Aftonbladet > Nyheter

Friday, 29 May, 00:15

Aftonbladet - 29 okt 11 kl. 14:40

Farhan, 19, utvisas till Kenya ? eller TanzaniaMigrationsverket vet inte i vilket land de ska slppa av Farhan, 19Sger sig ha flytt frn krigets Somalia, men det tror inte Migrationsverket p..
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Farhan19 , utvisastill , Kenyaeller , Tanzania
UNT - 23 nov 19 kl. 18:38

Många döda i jordskred i Kenya och Tanzania

Nära 40 människor har mist livet i Kenya och Tanzania av jordskred som bildats efter kraftiga skyfall i Kenya och Tanzania..

Nyheter 24 - 30 apr 12 kl. 13:26

Mördade sina söner - nu ska Sigtunamamman utvisas


Hovrätten beslutar att mamman som dödade sina två barn kommer att utvisas. Den 31-åriga mamman som i september 2011 dödade sina två söner, fyra respektive åtta år gamla, kommer att utvisas till sitt hemland Kenya. Hon har tidigare yrkat att hovrätten ska häva beslutet om utvisning eller i vilket fall tidsbegränsa återreseförbudet.

Cornucopia - 24 feb 19 kl. 15:07

Tanzania - Hakuna matata

Min högst anekdotiska upplevelse av Tanzania är att det är ett välordnat och lugnt land, där man bemöter turister med seriös välvilja och ordningssinne. De problem som existerar bemöts generellt med den informella devisen hakuna matata, motsvarande Australiens no drama. Nedan följer mina generella intryck av landet.

SR - 03 maj 11 kl. 12:26

Kenya och Tanzania välkomnar bin Ladins död

I de två länder, där al-Qaida utförde sina första stora internationella terrorattacker, välkomnar många Usama bin Ladins död. Över 220 människor dog i ambassadbombningarna i Kenya och Tanzania 1998, och både offer och politiker säger att rättvisa nu har skipats..

Sydsvenskan - 19 nov 14 kl. 04:00

Torsk på Kenya

Norvegia, Finlandia, Svezia, brukar det stå på den nordiska paviljongen i Venedig. Under arkitekturbiennalen, som slutar på söndag, är skylten kompletterad med Zambia, Kenia, Tanzania. Utställningen är en diger dokumentation om de nordiska ländernas biståndsprojekt i dessa länder på 60- och 70-talet.

SR - 23 nov 19 kl. 19:12

Många döda i jordskred i Kenya och Tanzania

Nära 40 människor har mist livet i Kenya och Tanzania av jordskred som bildats efter kraftiga skyfall i de båda afrikanska länderna..

GöteborgsPosten - 23 nov 19 kl. 18:52

Många döda i jordskred i Kenya och Tanzania

Nära 40 människor har mist livet av jordskred som bildats efter kraftiga skyfall i Kenya och Tanzania..

Supermiljöbloggen - 11 dec 13 kl. 10:00

Vi-skogen, William Libusi: Kenya behöver fler svenska träd

Jag heter William Libusi och var med och planterade det första trädet i Vi-skogen för 30 år sedan. Jag skriver de här raderna i min hemstad Kitale, precis hemkommen efter en resa till Sverige där jag deltog i firandet av Vi-skogens 30-årsjubileum. Under veckan i Sverige pratade jag mycket om hur vi i mitt hemland Kenya redan känner av förändringarna i klimatet.

Nyheter 24 - 19 feb 12 kl. 20:11

Ung svensk omkom i bilolycka i Tanzania


En man i 20-årsåldern omkom på lördagen i en svår bilolycka i Tanzania. Olyckan inträffade i staden Arusha, nära gränsen till Kenya, på lördagen. Enligt utrikesdepartementet är mannen hemmahörande i södra Sverige.

SmålandsPosten - 21 okt 15 kl. 10:43

Erik Esbjörnsson: Tanzania redo för ny ledare

En vän från Tanzania reste upp till Nairobi i Kenya häromveckan och lånade lägenheten när jag var på resa. När jag kom hem hade han lämnat en rörande present på vardagsrumsbordet: ett exemplar av tidningen The Standards jubileumsutgåva som 1971 högtidlighöll Tanzanias tio första år av självständighet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.