Newsmill > Opinion

Wednesday, 03 June, 11:25

Newsmill - 28 okt 11 kl. 12:21

M:s förvaltande av välfärdsstaten inte nog för valvinsthttp://www.newsmill.se/trackback/40480Berättelsen om det borgerliga Sverige måste fortsätta bortom jobbskatteavdrag och jämställdhetsbonusar. Ett tydligt ställningstagande för marknadsekonomi måste kombineras med en insikt om att samhällets viktigaste värden inte kan mätas i pengar, skriver Aron Modig, förbundsordförande KDU..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Sverige, Aron Modig, KDU

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: M:s, förvaltandeav , välfärdsstateninte , nogför , valvinst
Cornucopia - 18 aug 16 kl. 12:41

Mer nybyggande av lägenheter i Stockholm än vid miljonprogrammets slut

Nybyggandet i Sverige fortsätter öka. Nybyggnationen av lägenheter i flerbostadshus är i Stockholms län nu högre än mot slutet av uppförandet av det så avskydda miljonprogrammet. Skillnaden mot då är att det idag inte rullas ut några villamattor, som trots allt stod för större delen av miljonprogrammets nybyggen och inte orsakade problemområden.

BT - 26 nov 13 kl. 14:36

Ett stort steg tillbaka för rovdjursfrågan

För att inte fördröja det viktiga pågående arbetet med att nå samförstånd i rovdjursfrågan, och i förvaltningen av övriga djur och fåglar, bör den framtida förvaltningen ligga kvar hos Naturvårdsverket – och inte överföras till en ny myndighet som jaktlagsutredaren Håkan Larsson föreslår. I september pulvriserade regeringens rovdjursproposition det bräckliga samförstånd den statligt tillsatta vargkommitténs betänkande presenterat knappt tre veckor tidigare. Naturvårdsmässigt förflyttades vi 20 år tillbaka i tiden.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.