Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Thursday, 04 June, 22:36

Nya Wermlands Tidningen - 29 okt 11 kl. 14:57

Lev ditt liv med större närvaroDu nattar barnen, men i tankarna är du redan i tvättstugan eller framför datorn. Eller kanske kvar på jobbet. Bekant? Försök att i stället fokusera på stunden, lyssna på lillens snusande, känn kindens lena hud, dra in hans doft. Det är Mindfulness i praktiken!.
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Mindfulness

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Levditt , livmed större , närvaro
Världen Idag - 06 feb 17 kl. 00:01

Märks Guds närvaro i våra församlingar?

Att vara kristen är inte i första hand att ha en abstrakt Gudstro och vissa kristna värderingar. Kristet liv handlar om att Kristus lever i mig. Att vara en kristen församling handlar om att vara ett Guds tempel, en plats där Kristus kan bo.

BT - 28 okt 12 kl. 07:47

Allt verkligt liv är möte

När jag går igenom sal efter sal med Lars Jonssons fantastiska fågelmålningar som nu ställs ut på Waldemarsudde i Stockholm väntar mig till slut en stor överraskning. På den översta våningen, i den största salen, den som var prins Eugens ateljé, sitter Lars Jonsson själv och målar. Ja, inte bara målar.

Dagen - 19 jan 17 kl. 03:05

Medveten närvaro­ i Jesu namn

Medveten närvaro är inte något man behöver vara rädd för som kristen, menar pastor Inga-Märtha Isacson. Men den närvaro hon talar om handlar om mer än att bara möta sig själv, det handlar om att möta Gud. ”När vi som kristna stillar oss är det för att bli medvetna om Guds närvaro i våra liv.

Dagen - 19 jan 17 kl. 03:05

Medveten närvaro­ i Jesu namn

Medveten närvaro är inte något man behöver vara rädd för som kristen, menar pastor Inga-Märtha Isacson. Men den närvaro hon talar om handlar om mer än att bara möta sig själv, det handlar om att möta Gud. ”När vi som kristna stillar oss är det för att bli medvetna om Guds närvaro i våra liv.

Skånskan - 23 nov 18 kl. 07:30

Polis och kommun: Fortsatt närvaro ska öka trygghet

ESLÖV Att fortsätta öka närvaron och synligheten är vägen till att öka tryggheten, menar man från polisens och kommunens håll.Trots att till exempel ungdomsgäng och buskörningar upplevs som ett värre problem i år så ser kommunpolis Mats G Odestål en del ljusglimtar.
Han påpekar att det i årets mätning är något färre i området Rönneberga som upplevt minst ett problem kopplat till otrygghet.

YLE - 06 dec 13 kl. 12:04

Ahtisaari: "Hans närvaro var upplyftande"

President Nelson Mandela är personen som haft störst inflytande på sin samtida generation. Ingen har påverkat mitt liv mer än Mandela, skrev president Martti Ahtisaari i ett pressmeddelande efter dödsbudet från Sydafrika. Ahtisaari skrev att han hade framfört sina kondoleanser till Mandelas fru och familj.

Uppsalanyheter.se - 29 aug 14 kl. 18:32

Anja Kontor: "Mitt liv har vänt många, många gånger..."

Ett intervjuande inlägg, en dröm som blev verklighet. Med Uppsaladottern Anja Kontor, högaktuell med inspelning av åtta nya avsnitt "När livet vänder".Ett intervjuande inlägg, en dröm som blev verklighet.

BT - 24 apr 13 kl. 13:41

Sibille Attars fantastiska scennärvaro

?Så minns jag dig, som en person som aldrig gjort mig besviken? ?

Skånskan - 05 mar 16 kl. 14:00

Stillhet och närvaro

YSTAD – Att vara stilla i oss själva och vara närvarande är inget vi värdesätter i dag, men det är där vi kan hämta kraft och uppleva möten.
Det säger skulptören och målaren Åsa Melin som ställer ut sina verk med det temat på Klosterkyrkan.Åsa MelinSkulptören och målaren Åsa Melin bor och verkar i den gamla skolan i Peppinge på Österlen sedan 1973.

Dagensanalys.se - 20 mar 18 kl. 13:01

6 steg för att avsluta ditt Facebook-konto och leva ett liv utan sociala medier

Erkänn att du har tänkt på hur det vore att avsluta ditt Facebook-konto, i synnerhet nu när uppgifterna om Cambridge Analytica slagit ner som en bomb i den sociala medievärlden. Tänk dig att slippa störas av notifieringar, slippa oroa dig för att någon skapar en personlighetsprofil av din data, eller slippa att bara slött titta igenom flödet för att ”kolla vad som händer”. Här följer sex steg för hur du lever ett liv utan sociala medier, för du vill ju fortfarande hålla kontakten med dina vänner och familj.

Dagensanalys.se - 24 maj 18 kl. 12:01

6 steg för att avsluta ditt Facebook-konto och leva ett liv utan sociala medier

Erkänn att du har tänkt på hur det vore att avsluta ditt Facebook-konto. Tänk dig att slippa störas av notifieringar, slippa oroa dig för att någon skapar en personlighetsprofil av din data, eller slippa att bara slött titta igenom flödet för att ”kolla vad som händer”. Här följer sex steg för hur du lever ett liv utan sociala medier, för du vill ju fortfarande hålla kontakten med dina vänner och familj.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 45 minuter sedan

JUST NU: Ung man på rymmen från ungdomshem

Nya Wermlands Tidningen - 1 timme sedan

Tung skadesmäll för Mallbacken som provar ny spelare

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Hon är ny chef på Paper Province

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Två män i slagsmål utanför Rusta

Nya Wermlands Tidningen - 3 timmar sedan

Äldre multisjuka på sjukhus smittade med corona

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Svaret på kvinnans gåtfulla död i branden

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.