Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Sunday, 31 May, 11:41

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 12:33

MP har nya miljövisionerMiljöpartiet sätter upp flera nya miljömål till 2025. ? Vi lever som om vi hade 3-4 planeter. Det funkar inte, säger språkröret Åsa Romson. På partiets kommundagar i Västerås beskrev hon målen som att man "spänner bågen" för en mer radikal miljöpolitik..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Åsa Romson, Västerås

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: MP har nya miljövisioner
Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:16

Mer visioner än konkreta visioner

Foto: BERTIL ERICSON
EU:s pengar används inte på bästa sätt. Jordbrukssubventioner och regionala stöd präglas av omfattande slöseri. Det skriver Leif Svensson och Nima Sanandaji.

YLE - 16 apr 14 kl. 18:15

Många visioner om Norra hamnen i Yles enkät

Det var många som ville ge sin syn på hur området kring Norra hamnen i Ekenäs ska se ut i framtiden i Yle Västnylands webbenkät kring planerna (11.4–14.4).

YLE - 27 jan 17 kl. 05:04

Nya visioner söks för Nordkalks byggnader

Nordkalk och Pargas besöks under tre dagar av arkitektstuderande som söker nya idéer för gamla byggnader vid gruvan. Kalkbolaget grundades 1898, och sedan dess har det på gruvområdet och i Pargas byggts en stor mängd industribyggnader men också kontorshus, bostadshus och andra kulturhistoriskt värdefulla byggnader. - Här är en så fin miljö, sade arkitektstuderanden Meliina Rantalainen då hon bekantade sig med byggnaderna och gruvområdet.

Supermiljöbloggen - 06 sep 18 kl. 10:31

Partigranskningen: Vad vill partierna göra för miljön?

Funderar du fortfarande över vilket parti du ska rösta på? Här sammanfattar vi våra våra längre partigranskningar, som grundligt går igenom hur partiernas miljöpolitik ser ut. Let's go supermiljöval 2018!.

Cornucopia - 23 nov 14 kl. 13:12

Miljöpartiet kapitulerar: Överger klimatmål och tillväxtkritik

Det tog bara ca femtio dagar i regeringsställning, så övergav Miljöpartiet både klimatmål och tillväxtkritik. Istället ska svenskt beroende av fossila bränslen öka och vi ska uppnå evig ekonomisk tillväxt i en ändlig värld.

Miljöpartiet överväger nu att skrota vallöftet om 70 öre per liter i höjd bensinskatt.

Helsingborgs Dagblad - 08 jan 16 kl. 18:05

Ge Miljöpartiet mer stryk. De gröna verkar tåliga.

Det fanns en tid för inte så länge sedan då Miljöpartiet slog betydligt tyngre än sin viktklass. De grönas förmåga att få igenom sina förslag översteg vida partiets storlek i riksdagsmandat räknat.Det var då, när MP agerade stödparti åt en socialdemokratisk minoritetsregering.

Sydsvenskan - 08 jan 16 kl. 18:05

Ge Miljöpartiet mer stryk. De gröna verkar tåliga.

Det fanns en tid för inte så länge sedan då Miljöpartiet slog betydligt tyngre än sin viktklass. De grönas förmåga att få igenom sina förslag översteg vida partiets storlek i riksdagsmandat räknat.Det var då, när MP agerade stödparti åt en socialdemokratisk minoritetsregering.

Skånskan - 13 jan 16 kl. 10:00

Missnöjd med dålig insikt om miljömål

SVALÖV – Svalövs miljömål gick ut vid årsskiftet, men några nya finns inte redogjorda.
Miljöpartiet gillar inte det arbete som den styrande minoriteten redovisar och vill att något ska hända – nu.– Redan 2009 utarbetade man sina miljömål, men verkar nu vara nöjda med det arbete som gjorts och blundar för den förändring som skett och som fortfarande sker, kritiserar Miljöpartiets ordförande i Svalöv, Charlotte Eldh.

YA - 20 aug 14 kl. 03:50

Miljöpartiet joker i regionvalet

Det har stormat rejält kring sjukvården i Skåne under den pågående mandatperioden.
Under det senaste året har det knappt gått en vecka utan att problem kopplade till sjukvården har synts i media: långa vårdköer, födande kvinnor som slussas runt mellan olika sjukhus och minskad personalstyrka med risk för sämre patientsäkerhet. För att nämna några.

Helsingborgs Dagblad - 17 mar 15 kl. 09:38

Miljöpartiet har aktivt kämpat mot förslaget

Linnea Snäll skriver om sitt brinnande engagemang för Ångfärjetomten och dess framtid. Människor som brinner och uttrycker sig konstnärligt bidrar starkt till att ge en stad som Helsingborg en spännande identitet. Vi i Miljöpartiet instämmer också i många delar av det som insändarskribenten skriver.

Nyheter 24 - 10 feb 14 kl. 11:11

Cathrine, 51: "Därför röstar jag på Miljöpartiet"#därförröstarjag

SVERIGE. Supervalåret är här och i takt med det har Nyheter24 intervjuat läsare angående deras syn på politiken, deras hjärtefrågor och tankar kring riksdagsvalet i september. 14 frågor och 14 svar där väljarna får komma till tals.

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 3 minuter sedan

Guldhjälten nära återkomst i EVS

Klubben muntligen överens med poängmaskinen..

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Finland öppnar för evenemang med 500 personer

Måndagen den 1 juni lättar Finland på flera av de restriktioner som införts under coronapandemin, skriver mediebolaget Yle. Trots att landet i stort haft striktare restriktioner än Sverige är de nya reglerna på vissa punkter mer liberala. Bland annat ti.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Netflix tar ställning för Black lives matters

Efter helgens protester och upplopp i USA har flera stora amerikanska film-, tv- och sociala medier-bolag valt att ta ställning för Black lives matters-rörelsen. Strömningsjättarna Netflix, Amazon, Hulu, HBO och Starz är några exempel på företag som har.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Fotbollsfansen tillbaka i Ungern

Bundesliga-matcher spelas inför tomma läktare. Samma plan finns kring allsvenskan, Premier League, La Liga ... Men i Ungern är fotbollsfansen tillbaka på arenorna sedan coronaavbrottet i mars.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Landskronas Slottscafé genom tiderna

Nästan 100 år med Slottscaféet – från populär oas till tomt skal..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Känslosam Elon Musk när rymdskeppet lyft

Det statliga monopolet på rymdresor är brutet. Vid 16.30-tiden i dag väntas sonden från uppstickaren Space X docka med Internationella rymdstationen (ISS).

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Lutande tornet i Pisa öppet igen

Det lutande tornet i Pisa har öppnat igen efter nära tre månaders stängning på grund av coronapandemin, rapporterar den italienska nyhetsbyrån Ansa. Först ut att besöka det världsberömda tornet i lördags var en pappa och hans tioåriga dotter. – Det är e.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Tennislöftet om våldet: ”Är jag näst på tur?”

Ilskan i USA efter George Floyds död till följd av polisvåld har fått många idrottsstjärnor att höja rösten. I ett uppmärksammat videoklipp ställer sig tennisstjärnskottet Coco Gauff, som precis som Floyd är svart, frågan: "Är jag näst på tur?" Floyds d.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

34 kvadratmeter stuga såld i Kågeröd

Kolla här vad priset blev..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

10 strömmade tips för veckan som kommer

Längtar du efter livemusik och riktig teater? Just nu svämmar nätet över av digitala substitut – strömmade konserter, filmer och föreställningar. Vi väljer ut spännande kultur- och nöjesupplevelser som går att se på internet den närmaste veckan.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.