Expressen > Nöje

Wednesday, 27 May, 02:22

Expressen - 29 okt 11 kl. 15:51

"Det svåraste var att inte kissa på sig"Filippa Bark är gravid. Sissela Benn har just fött barn Ibland är steget superkort mellan dikt och verklighet. - Jag behövde inte ens stoppa in en kudde under klänningen för att se gravid ut, säger skådespelerskan Sissela Benn vars karaktär Filippa Bark gör succé (i par med Björn Gustafsson) i SVT:s lördagsunderhållning "Robins"..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bark, Benn, Sissela Benn, Filippa Bark, Björn Gustafsson, SVT, Robins

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det svårastevar att inte , kissapå sig
News55 - 15 okt 15 kl. 14:39

Undersköterska uppmanade dement att kissa i blöjan

I en avvikelserapport som lämnats in till Borlänge kommun blev en dement man tillsagd att ”kissa i blöjan” av en undersköterska, när han bad om hjälp med att gå på toaletten. I rapporten beskrivs händelsen som att mannen tagit kontakt med undersköterskan i korridoren genom att köra fram i sin rullstol och säga att han var kissnödig. ”Kissa i blöjan” ”Undersköterskan svarar att patienten har blöja på sig och kan kissa i blöjan”, står det i rapporten.

Kristianstadsbladet - 22 apr 13 kl. 12:38

Kissa på allmän plats kan vara okej


Lagen förbjuder offentligt kissande - men det är okej om behovet är trängande, om du inte kan hitta en toalett och åtminstone gör ditt bästa för att inte synas. Det anser hovrätten som på måndagen friade artisten Mange Schmidt som ertappades med att kissa i en buske intill Fyrisån i Uppsala förra året. Enligt domen ville Schmidt inte något illa med att kissa i busken, rapporterar P4 Uppland.

YLE - 27 feb 14 kl. 10:28

Fullmäktige: Alla ska få kissa fritt

37 mot 34. Så slutade omröstningen i Helsingforsfullmäktige om att citytoaletterna i staden ska vara gratis för alla. Fullmäktigeledamot Sami Muttilainen (VF) har gjort en motion om att slopa toalettavgifterna för kvinnor och funktionshindrade.

YLE - 09 dec 14 kl. 18:12

Nu får alla kissa gratis

I Helsingfors har de allmänna toaletterna kostat 50 cent att använda, medan urinoaren varit gratis. Den här uppdelningen ska det bli ett slut med i april. Från och med den första april 2015 ska 38 citytoaletter i Helsingfors vara helt gratis att använda.

Svenskbladet - 30 nov 99 kl. 00:00

Juholt; "Kissa i motvind inget problem"

Socialdemokraternas partiledare Håkan Juholt, gick under veckan ut med påståendet att det är helt ok att kissa i motvind, även om det rör sig om mycket stark motvind. Juholt själv har kommenterat till pressen;
- Det finns dom som påstår att det skulle vara olämpligt att kissa i motvind, dom menar att starka vindar skulle blåsa tillbaka kisset på en så att man blir våt och känner sig allmänt eländig, men det är inte sant.

- Se här, om jag står vänd mot vinden såhär och kissar med snoppen vänd nedåt är det inga problem.

Nya Wermlands Tidningen - 11 jan 15 kl. 06:00

Uppmanades att kissa i blöja

När kvinnan på ett särskilt boende ville ha ett bäcken sa nattpersonalen att hon kunde kissa i blöjan. Kvinnan tyckte det var svårt att göra det men nattpersonalen vidhöll att hon skulle kissa i blöjan..

Cornucopia - 05 apr 15 kl. 13:24

Vit flykt - svenskar flyttar till de populäraste kommunerna

Vit flykt pågår i Sverige. De populäraste kommunerna för inhemsk flyttning är också "vita kommuner" dit personer med svensk bakgrund ("svenskar") flyttar, enligt SCB:s statistik för 2013 - 2014.

Vit flykt (eng white flight) är inget okänd fenomen, vare sig i Sverige eller i utlandet.

YLE - 05 mar 15 kl. 14:30

Amanda och Oliver populäraste namnen ifjol

Det populäraste förnamnet som gavs till svenskspråkiga flickor ifjol var Amanda. För svenskspråkiga pojkar var det populäraste förnamnet Oliver. 38 flickor fick namnet Amanda och 33 pojkar fick namnet Oliver.

Expressen - 07 mar 11 kl. 14:37

Flera tvingades kissa i påse på tåget

När det fullsatta pendeltåget stod stilla i två timmar utbröt panik bland resenärerna. En person svimmade, flera drabbades av panikångest och folk tvingades kissa i plastpåsar framför främlingar. - Det är så förnedrande, nu måste vi kräva toaletter på pendeltågen, säger en 51-årig kvinna som vittnar om upprorsstämning på tåget..

Expressen - 07 mar 11 kl. 16:15

Folk tvingades kissa i påse på tåget

När det fullsatta pendeltåget stod stilla i två timmar utbröt panik bland resenärerna. En person svimmade, flera drabbades av panikångest och folk tvingades kissa i plastpåsar inför främlingar. - Det är så förnedrande, nu måste vi kräva toaletter på pendeltågen, säger en 51-årig kvinna som vittnar om upprorsstämning på tåget..

Helsingborgs Dagblad - 18 apr 11 kl. 14:40

Kissa på Mariakyrkan

En 25-årig man åtalades för förargelseväckande beteende sedan han ertappats av polis när han kissade mot Mariakyrkan natten mot den 10 april.Patrullen som var på rutinuppdrag fick syn på mannen när han stod med uppknäppta byxor mot kyrkoväggen. När poliserna frågade varför han valde att kissa på Mariakyrkan, blev svaret att han inte hittade någon annan kyrka..

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 5 timmar sedan

Andrea, 22, vill ha världens största läppar: ”Svårt att äta”

Trodde du att du hade stora läppar? Då får du nog tänka om. 22-åriga Andrea Ivanova vill nämligen ha världens största och har lagt tusentals kronor på sitt nya utseende.

Expressen - 6 timmar sedan

”Tiger king”-stjärnans nya liv – efter stora succén

Båda är kända från Netflix.Och i helgen syntes profilerna från ”Tiger king” och ”Too hot to handle” tillsammans på en lyxbåt i Los Angeles..

Expressen - 9 timmar sedan

”Paradise hotel”-Jasse: Det gör killar fel i sängen

”Paradise hotel”-profilen Jasmine Gustafsson är trött på killar som inte kan tillfredsställa henne i sängen.I Martin Björks Youtube-serie ”Intimt med Björken” avslöjar realityprofilen vad killar gör för fel mellan lakanen – och kommer med sina bästa sextips.– Ni har tittat för mycket på porr typ, och tror att allting ska vara som en porrfilm, säger Jasmine Gustafsson i intervjun..

Expressen - 11 timmar sedan

Hailey Biebers tvekan över återföreningen med maken

När Hailey och Justin Bieber gifte sig hade de redan varit tillsammans i flera omgångar tidigare, och hade sårat varandra tidigare.Nu berättar Hailey Bieber om skuldkänslorna, och varför hon tvekade på att ge sig in i en seriös relation med sin nuvarande make igen.– Jag var väldigt försiktig när det kom till oss, för jag tror att vi båda hade blivit ordentligt sårade av den andre tidigare, säger hon i ”The Biebers on watch” på Facebook..

Expressen - 15 timmar sedan

Harald Treutiger och hustrun fastnade på Nya Zeeland

Harald Treutiger och Kicki Hultin fastnade i Nya Zeelands stenhårda corona-nedstängning.Tv-paret, som båda räknar sig till covid-19-riskgrupper, tvingades ta hjälp av UD för att komma hem till Sverige.– Vi satt i två veckor på ett hotellrum i ”lockdown”, säger Treutiger..

Expressen - 16 timmar sedan

Hemliga kärleksparen i Robinson: ”Hettar till”

Kärlek i dokusåpor är inte ovanligt, men årets upplaga av ”Robinson” måste ändå slå ett slags rekord.Deltagaren Julia Franzén får det till totalt åtta hemliga par under tävlingen, och beskriver det som ”unikt”.– Man skedade ju alltid, och det kan man ju göra oskyldigt.

Expressen - 16 timmar sedan

Isabella Löwengrip dejtar igen: ”Aldrig gått en vecka utan”

Sedan Isabella Löwengrip blev singel i januari har hon varit förtegen om sitt kärleksliv.Men i sin nystartade podcast med bästisen Sheila Arnell berättar hon nu om sin civilstatus. – Det har nog aldrig gått en vecka i mitt liv där jag inte dejtat någon, säger Löwengrip i podden Isabella söker Sheila..

Expressen - 19 timmar sedan

Elena Belles sorg över dotterns pappaönskan

Efter makens tragiska bortgång valde Elena Belle att flytta med dottern Luna, och gör sitt bästa för att hantera sorgen över att bli änka.Nu berättar ”Svenska Hollywoodfruar”-profilen om Lunas saknad efter sin pappa – och varför hon alltid kommer berätta om Michael Theanne för dottern.”Hon saknar honom och frågar ofta om honom, det krossar mitt hjärta”, skriver Elena Belle på Instagram story..

Expressen - 20 timmar sedan

Meghans plan – för att kunna återvända till Los Angeles

Prins Harrys och hertiginnan Meghans uttåg från det brittiska kungahuset har skämtsamt kallats ”Megxit” – men nu menar uppgiftslämnare till The Sun att det främst var Harrys initiativ.Samtidigt ska Meghans plan alltid ha varit att återvända till Los Angeles, även om det innebär problem för maken.– Den stora planen, åtminstone för Meghan, var alltid att flytta till Los Angeles, säger en uppgiftslämnare till The Sunday Times magazine..

Expressen - 21 timmar sedan

Therése Lindgrens intima dilemma med pojkvännen

Therése Lindgren har hamnat i ett dilemma med kärleken Anders – de är nämligen inte överens om hur ofta man bör byta underkläder.I sin vlogg berättar nu Youtubern om en upptäckt på internet, och undrar vad hennes miljontals följare tycker.– Det händer ju ibland att jag inte duschar på en hel dag.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.