Nyhetskanalen > Nyheter

Wednesday, 03 June, 02:44

Nyhetskanalen - 29 okt 11 kl. 16:23

Svenska företag i Thailand drabbadeFlera svenska företag med produktion i Thailand påverkas av översvämningarna.

- Vi har haft fabriken stängd i tio dagar, säger Marcus Krusell, vd på svenska datorväsktillverkaren Krusell.
.
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Thailand, Marcus Krusell, Krusell

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenska företagi , Thailand, drabbade
Skånskan - 22 nov 16 kl. 12:03

Många företag drabbade i stor bedrägerihärva

MALMÖ Polis i Malmö och Stockholm utreder just nu en större bedrägerihärva, där flera företag är drabbade. Tre personer sitter häktade. ERWP.

Vestmanlands Läns Tidning - 19 dec 19 kl. 16:58

JUST NU: Stort strömavbrott i Västerås – 15 000 hushåll drabbade

Cirka 15 000 hushåll och företag är drabbade av ett stort strömavbrott i de västra stadsdelarna....

Sydsvenskan - 30 mar 11 kl. 11:05

Turister strandsatta i Thailand

Foto: AP
Svåra översvämningar i Thailand har dödat 11 personer och strandsatt tusentals turister på populära semesteröar som Koh Samui och Koh Tao.
BANGKOK. Trots att mars vanligtvis är en av landets varmaste månader har regnet fullkomligt öst ner i en hel vecka, och mer regn är att vänta enligt väderprognoser.

YLE - 28 jan 14 kl. 05:00

Finnwatch: Matkedjorna försöker ta sitt ansvar i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.

YLE - 28 jan 14 kl. 07:11

Finnwatch: Fortfarande stora problem i Thailand

Tre av fyra finländska matvarukedjor har tagit kritiken om att deras underleverantörer i Thailand behandlar sina arbetare illa på allvar. Det uppger Finnwatch i en ny rapport om förhållandena inom fisk- och fruktindustrin i Thailand. Men det betyder ändå inte att så värst mycket konkret har förändrats i Thailand på ett år, enligt Finnwatch.

YLE - 03 jan 16 kl. 09:31

De bytte mörka Finland mot soliga Thailand

It-företaget Yousician flyttade sin verksamhet till Thailand för en månads tid. Största utmaningen var logistiken - att hitta bra arbetsutrymmen med säkra internetuppkopplingar och boende för 25 personer. Ända sedan starten för fem år sedan har Yousician aktivt försökt hitta nya kreativa sätt att jobba.

YLE - 23 feb 17 kl. 14:25

Distansjobb lockar allt fler – Ila flyttade till Thailand

Kontorsjobb är inte till för alla och allt fler jobbar på distans. Ila Nordström var trött på vardagen i Finland och ville göra något – då flyttade hon till Thailand. ”Vad drömmer vi om?

BT - 26 sep 11 kl. 09:34

Döda i Thailand efter översvämningar

Dödstalet stiger från översvämningar i Thailand och Kambodja har stigit till över 200 de senaste två veckorna enligt uppgifter från myndigheter på måndagen. 158 personer har omkommit i Thailand och 61 i Kambodja efter de översvämningar som följt efter regn och höga vattenstånd.
"23 provinser i nordliga och centrala delarna av Thailand står under vatten och två miljoner människor är drabbade" uppgav katastrofmyndigheten.

Sydsvenskan - 23 dec 11 kl. 06:30

Lång väg tillbaka för de drabbade Totalrenovering

Evakuerade thailändare har börjat återvända hem efter de värsta översvämningarna i landet på över femtio år. Tusentals hem och butikslokaler städas, torkas och renoveras. För många är regeringens utlovade pengar det enda hoppet för att komma på fötter igen.

Nyhetskanalen - 08 apr 12 kl. 15:03

Smittskyddsinstitutet tonar ner malariafara i Thailand "Få svenskar drabbas"

Tiotusentals svenskar reser varje år till Thailand - där resistent malaria nu sprids alltmer längs gränsen till Burma. Få svenskar drabbas dock i landet och råden är heltäckande klädsel, myggmedel och myggnät.-Om man reser till drabbade områden är det viktigt med långärmat, långbyxor, impregnerade myggnät, att hålla sig inne kvällstid och om man använder myggmedel så ska man göra det upprepade gånger, särskilt om det är varmt, säger Maria Brytting, chefsmikrobiolog vid Smittskyddsinstitutet (SMI).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.