NSD > Nyheter

Wednesday, 27 May, 16:04

NSD - 29 okt 11 kl. 16:32

Elev mobbades av skolanställdaEn 20-årig elev i Kristianstad har i över ett års tid mobbats av två anställda på en skola..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Kristianstad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elev, mobbadesav , skolanställda
DN - 04 jul 18 kl. 11:12

Skolanställda döms till fängelse för barnvåldtäkt

På torsdagen kom domen mot de två skolanställda som misstänkts för grova våldtäkter mot barn samt grovt barnpornografibrott. De döms till tolv respektive tio års fängelse, rapporterar TT. .

DN - 03 okt 18 kl. 12:17

Hovrätten fastställer fängelsestraff för två skolanställda som döms för våldtäkt mot barn

De skolanställda var flickans familjehemsföräldrar och utsatte henne för upprepande övergrepp under flera år, enligt tingsrätten.  Nu fastställer hovrätten fängelsestraffen. – Sveket mot henne är totalt, det går inte att svika ett litet barn på ett grövre sätt än va de har gjort, säger kammaråklagare Robert Beckard..

YA - 19 mar 14 kl. 07:22

Skolanställda mottog hotfulla brev

Tre anställda på Färsingaskolan i Sjöbo har tagit emot hot via brev.
Under tisdagskvällen fick polisen anmälningarna. Tre olika anställda, bland annat rektorn och kuratorn, har fått hot riktade mot sig.

UNT - 06 feb 13 kl. 14:27

Skolanställda sextrakasserade

Tre anställda vid en skola i Uppsala har vid upprepade tillfällen utsatts för sexuella trakasserier via anonyma e-postmeddelanden. Skolans rektor har nu anmält händelsen till Arbetsmiljöverket..

Nerikes Allehanda - 29 okt 13 kl. 17:13

Förtroendekris bland Kumlas skolanställda

Så många som två av tre av de anställda på Kumlas förskolor och skolor saknar förtroende för den politiska ledningen. Bara 39 procent skulle rekommendera Kumla kommun som arbetsgivare..

Sydsvenskan - 10 jan 15 kl. 04:00

Skolanställda pressas till tystnad av sekretessavtal

Anställda på Framtidskompassen i Vellinge krävs på sekretessavtal när de slutar. Företaget vill inte att de berättar någonting om skolan.
– Vi råder våra medlemmar att inte skriva på något tysthetslöfte, säger Lars Hemzelius från Lärarnas Riksförbund..

ÖstersundsPosten - 06 okt 16 kl. 07:00

Skolanställda i Svenstavik rasar mot avgift för att parkera: ”Ska vi betala för att vara på jobbet”?

Från 17 oktober kommer det att kosta 100 kronor i månaden för den kommunställda i Berg som vill kunna parkera sin bil på en p-plats i anslutning till arbetet – annars blir det parkeringsböter..

BT - 16 jun 17 kl. 12:09

Mark stänger av skolanställda

Marks kommun har stängt av två anställda på en skola i Mark sedan de dömts för misshandel..

Expressen - 04 jul 18 kl. 11:06

Två skolanställda döms för våldtäkt mot barn

Ett par i Västsverige som varit anställda vid en skola döms till fängelse för våldtäkt mot barn. Mannen döm till 12 års fängelse och kvinnan till  10 års fängelse, enligt Aftonbladet. .

Expressen - 01 aug 18 kl. 12:57

Skolanställda våldtog barn – vill ha mildare straff

Ett par i Västsverige som varit anställda vid en skola våldtog under flera år en minderårig flicka.Nu vill paret att deras straff på tolv respektive tio års fängelse mildras samt att skadestånden sänks, rapporterar Bohusläningen.Samtidigt vill åklagaren se strängare straff..

Expressen - 03 okt 18 kl. 11:06

Skolanställda våldtog flicka hundratals gånger

Ett par i Västsverige som varit anställda vid en skola våldtog under flera år en minderårig flicka.Enligt åklagaren så rör det sig om hundratals våldtäkter.Mannen dömdes till tolv års fängelse och kvinnan till tio år av tingsrätten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.