Newsmill > Opinion

Tuesday, 02 June, 22:18

Newsmill - 29 okt 11 kl. 14:08

Försvarsmakten: Vi följer riksdagens besluthttp://www.newsmill.se/trackback/40505Allan Widman ifrågasätter varför insatsorganisationen inte är fullt bemannad förrän 2019. Men vi har redovisat detta årligen till regeringen, skriver Erik Lagersten, informationsdirektör Försvarsmakten..
Läs mer på Newsmill
Läs mer om:
Widman, Erik Lagersten, Försvarsmakten

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: FörsvarsmaktenVi , följer, riksdagens, beslut
SR - 19 nov 15 kl. 02:07

Försvarsmakten följer efter Säpo - höjer terrornivån

Nu höjer även Försvarsmakten terrorhotnivån som motsvarar Säpos höjning till högt hot..

Regeringen - 26 okt 17 kl. 12:36

Försvarsmakten och FMV får i uppdrag att förbereda omorganisation inom materiel- och logistikområdet

Regeringen gav den 26 november Försvarsmakten och Försvarets materielverk i uppdrag att börja förbereda den omorganisation av uppgifter inom materiel- och logistikförsörjningen som regeringen tagit ställning till i budgetpropositionen för 2018. Den nya organisationen ska träda i kraft den 1 januari 2019. Uppdragen lämnas med förbehåll för riksdagens beslut om budgetpropositionen..

Regeringen - 02 nov 17 kl. 12:30

Regeringen ger Försvarsmakten och Försvarets materielverk i uppdrag att förbereda övergång till ny finansiell styrmodell

Regeringen gav den 2 november Försvarsmakten och Försvarets materielverk (FMV) i uppdrag att börja förbereda övergång till ny finansiell styrmodell för materiel- och logistikförsörjningen den 1 januari 2019 Uppdragen lämnas med förbehåll för riksdagens beslut om budgetpropositionen..

YLE - 13 feb 19 kl. 04:30

"Det finns alltid någon som är där och kritiserar" - Försvarsmakten säger inte nej till SS-flaggor i militärparaden trots utredning om soldaternas krigsbrott

Försvarsmakten följer med läget men vill inte ta några förhastade beslut gällande användningen av SS-flaggor i militärparader. Det här trots att en utredning av Riksarkivet slår fast att det är "mycket sannolikt" att frivilliga ss-soldater under andra världskriget skulle ha varit delaktiga i mord på bland annat judar..

SR - 28 apr 15 kl. 18:43

Försvarsmakten avråder från att satsa resurser på Gotland

Trots miljardsatsningarna på försvaret står anslagen till försvaret kvar på en historiskt låg nivå enligt överbefälhavare Sverker Göranson, som också är kritisk mot riksdagens beslut om ny stridsgrupp på Gotland..

SvD - 17 apr 14 kl. 06:01

Försvarsmakten är inte kraftlös

Försvarsmakten följer noga vad som sker i vårt närområde och jag vidtar de åtgärder som krävs för att upprätthålla vår territoriella integritet. Jag delar inte bilden som ibland ges av Försvarsmakten som en kraftlös organisation, skriver ÖB Sverker Göranson..

SvD - 17 apr 14 kl. 06:01

Försvarsmakten är inte kraftlös

Försvarsmakten följer noga vad som sker i vårt närområde och jag vidtar de åtgärder som krävs för att upprätthålla vår territoriella integritet. Jag delar inte bilden som ibland ges av Försvarsmakten som en kraftlös organisation, skriver ÖB Sverker Göranson..

Expressen - 04 okt 15 kl. 23:49

Nye ÖB: "Vi följer Ryssland väldigt nära"

Den ryska militären utför dagliga bombräder i Syrien – och Försvarsmakten följer utvecklingen noggrant. Verksamheten är en del i en "punktmarkering" av Ryssland, berättar nytillträdde ÖB Micael Bydén. – Vi följer Ryssland väldigt nära i närområdet och vi har all anledning att följa vad de gör även utanför närområdet, säger han..

SR - 04 jan 20 kl. 10:04

Uppgifter: Försvarsmakten avbryter efter krisen i Irak

Den svenska försvarsmakten väljer att tillfälligt avbryta sin verksamhet i Irak, rapporterar Expressen..

SvD - 13 dec 13 kl. 22:53

Försvarsmakten väljer bort afghanska tolkar

Har lämnat över en rensad namnlista till Migrationsverket..

DI - 26 nov 14 kl. 09:14

Försvarsmakten väljer Cybaero

First North-listade Cybaero har av FMV, Försvarets materielverk, valts för att genomföra test- och demonstrationsflygningar under tredje kvartalet 2015 från den svenska Visbykorvetten..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.