Opinionen.se > Opinion

Friday, 05 June, 10:14

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna i Lund svårt knivskuren
En kvinna på Kollegievägen i Lund fick livshotande skador när hon vid lunchtid på lördagen knivskars av en man. Den misstänkte gärningsmannen greps omedelbart. Enligt polisen handlar det om ett familjedrama. Det inträffade rubriceras som grov misshandel alternativt försök till dråp eller mord, skriver Sydsvenska Dagbladet..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Lund, Kollegievägen, Sydsvenska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kvinnai , Lund, svårt, knivskuren
GöteborgsPosten - 18 feb 16 kl. 12:50

Kvinna hittad svårt knivskuren

En kvinna har hittats knivskuren i Säffle i Värmland. Enligt polisen attackerades hon i magen och fördes till sjukhuset i Karlstad med allvarliga skador..

Aftonbladet - 28 jan 20 kl. 07:41

Stort slagsmål i Lund – 50-åring knivskuren

▸ Omkring 15-20 personer var inblandade i ett storbråk under natten i Lund, enligt polisen..

Expressen - 23 maj 18 kl. 18:53

Äldre kvinna ska ha blivit knivskuren

En kvinna i 65-årsåldern, boende i Färgelanda, uppger att hon har blivit hotad och skuren med kniv av två personer, en kvinna och en man.Polisen har inlett en förundersökning om grov misshandel. .

Expressen - 15 jun 15 kl. 11:55

Kvinna gruppvåldtagen och knivskuren

En kvinna blev överfallen och utsatt för en misstänkt gruppvåldtäkt i södermanländska Nyköping i fredags kväll. Det skriver Södermanlands Nyheter. .

BT - 16 jun 11 kl. 20:47

Kvinna knivskuren i magen

En kvinna hittades på torsdagskvällen knivskuren på Munka Ljungbyvägen i Ängelholm, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Kvinnan som är i 40-årsåldern hade knivskurits i magen men var vid medvetande när hon fördes till sjukhus.
- Det är oklart hur allvarliga skadorna är, säger Skånepolisens ledningscentral till TT.

NSD - 16 jun 11 kl. 20:45

Kvinna knivskuren i magen

En kvinna hittades på torsdagskvällen knivskuren på Munka Ljungbyvägen i Ängelholm, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Kvinnan som är i 40-årsåldern hade knivskurits i magen men var vid medvetande när hon fördes till sjukhus..

NT - 16 jun 11 kl. 20:45

Kvinna knivskuren i magen

En kvinna hittades på torsdagskvällen knivskuren på Munka Ljungbyvägen i Ängelholm, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet. Kvinnan som är i 40-årsåldern hade knivskurits i magen men var vid medvetande när hon fördes till sjukhus..

SvD - 16 jun 11 kl. 20:45

Kvinna knivskuren i magen

En kvinna hittades i kväll knivskuren på Munka Ljungbyvägen i Ängelholm, skriver Helsingborgs Dagblad på nätet..

NT - 01 jul 12 kl. 03:17

Kvinna knivskuren i ansiktet

En kvinna blev misshandlad och knivskuren i ansiktet vid McDonalds i Växjö natten till söndagen. Hon fördes till sjukhus och en 21-årig man greps. Enligt Växjöpolisen är det ännu oklart vad som orsakat misshandeln och vilken relation offret och gärningsmannen har till varandra..

UNT - 01 jul 12 kl. 03:17

Kvinna knivskuren i ansiktet

En kvinna blev misshandlad och knivskuren i ansiktet vid McDonalds i Växjö i natt. Hon fördes till sjukhus och en 21-årig man greps. (TT).

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Kvinna svårt knivskuren i Örebro

En kvinna blev svårt knivskuren i en bostad på Väster i Örebro under onsdagskvällen. Hon ska skurits i halsen och huvudet och hon vårdas nu på sjukhus, rapporterar SR Örebro.Gärningsmannen hade försvunnit från platsen när polisen anlände vid 21-tiden och polisen har sedan sökt honom men utan framgång.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.