Kristianstadsbladet > Nyheter

Friday, 29 May, 05:42

Kristianstadsbladet - 29 okt 11 kl. 06:30

Fortsatt trend med ökad trygghet300 personer i åldern 16?85 år bosatta i Bromölla har blivit tillfrågade om de vill svara på en enkät om hur trygga de känner sig att bo i kommunen. 227 personer har valt att svara.
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Bromölla, Ronny Månsson, Skåne, Ronny

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Fortsatt trendmed , ökad, trygghet
Skånskan - 21 nov 15 kl. 14:00

Lovar mer synlighet och ökad trygghet

STAFFANSTORP Staffanstorp är redan testkommun i ett dna-märkningsprojekt för att förebygga bostadsinbrott och lättare spåra stulet gods.
Nu tar kommunen ännu ett steg och klubbar medborgarlöften till invånarna.Syftet är även här att minska bostadsinbrotten och öka tryggheten.

Blekinge Läns tidning - 04 mar 20 kl. 14:56

De vill satsa en miljon på ökad trygghet i parken

M, KD och V vill satsa fem miljoner på ökad trygghet och förebyggande arbete. En miljon ska användas till ökad trygghet i Hoglands park..

Sydsvenskan - 30 maj 18 kl. 05:29

S lovar ökad trygghet på arbetsmarknaden

Socialdemokraterna presenterar i dag en handlingsplan för ökad trygghet på arbetsmarknaden. Ett vallöfte är att avskaffa allmän visstidsanställning. – Det är en handlingsplan för ordning och reda och trygghet på arbetsmarknaden och den är ganska omfatta.

Skånskan - 05 sep 18 kl. 17:22

Moderaterna sätter ökad trygghet i fokus

ystad En av Moderaternas viktigaste valfrågor är ökad trygghet och säkerhet i Ystads kommun. De ska öka med bland annat fler övervakningskameror, ordningsvakter och poliser, men också med livräddare, äldreombudsman och olika slags boenden för äldre.– Vi har lagt ett antal motioner och förslag om trygghet och säkerhet men vi har inte fått gehör från styret Socialdemokraterna och Centerpartiet för det.

Kristianstadsbladet - 11 mar 20 kl. 18:00

För ökad trygghet – bybor pratade om körpass med bilen runt samhället

På tisdagen var det byaträff i Näsum. Årets tema är trygghet. Bland annat pratade Näsumsborna med politikerna om att börja med Nattögat igen, föreningen där medlemmarna kör runt samhället med bil för ökad trygghet.

Polisen - 10 feb 17 kl. 15:00

Delaktighet för ökad trygghet

Ökad trygghet står i fokus när Mölndal lanserar sitt medborgarlöfte. Under året lovar polisen bland annat en ökad närvaro. Samtidigt satsar Mölndals stad på trygghetsskapande åtgärder.

SmålandsPosten - 23 jan 15 kl. 07:02

Digitala larm ger ökad trygghet

Sveriges kommuner har kommit olika långt i arbetet med övergången från analoga till digitala trygghetslarm. En del kommuner är klara med arbetet, andra har inte påbörjat. I Uppvidinge kommun är nu alla larm utbytta.

Polisen - 14 dec 15 kl. 14:50

Ett gemensamt medborgarlöfte för ökad trygghet i Hudiksvall

Medborgarna ska uppleva en ökad trygghet i de centrala delarna av Hudiksvall. Det är huvuddragen i Hudiksvalls medborgarlöfte som undertecknades idag av lokalpolisområdeschef Kristina Holgersson och kommunstyrelsens ordförande Mikael Löthstam..

UNT - 28 jan 16 kl. 20:15

Mer polisnärvaro för ökad trygghet

På torsdagen undertecknade lokalpolischefen i Tierp och kommunstyrelsens ordförande ett medborgarlöfte om mer samverkan för ökad trygghet..

Polisen - 23 jun 16 kl. 08:36

Central överenskommelse för ökad trygghet i Göteborg

Polisen i Storgöteborg och Göteborgs Stad har undertecknat en central samverkansöverenskommelse för ökad trygghet och minskad brottslighet..

Barometern - 21 okt 16 kl. 23:17

Mat och musik för ökad trygghet

Mat och musik för ökad trygghet och integration är ett vinnande koncept. Det märktes på besökarna på fredagens gemenskapskväll..

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Sef-basen optimistisk inför ödesbeskedet

På fredag kommer beskedet från Folkhälsomyndigheten. Grönt ljus för elitidrott utan publik eller fortsatt rött ännu en tid? Sef-ordföranden Lars-Christer Olsson tror att Anders Tegnell & Co gör tummen upp.

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Svensk fotboll får ett extra transferfönster

Idag fick svensk fotboll klartecken från Fifa för ett extra transferfönster. Det nya fönstret, som förväntas klubbas formellt ikväll, gäller mellan 31 maj och 13 juni..

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Kommunen kan få rätt att stänga restauranger

Från och med den 1 juli kan kommunen själv komma att få besluta om stängning av restauranger som inte vidtar smittskyddsåtgärder mot spridning av coronaviruset. .

Kristianstadsbladet - 12 timmar sedan

Stort intresse för sommarbostäder när vi ”hemestrar” mer

− Vi har märkt av ett stort sug efter fritidshus. Det beror delvis på ovissheten kring reserestriktioner, men också på klimattänk, säger Tobias Norling, vd på Länsförsäkringar Fastighetsförmedling i Blekinge och norra Skåne..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Wislander lämnar RIK efter schism med Zuta

Handbollsikonen Magnus Wislander slutar som tränare i Redbergslid. 56-åringen lämnar Göteborgsklubben efter sammanlagt 29 år som spelare och ledare. – Det går inte att jobba som andratränare om man inte har samma idéer och filosofi som förstetränaren, säger han till SVT..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Anders Gustafsson: varför framställs Sverige i så dålig dager?

Sverige framställs som en miljöbuse när vi i själva verket är ett exempel för andra att följa..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Norge öppnar för jobbresor från hela Norden

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Polis får ökad rätt till kroppsvisitation

Polisen ska ha rätt att kroppsvisitera personer som tagits in till förhör. Syftet är att öka polisens säkerhet..

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Man i 25-årsåldern skjuten i Falköping

Kristianstadsbladet - 13 timmar sedan

Skolöppning gav inte ökad spridning i Danmark

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.