Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Thursday, 04 June, 22:23

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 16:31

Vuxna stal mobiler från småpojkarTvå gånger under lördagen blev småpojkar bestulna på sina mobiltelefoner i nordvästra Skåne. Första gången var på morgonen när en 11-årig pojke stod och väntade på bussen utanför Höganäs. En bil med flera vuxna män stannade intill pojken och en av männen ryckte till sig 11-åringens mobil, skriver Hd.se. Samtidigt som polisen fick larm om stölden genomfördes nästa.
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Skåne, Höganäs, Hd, Nyhamnsläge

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vuxna, stal, mobilerfrån , småpojkar
Sydsvenskan - 25 aug 18 kl. 19:02

Knivrånare stal mobiler från pojkar

På lördagen blev tre pojkar rånade på sina mobiler av två gärningsmän beväpnade med kniv..

YLE - 27 jan 16 kl. 08:45

Ungdomsbarometern: Pojkar har svårare att klara vardagen

Pojkar klarar vid vuxentröskeln sämre av vardagssysslor såsom matlagning, städning och bykande än flickor, framgår ur den senaste Ungdomsbarometern. - Pojkar hjälps helt enkelt till hjälplöshet, kommenterar Lisbeth Översti, jopolärare och socialarbetare vid Winellska skolan i Kyrkslätt. Det gäller att börja åtgärda de gamla rollmodellerna där ”mamma servar pappa”, för det går lätt i arv.

YLE - 19 sep 13 kl. 08:52

"Det finns pojkar som lämnas utan stöd"

De vuxna i skolan kan göra mycket, men bara om relationen är god. Det säger Harry Lunabba, som doktorerar med avhandlingen När vuxna möter pojkar i skolan. Det finns pojkar som inte tas på allvar, pojkar som väcker negativa känslor, och pojkar som blir utan stöd, säger han.

YLE - 26 jan 17 kl. 10:05

Pojkar får mera nyttig motion på dagis: "Flickorna har kanske ett större behov av att vara sociala"

Pojkar är en aning livligare och får mera motion än flickor medan de vistas på daghem. Barn som rör på sig mindre löper större risk att bli feta och därför skulle det vara viktigt att också flickorna rör på sig. Flickor får en dryg minut mindre ansträngande motion per dagistimme.

SVT Debatt - 12 nov 13 kl. 16:21

Män kan visa pojkar att det är manligt att läsa

LÄSNING Pojkar läser böcker i mindre utsträckning än flickor, det är många gånger konstaterat i undersökningar om läsvanor. En av orsakerna till att pojkarna väljer bort böckernas värld är att läsning traditionellt betraktats som en omanlig syssla. Därför har pappor ett speciellt ansvar: trots att de kanske inte själva heller har en tradition av böcker i sina liv, måste de se till att barn slutar se läsning som något könskodat, skriver Eivor Schultz och Kent Eriksson, ABF Västernorrland.

Sydsvenskan - 06 apr 11 kl. 01:00

Vuxna ska ge lugnare Lindängen

Foto: Patrick Persson
Tecknen kom redan i förra veckan: något är på gång bland de unga på Lindängen. Sedan började bränderna och stenkastningen. Och natten till tisdagen brann biblioteket.

Nyheter 24 - 26 jun 11 kl. 21:55

Flickor görs till pojkar i Indien


Könsoperationer görs på små flickor i Indien. Strävan är att de ska bli pojkar. Längtan efter pojkar gör att föräldrar ändrar sina döttrars kön.

Kristianstadsbladet - 09 dec 11 kl. 06:30

"Pojkar matas med en bild där män är onda"

Varför vill inte alla ha lika rättigheter, skyldigheter och spelregler? De flesta känner till legend?
Varför vill inte alla ha lika rättigheter, skyldigheter och spelregler?

Sydsvenskan - 20 maj 15 kl. 08:04

Sämre fysik med smarta mobiler

På 13 år har pojkar i årskurs fem år minskat sin fysiska aktivitet med en fjärdedel, visar en studie vid Göteborgs universitet och Linnéuniversitetet.De smarta mobiltelefonerna tros vara orsaken."Det är bekymmersamma resultat", säger docent Anders Raustorp i ett pressmeddelande.

Helsingborgs Dagblad - 20 maj 15 kl. 08:04

Sämre fysik med smarta mobiler

På 13 år har pojkar i årskurs fem år minskat sin fysiska aktivitet med en fjärdedel, visar en studie vid Göteborgs universitet och Linnéuniversitetet.De smarta mobiltelefonerna tros vara orsaken."Det är bekymmersamma resultat", säger docent Anders Raustorp i ett pressmeddelande.

SR - 05 feb 15 kl. 21:11

Wislander om Kristianstad: ”Vuxna män som spelade mot pojkar”

Kristianstad besegrade Drott på bortaplan med 35-23 och befäster serieledningen i handbollens elitserie. Radiosportens expert Magnus Wislander om Kristianstads överlägsenhet. – Det var vuxna män som spelade mot små pojkar, skillnaden var enorm..

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Tvååring drunknade i badtunna – polis utreder

En polisutredning om vållande till annans död har inletts efter att en tvåårig pojke drunknat i en badtunna i Sandvikens kommun i helgen, rapporterar Arbetarbladet. Händelsen inträffade i anslutning till pojkens hem och han fördes med ambulans till sjuk.

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Så blir NHL:s slutspelsupplägg

Bäst av fem matcher i kvalomgången, därefter bäst av sju i första omgången, kvartsfinal, semifinal och final. Så ser slutspelsupplägget ut i NHL i sommar om ligan kan återupptas efter coronapandemin. NHL presenterade i slutet av maj planen för att återu.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Merkel fördömer ”mordet” på George Floyd

Tysklands förbundskansler Angela Merkel sällar sig till de världsledare som fördömer omständigheterna kring hur den svarte amerikanen George Floyd miste sitt liv i samband med ett polisingripande för tio dagar sedan. – Detta mord på George Floyd är verk.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Astra Zeneca siktar mot två miljarder doser

Den svensk-brittiska läkemedelsjätten Astra Zeneca har målet att producera två miljarder vaccindoser mot coronavirus. Detta efter att ha ingått avtal med Cepi, som arbetar för att ta fram ett coronavaccin, och den Genève-baserade internationella vaccina.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Skådespelare gör annorlunda tal till nationen

Organisationen Scensverige gav dramatikerna Ebba Petrén och Alexandra Loonin uppdraget att skriva ett "tal till nationen", likt det som politiska ledare håller i kristider. Men talet blev i stället ett tal till relationen. "Det är så ofta vi i branschen.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Svensk ilska över polskt fiske i Östersjön

Polska fiskare uppges trotsa EU-förbud i Östersjön. Oacceptabelt, anser landsbygdsminister Jennie Nilsson (S). Från den 1 maj får fisket i södra Östersjön egentligen bara bedrivas med fartyg som är mindre än tolv meter och som fiskar på max 20 meters dj.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Rockmusikern Steve Priest är död

En av originalmedlemmarna i brittiska glamrockbandet Sweet, basisten Steve Priest, har avlidit. Bandet delar på Facebook ett uttalande från Priests familj som bekräftar att Priest avlidit efter en tids sjukdom. Sweet hade störst framgångar i Storbritann.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Pedofilanklagad pappa får upprättelse i SVT-dokumentären "Att rädda ett barn"

Men varför hängs personer ut som inte är makthavare?.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Klartecken: Då är NBA tillbaka

Coronapandemin stoppade säsongen i början av mars. Men nu är NBA redo att börja med matcher igen. Återstarten är planerad till i slutet av juli.

Helsingborgs Dagblad - 3 timmar sedan

Biet – en utrotningshotad varelse

I Örkelljunga jobbar Biparadiset och Pär Svensson för pollinatörens överlevnad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.