Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Saturday, 30 May, 01:22

Nya Wermlands Tidningen - 29 okt 11 kl. 14:14

Vilka är de viktigaste framtidsfrågorna för universitetet`?? Man behöver hitta formerna där forskning, undervisning och samverkan hänger i hop ännu bättre. Att vi håller så hög standard att vi är attraktiva för studenter och samarbetspartners även internationellt, då tror jag att vi kan betyda något för det regionala. Konkurrensen om duktiga studenter, doktorander och forskare kommer att bli tuff de närmaste åren. Det säger Bo Edvardsson som blir ny vicerektor på Karlstads universitet 1 november när Åsa Bergenheim tar över som rektor..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Bo Edvardsson, Karlstads, Åsa Bergenheim

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vilka är de viktigaste, framtidsfrågornaför , universitetet`
LV - 15 mar 17 kl. 12:42

En av de viktigaste framtidsfrågorna: "Äldre vill bo i centrum"

Olika intressen och olika åsikter gör naturligtvis att alla har olika referensramar. Men frågan är ändå, om inte de flesta är någorlunda överens om att just det framtida planarbetet för Kinda kommun, med tillhörande byggande av bostäder, butiks-, service- och industrilokaler placerar sig riktigt högt upp i någon sorts topplista. -Vi vill dessutom se en förtätad centrumbebyggelse, säger Anders Lind (V)..

Dagens PS - 19 dec 19 kl. 09:23

De viktigaste frågorna inom healthtech 2020

Vilka utmaningar står vården inför i det nya decenniet, och vad är viktiga faktorer ur ett kommersiellt perspektiv? Det här är de viktigaste frågorna inom healthtech under början av 2020-talet. Vård- och omsorg är världens största industri, och dess andel av BNP ökar i de flesta länder.

Politikerbloggen - 10 nov 12 kl. 07:00

Sossarna bäst i fyra av de fem viktigaste frågorna

Grafik: Nyhetsbolaget
NOVUS. Sjukvården är den viktigaste politiska frågan. Och Socialdemokraterna har den bästa politiken i fyra av de fem viktigaste frågorna.

Supermiljöbloggen - 13 dec 17 kl. 11:13

Viktigaste valfrågorna? Miljö och klimat, enligt unga

När Novus frågade unga vilka valfrågor som är viktigast för dem hamnade klimat och miljö överst på listan. Däremot tror de inte att det är dessa frågor som kommer att dominera debatten. Samtidigt visar en undersökning från Aftonbladet och Inizio att nio av tio svenskar anser att klimatförändringarna är mycket eller ganska allvarliga, och sex av tio oroas över hur framtidens klimat kommer att påverka oss i Sverige.

Politikerbloggen - 10 nov 12 kl. 07:00

Sossarna bäst i fyra av de fem viktigaste frågorna

NOVUS. Sjukvården är den viktigaste politiska frågan. Och Socialdemokraterna har den bästa politiken i fyra av de fem viktigaste frågorna.

Expressen - 27 jun 12 kl. 22:12

S har störst förtroende i de viktigaste frågorna

Socialdemokraterna har störst förtroende i de viktigaste frågorna visar en ny undersökning från TV4 Nyheterna/Novus. Moderaterna anses också ha bäst politik i flera frågor - men för regeringens småpartier ser det mörkare ut. "Mätningen visar tydligt att Alliansens övriga partier saknar synlighet i viktiga frågor", skriver Novus vd Torbjörn Sjöström..

Regeringen - 19 jul 13 kl. 12:03

Situationen i Egypten - en av de viktigaste frågorna för EU:s utrikesråd

Utrikesminister Carl Bildt deltar i utrikesrådet i Bryssel den 22 juli. EU:s utrikesministrar har en lång dagordning att hantera där bland annat Egypten och Syrien ingår. På rådet kommer även den nu ett år gamla EU-planen för mänskliga rättigheter att diskuteras och följas upp.

DN - 07 sep 13 kl. 02:30

De viktigaste valfrågorna

Det här är de viktigaste frågorna i det norska valet..

Nya Wermlands Tidningen - 22 aug 14 kl. 19:21

Arbete för unga en av de viktigaste frågorna

Om den sänkta arbetsgivaravgiften för ungdomar under 26 år skulle höjas igen, skulle det öka kostnaderna för arbetsgivarna i Åmåls kommun med motsvarande 42 heltidsjobb. Moderaterna Anton Oskarsson och Ulf Hanstål ser ungdomsarbetslösheten som en av de absolut viktigaste valfrågorna..

SVT - 30 aug 17 kl. 18:35

De fem viktigaste frågorna om konflikten i Syrien

Kriget i Syrien har pågått i sex år – finns det något hopp om fred? SVT Nyheters utrikeskommentator Eva Elmsäter svarar på de fem viktigaste frågorna om konflikten som tvingat över 10 miljoner människor att lämna sina hem..

Dagen - 10 okt 17 kl. 14:27

Daniel Alm: Dopfrågan och ämbetssynen de viktigaste frågorna

EFS-ledningen välkomnar ett fördjupat samtal med United Öresundskyrkan om dubbelanslutning till EFS. Pingstledaren Daniel Alm ser dopfrågan och ämbetssynen som de viktigaste frågorna att reda ut..

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Bråk utanför gymnasieskola

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Motorcykel i diket

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Sadelstölder i Åtorp

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

INSÄNDARE: Aggressiv kråka hackar folk i nacken

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Inga svenska turistbesök i Grekland

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Lundsbergs rektor får sluta: "Olyckligt"

Nya Wermlands Tidningen - 7 timmar sedan

Stängt museum lanserar ny app

Nya Wermlands Tidningen - 8 timmar sedan

Nedbrunnen hembygdsgård ska ersättas - får kulturstöd

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.