SvD > Nyheter

Thursday, 28 May, 02:29

SvD - 29 okt 11 kl. 11:57

Självmordsattack tog utländska soldaters livAttentatet riktades mot en Nato-kolonn..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Nato

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Självmordsattack, tog, utländska, soldaters, liv
YLE - 22 maj 17 kl. 11:16

BK-ordförande: Begränsa antalet utländska spelare i handbollsligan

Antalet utländska spelare borde begränsas inom handbollsligan. Det här skulle gagna den inhemska handbollen, säger Björn Siggberg som är ordförande för handbollsstyrelsen i BK-46 i Karis. - Det skulle vara till mera gagn än skada, säger Björn Siggberg som i april uttryckte sina åsikter i en artikel i tidningen Hufvudstadsbladet (artikeln kräver registrering).

YLE - 16 nov 12 kl. 13:28

Polisen varnar för utländska försäljare i Jakobstad

En kvinna i Jakobstad blev bestulen på 50 euro när hon skulle betala för det hon köpt av två utländska män på torsdagen. Nu varnar polisen för de två utländska männen som rör sig i Jakobstad. De två utländska männen sade sig sälja juprydnare till ett billigt pris.

YLE - 20 nov 13 kl. 06:40

F.d. ordningsvakt: Det gjordes klart för mig att utländska gäster inte var välkomna

Många barer i Helsingfors verkar ha som princip att inte släppa in kunder med utländsk bakgrund. Yle Huvudstadsregionens redaktör fick erfara det här på natten till lördag då en dörrvakt var väldigt motvilligt inställd att tillåta tre utländska män inträde på Bar Loose i centrala Helsingfors. Orsaken sades då vara att alla måste uppvisa identitetsbevis.

YLE - 20 nov 13 kl. 07:10

F.d. ordningsvakt: "Utländska gäster var inte välkomna"

Många barer i Helsingfors verkar ha som princip att inte släppa in kunder med utländsk bakgrund. Yle Huvudstadsregionens redaktör fick erfara det här på natten till lördag då en dörrvakt var väldigt motvilligt inställd till att tillåta tre utländska män inträde på Bar Loose i centrala Helsingfors. Orsaken sades då vara att alla måste uppvisa identitetsbevis.

HBL - 29 maj 14 kl. 04:47

Utländska adoptioner minskade

Adoptionerna från utlandet minskar. Samtidigt finns tusentals skolbarn och tonåringar som skulle behöva en trygg familj. Delvis är frågan ekonomisk.

YLE - 18 dec 14 kl. 16:14

"Statligt ägande hindrar utländska investeringar"

Finland är i stort behov av utländska investeringar. Trots toppnoteringar i jämförelser av konkurrenskraften lockar Finland inte investerare. För Finland gäller det att satsa på branscher som kräver kunskap, slår professorerna Ulf Jakobsson och Timo Korkeamäki fast i en rapport som publiceras i dag.

YLE - 02 mar 15 kl. 08:42

Utländska spelsajter hotar finländskt spelmonopol

På nätet kan man inte tala om någon monopolställning för de finska spelbolagen. Utländska spelsajter lockar med erbjudanden som de inhemska bolagen inte kan matcha. I själva verket är det ingen annan än de finska spelbolagen som skulle få erbjuda finländarna penningspel.

Sydsvenskan - 20 sep 12 kl. 06:30

Utländska agenter får skulden för protester

Allt ont kommer utifrån. Oppositionen består av betalda utländska agenter. Västvärlden vill störta Ryssland i kaos.

YLE - 09 jun 16 kl. 04:30

Terminsavgifter kan skrämma bort utländska studenter från Åbo Akademi

Om ett drygt år inför Åbo Akademi terminsavgifter för studerande som kommer från länder utanför EU eller Europeiska ekonomiska samarbetsområdet. Det här kan leda till att färre utländska studerande utanför Europa väljer ett universitet i Finland. - Jag tror att terminsavgifterna leder att antalet studenter utanför Europa minskar.

HBL - 22 nov 12 kl. 02:02

Utländska investerare inte intresserade av Finland

De utländska företagens investeringar ökar igen i Europa. Under årets sex första månader växte deras investeringar i Europa med 6,3 procent, men till Finland når deras investeringar inte.Trots den globala lågkonjunkturen och eurokrisen så ökar företagens utlandsinvesteringar i stora delar av Europa.

Kristianstadsbladet - 11 jul 14 kl. 06:15

Umeå - populärast i utländska medier


Umeå fick väldigt mycket uppmärksamhet i utländska medier i fjol. Förklaringen till det är att Umeå är kulturhuvudstad 2014.Sammanlagt skrevs nästan 900 artiklar om Umeå och norra Sverige under fjolåret, enligt Visit Sweden.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.