Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Saturday, 30 May, 04:10

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 16:28

Saab har börjat betala ut lönerNu har pengarna börjat komma in på de Saab-anställdas lönekonton. En del fick pengar under fredagen, medan andra får vänta till nästa vecka. Skillnaden beror på vilken bank de anställda använder. ? Jag är helt övertygad om att alla metallare som har Swedbank fick sina pengar i går eftermiddag eller kväll, sade Håkan Skött, ordförande för IF Metall-klubben på Saab, till Ttela.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Saab, Swedbank, Håkan Skött, IF Metall, Ttela

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Saabhar , börjat, betalaut , löner
TA - 23 jun 11 kl. 12:02

Saab kan inte betala ut löner

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Dagen före midsommar meddelar Saab att lönerna inte kan betalas ut, eftersom företaget saknar pengar. - Det är fruktansvärt. Helt otroligt.

BT - 23 jun 11 kl. 10:45

Saab kan inte betala ut löner

Dagen före midsommar meddelar Saab att lönerna inte kan betalas ut, eftersom företaget saknar pengar.
- Det är fruktansvärt. Helt otroligt.

Sydsvenskan - 23 jun 11 kl. 08:09

Saab kan inte betala ut löner

Foto: Adam Ihse/Scanpix
Dagen före midsommar meddelar Saab att lönerna inte kan betalas ut, då företaget saknar pengar.
För Fredrik Almqvist blev det en chockartad start på dagen. ?

VA - 23 jun 11 kl. 08:43

Saab kan inte betala ut anställdas löner

23 juni Dagen före midsommar meddelar Saab att lönerna inte kan betalas ut, eftersom företaget saknar pengar. Någon prognos för när lönerna kommer finns inte. ?

VA - 26 aug 11 kl. 14:18

''Saab är ett katastrofbolag''

26 augusti Swedish Automobile, som äger Saab, meddelade på fredagen att de senarelägger sin delårsrapport. Det fick aktien att störtdyka på Amsterdamsbörsen och rykten om stundande rekonstruktion att flöda. I ett pressmeddelande skrev Saab att rapportförseningen till den 31 augusti beror på att bolaget just nu håller på att sammanställa rapporten.

Kristianstadsbladet - 23 jun 11 kl. 15:30

Lån istället för lön på Saab

Dagen före midsommar meddelar Saab att löner inte kan betalas ut eftersom bolaget saknar pengar. I stället kan de anställda tvingas ta banklån för att ha råd att betala sina räkningar.
Dagen före midsommar meddelar biltillverkaren Saab att företaget inte har råd att betala de anställdas löner.

Sydsvenskan - 31 mar 11 kl. 06:30

Det krävs intelligens för att köra Saab

Saab marknadsfördes utomlands under 1980-talet som "The most intelligent car ever built". Det var så?
Saab marknadsfördes utomlands under 1980-talet som ?

BT - 23 jun 11 kl. 16:21

Lån istället för lön på Saab

Dagen före midsommar meddelar biltillverkaren Saab att företaget inte har råd att betala de anställdas löner. Istället erbjuds arbetarna, med fackets hjälp, lån ifrån Swedbank i Trollhättan för att täcka upp den uteblivna lönen.
För Fredrik Almqvist, bilbyggare på Saab sedan 16 år, blev det en minst sagt chockartad start på dagen.

Sydsvenskan - 09 sep 11 kl. 06:30

Vem vågar köpa en Saab nu?

När Vänersborgs tingsrätt sa nej till Saabs ansökan om en andra rekonstruktion klockan två igår efte?
När Vänersborgs tingsrätt sa nej till Saabs ansökan om en andra rekonstruktion klockan två igår eftermiddag tog Saab ett tungt steg vidare mot slutet. I alla fall med den verksamhet som finns i Trollhättan idag, eller rättare sagt fanns innan produktionen stoppades i våras.

Trelleborgs Allehanda - 24 nov 16 kl. 13:46

Saab tar ner skylten - till slut

En karakteristisk del av den klassiska gamla Saab-fabriken i Trollhättan försvinner nu för alltid. Biltillverkaren Nevs, som tagit över fabriken, har börjat montera ner alla kvarvarande Saab-skyltar.(TT).

Kristianstadsbladet - 24 nov 16 kl. 13:46

Saab tar ner skylten - till slut

En karakteristisk del av den klassiska gamla Saab-fabriken i Trollhättan försvinner nu för alltid. Biltillverkaren Nevs, som tagit över fabriken, har börjat montera ner alla kvarvarande Saab-skyltar.(TT).

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lufthansas räddningspaket säkrat

EU och den tyska staten har kommit överrens om ett räddningspaket för Lufthansa. I utbyte mot paketet, som ger flygbolaget 9 miljarder euro i stöd, har Lufthansa gått med på ett antal eftergifter, bland dem 24 landningsrättigheter per dag i Frankfurt oc.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Demonstrationer stängde Vita huset

Oroligheterna som bröt ut sedan den svarte amerikanen George Floyd dött under ett polisingripande fortsätter över hela USA. I Washington har, enligt amerikanska medier, särskilda polisen Secret service stängt av Vita huset, och ingen får komma in eller.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Osäkert väder hotar dagens rymdfärd

Lyfta eller inte lyfta? Nasa väntar spänt på väderleksprognoserna för att avgöra om den privata Space X-raketen kan skjutas upp under lördagen. På fredagen uppgavs chansen vara 50 procent.

Helsingborgs Dagblad - 2 timmar sedan

Tre skadade i olycka med fyrhjuling

Flera personer skadades när en fyrhjuling körde in i ett hus i Hedemora under natten mot lördag, uppger polisen på sin hemsida. Enligt Kenneth Johannesson, vakthavande befäl vid polisen i region Bergslagen, är både skadeläge och vad som har hänt fortfar.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Bulgarien öppnar gränsen

Bulgarien öppnar sina gränser för EU-medborgare. Från och med måndag slopas den obligatoriska karantänsperioden på 14 dagar för resande från EU. Men inte för svenskar.

Helsingborgs Dagblad - 4 timmar sedan

Åtalas för mordförsök, vapenbrott och stöld

En man i Kramfors åtalas för mordförsök, grovt vapenbrott och stöld. En natt i mitten av mars sköt han en annan man i bröstet med ett stulet gevär, rapporterar SVT Nyheter Västernorrland. Åklagarsidan menar att det var ett planerat dåd och väcker åtal f.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

John Lundvik vann ”Let's dance”

John Lundvik och hans danspartner Linn Hegdal stod som slutgiltiga segrare i årets säsong av "Let's dance". – Våga drömma, och ge allt om ni tror på det för då blir det fan alltid rätt, säger Lundvik till tittarna som röstat på honom. Finalen i "Let's d.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Fina försommardagar under pingst

Hela landet belönas med strålande väder under pingsthelgen. Solen flexar sina strålar både lördag och söndag. Visst väntas några stackmoln men solen snor ändå huvudfokus i SMHI:s prognos för helgvädret.

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Fyra nederländska stridsfartyg passerade genom Östersund

Har omhändertagit två ton kokain och beskjutits av pirater..

Helsingborgs Dagblad - 5 timmar sedan

Expert: Värre för USA än för WHO

Att USA bryter alla samarbeten med WHO kan få stora konsekvenser. – Det här är mycket allvarligt. Dels handlar det om finansieringen, men också legitimiteten för Världshälsoorganisationen, säger Johan von Schreeb, professor vid Karolinska institutet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.