Västerbottens Folkblad > Nyheter

Friday, 29 May, 22:12

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 13:09

Drunkningstillbud i MalgomajMALGOMAJ Man antrffad i vattnet. MALGOMAJ Man antrffad i vattnet. Vid 12.20 p lrdagen antrffades en person i vattnet vid Malgomaj, Nordansj. Ambulans och polis har kallats till platsen.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Drunkningstillbudi , Malgomaj
Västerbottens Folkblad - 22 jan 16 kl. 17:00

Hyllar fisket i Malgomaj

Hasse Peltonen från Boliden hyllar fisket i Malgomaj. –  Just nu det bästa isfisket i Sverige säger han. I sjön Malgomaj, belägen norr om Vilhelmina, finns en av Nordens största rödingodlingar.

Västerbottens Folkblad - 09 jul 14 kl. 16:50

Hyggesbränning i Malgomaj

I dag, med start klockan 16.30, genomförs en hyggesbränning i Vilhelmina kommun. Platsen är Järvsjöberget, Malgomaj, och bränningen kommer att pågå i kväll och i natt.

Västerbottens Folkblad - 07 mar 15 kl. 12:28

[PLUS] Umlax planerar större produktion i Malgomaj

Företaget Umlax vill satsa på en större fiskproduktion i sjön Malgomaj i Vilhelmina under 2015 och....

Västerbottens Folkblad - 09 jun 15 kl. 22:47

[PLUS] Nybildade Malgomaj FVO får bidrag

Kommunstyrelsen i Vilhelmina har beslutat att ge Malgomaj FVO startbidrag..

Uppsalanyheter.se - 01 jun 16 kl. 17:10

Fyraåring i drunkningstillbud på Fyrishov - "mycket allvarligt"

Ett fyraårigt barn har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud på Fyrishovs badanläggningen, personal på plats gav hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.Ett fyraårigt barn har förts till sjukhus efter ett drunkningstillbud på Fyrishovs badanläggningen, personal på plats gav hjärt- och lungräddning i väntan på ambulans.   Det var vid 15.

Sydsvenskan - 02 jun 11 kl. 15:19

Drunkningstillbud på Aq-va-kul

Ett barn på besök i badpalatset Aq-va-kul i Malmö fördes i ambulans till universitetssjukhuset i staden efter ett allvarligt drunkningstillbud vid tvåtiden på eftermiddagen.
Ett barn på besök i badpalatset Aq-va-kul i Malmö fördes i ambulans till universitetssjukhuset i staden efter ett allvarligt drunkningstillbud på torsdagseftermiddagen. Räddningstjänsten larmades strax efter klockan två om att barnet påträffats livlöst i vattnet, dragits upp och att personal satt igång hjärtlung-räddning.

Västerbottens Folkblad - 25 jun 16 kl. 10:52

Misstänkt drunkningstillbud

Räddningstjänsten undersöker just nu ett misstänkt drunkningstillbud. En båt har hittats drivande i Klutmark utanför Skellefteå. Räddningstjänsten undersöker nu om det rör sig om ett drunkningstillbud eller om det bara är en båt som slitit sig.

Skånskan - 22 jul 16 kl. 11:05

Barnen bättre efter drunkningstillbud

Helsingborg Samtliga tre barn som fick föras till sjukhus efter ett drunkningstillbud i Helsingborg under torsdagskvällen mår bättre. – Även åttaåringen som bedömdes som allvarligt skadad mår mycket bättre. Det är mycket glädjande, säger Marie Ljung, kommunikationschef på Helsingborgs lasarett.

Västerbottens Folkblad - 25 jul 16 kl. 09:20

Larm om drunkningstillbud

Ett larm har inkommit om ett drunkningstillbud i Nordmaling. Klockan 09:04 inkom larm om ett drunkningstillbud i Nedre Öre i Nordmalings kommun. Enligt uppgift till SOS Alarm ligger en person i vattnet i Öreälven.

Västerbottens Folkblad - 10 jan 18 kl. 12:44

Drunkningstillbud i fjällen – helikopter skickas

SOS har larmats om ett misstänkt drunkningstillbud i närheten av Tärnaby. Ett larm kom in till SOS klockan 12.19 om ett misstänkt drunkningstillbud i sjön Ajaure söder om Tärnaby.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.