NSD > Nyheter

Sunday, 31 May, 17:30

NSD - 29 okt 11 kl. 15:29

"Känns oerhört kränkande"Det var när familjen besökte Pontushallen och matchen mellan LF Basket och Norrköping som inbrottet på Ankarvägen inträffade. - Det är utstuderat, nästan som att tjuvarna väntat på att vi ska lämna huset. Det känns oerhört kränkande, säger villaägaren, som vill vara anonym..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Pontushallen, LF Basket, Norrköping, Ankarvägen

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Känns, oerhört, kränkande
Länstidningen i Jämtland - 06 jul 18 kl. 13:27

Ny festival stänger ute män - DO-anmäls av Östersundsbo: "Obehagligt och kränkande"

Efter tidigare års osäkerhet på och kring musikfestivaler runtom i Sverige, har föreningen Statement bestämt sig för att anordna en festival för bara kvinnor, icke-binära och transpersoner. Nu reageras det kraftigt och diskrimineringsombudsmannen har fått motta flera anmälningar. – Det känns obehagligt och kränkande att utestängas beroende på mitt kön och min sexuella läggning, skriver Östersundsbon i sin anmälan..

BT - 02 nov 16 kl. 09:57

Brodern till mördade Wesam: Oerhört kränkande i rätten

En åtalad kom i skyddsväst till domstolen. En annan åtalad ville inte prata om den tredje satt i salen och den personen kom ett par timmar för sent..

BT - 13 dec 12 kl. 07:21

Ökänd bedragare skrev sig på Boråsfamiljs adress

FOLKBOKFÖRD UTAN KOLL. Carina Walter Asp och Claes Asp i Borås upptäckte att en man som utpekats som ökänd fakturaskojare stod skriven i deras lägenhet, vilket ledde till en massa obehag. Men det är omöjligt att stoppa sådana skenskrivningar och svårt att bli av med dem.

BT - 13 dec 12 kl. 07:21

Misstänkt skojare skrev sig på Boråsfamiljs adress

Carina Walter Asp och Claes Asp i Borås upptäckte att en man som utpekats som ökänd fakturaskojare stod skriven i deras lägenhet, vilket ledde till en massa obehag. Men det är omöjligt att stoppa sådana skenskrivningar och svårt att bli av med dem. ?

Helsingborgs Dagblad - 13 dec 12 kl. 01:36

Bedragare skenskrev sig hos familj

När arga människor ringde hem till familjen och skällde ut dem upptäckte de att en man som pekats ut som en ökänd fakturabedragare skrivit sig som boende i deras lägenhet i Borås. Nu är han polisanmäld. Det känns oerhört kränkande.

Alingsås tidning - 07 apr 18 kl. 05:30

Anmälda konsulten: ”Taget ur luften”

De har polisanmälts för att ha gjort privata inköp för kommunens pengar, men nekar bestämt tiil anklagelserna. Båda två säger att de har handlat i tjänsten och har förklaringar till inköpen. Den ena är konsult och den andra är anställd på Estrad Alingsås.

Politikerbloggen - 14 dec 12 kl. 08:00

Färdplan 2050 full av kryphål och önsketänkande


DEBATT. För ett land som byggt sitt välstånd på koldioxidutsläpp som nu drabbar hela världen borde det vara rimligt att både kapa sina utsläpp och bidra till att minska utsläppen i länder som inte har samma goda förutsättningar som oss. Det skriver Grön ungdoms språkrör Björn Lindgren (till vänster på bilden) i en debattartikel på TV4/Politikerbloggen.

Dalarnas tidningar - 16 mar 14 kl. 15:28

"Känns kränkande och märkligt"

En kvinna på en mindre ort är en av 27 000 personer i åldrarna 16 till 84 år i Dalarna som slumpmässigt tagits ut för att besvara en nationell hälsoenkät. – Även om undersökningen är anonym känns det kränkande och märkligt att man efterfrågar min sexuella läggning, säger hon upprört..

Skånskan - 01 apr 17 kl. 06:00

”Kränkande och historielöst”

ESLÖV Såväl Ungerns ambassadör i Sverige som Judiska församlingen i Malmö reagerar starkt på Eslövs fullmäktigeordförande Cecilia Linds (S) uttalande om att det finns koncentrationsläger i Ungern.
– Osmakligt och kränkande, säger ambassadör Lilla Makkay. ERWP.

SVT - 25 feb 13 kl. 23:36

Riksidrottsförbundet om nollningen: ?Oerhört allvarligt?

Riksidrottsförbundets elitidrottschef Peter Mattsson ger sin syn på den kränkande "nollning" som pågått på flera av Norrlands skidgymnasier. ? Det är oerhört allvarligt och över gränsen, säger han till SVT Sport..

Nerikes Allehanda - 23 dec 15 kl. 05:15

En oerhört imponerande person

För en tid sedan föreläste Georgios Karpathakis, social entreprenör och grundare av Underbara adhd, för oss på Barn- och elevombudet.Georgios Karpathakis, som bland annat berättade sin historia i Sommar i P1 i somras, är en oerhört imponerande person, med ett synnerligen tungt bagage. Han fick sin ADHD-diagnos först som 25-åring och har alltså gått igenom hela sin skoltid utan att ha fått den hjälp han faktiskt haft rätt till.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.