läsa att 6 av 10 elever inte når godkänt resultat.

Newsmill - 06 feb 12 kl. 21:46

Ekonomiska sanktioner gynnar bara diktatorer

http://www.newsmill.se/trackback/42961Nationalekonom: Oppositionella och folkgrupper med litet politiskt inflytande skulle drabbas hårdast av ekonomiska sanktioner mot Syrien.

YLE - 20 maj 14 kl. 10:42

Småpartierna siktar framåt

Av de fjorton partier som siktar på parlamentsposter i EU, är sex mycket små. Självständighetspartiet, Köyhien Asialla, Piratpartiet, Förändring 2011, Finlands kommunistiska parti och Sinivalkoinen rintama saknar plats i riksdagen men kandiderar nu i EU-valet, utan realistiska chanser till mandat. Politiskt pendlar de små partierna från ytterhögern till den yttre vänsterkanten så de har sinsemellan har en väldigt olika profil.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.