Alliansfritt Sverige > Opinion

Monday, 25 May, 12:49

Alliansfritt Sverige - 29 okt 11 kl. 14:30

Oklart om M tar bort historieförfalskningenHISTORICISM. Historieförfalskningen om rösträtten och apartheid i Moderaternas idéprogram kommer att vara kvar minst två år. Det rapporterar DN som har intervjuat Reinfeldts presschef som menar att någon ändring inte kan komma på tal innan stämman hösten 2013. När DN frågar Moderaternas presschef så får man ett avvaktande svar:Kan det komma att starta en process för att ändra idéprogrammet?

? Såvitt jag vet pågår ingen sån process och såvitt jag vet finns inga planer på att starta en sån process, säger han till DN.se.

Fredrik Reinfeldt använde orden ?när tillfälle ges?.

När skulle ett sådant tillfälle kunna uppstå?

? Det har jag ingen uppfattning om, säger Johan Elmberg.Vad sägs om att gå ut direkt nu och lova att historieförfalskningen ska tas bort? Sofia Arkelsten skriver så här i sitt nyhetsbrev betitlat Med sikte på framtiden:Finns det formuleringar i idéprogrammet som kan förbättras ytterligare är detta något vi ska lyssna in, fundera över och vid behov återkomma till i samband med stämman 2013.Moderaterna kommer att få hör om detta till 2013. Det kan vi vara säkra på.


Läs mer på Alliansfritt Sverige Bilden delad av Alliansfritt Sverige via deras RSS-flöde och visas på deras server.
Läs mer om:
Historicism, Moderaternas, DN, Reinfeldts, Kan, Reinfeldt, Johan Elmberg, Arkelsten, Med, Finns

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Oklartom M , tar, bort, historieförfalskningen
DN - 17 sep 18 kl. 16:01

Tyska ambassaden i Brasilien tvingas sprida video om Förintelsen

RIO DE JANEIRO. Den växande högerextremismen i Brasilien tvingar Tysklands utrikesdepartement att agera mot historieförfalskningen i landet. Många av den brasilianske presidentkandidaten Jair Bolsonaros anhängare tror att nazismen är en vänsterrörelse och förnekar Förintelsen..

YLE - 17 apr 17 kl. 14:04

Svårare att förfalska recept – leder till flera inbrott i apoteken

Apoteket i Kronoby har utsatts för tre inbrott under de senaste tre åren. Apotekare Anu Nissilä säger att systemet med e-recept gör det svårt att förfalska recept. Då bryter sig missbrukarna istället in.

Skånskan - 20 aug 19 kl. 14:27

Får behålla falska tavlan

Malmö Mannen ärvde en dyrbar tavla av sin far, signerad konstnären Paul Klee, och lämnade in den till en auktionsfirma. Men tavlan var en förfalskning. Nu har tingsrätten bestämt vad som ska hända med den.

IDG - 24 aug 14 kl. 10:00

Falsk Iphone 6-kopia gör succé

Vad händer om du tar en ambitiöst omarbetad Android-enhet och påstår att den är nya Iphone 6? Ovetande främlingar på gatan hittade både den ena och den andra förbättringen med förfalskningen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.