Västerbottens Folkblad > Nyheter

Thursday, 28 May, 20:59

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 12:03

Villainbrott i KusmarkKUSMARK Den grova stlden intrffade mellan lunchtid och 22.00 under torsdagen. KUSMARK Den grova stlden intrffade mellan lunchtid och 22.00 under torsdagen. Under torsdagen gjorde en boende i Kusmark utanfr Skellefte en trkig upptckt nr han kom hem p kvllskvisten.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Villainbrotti , Kusmark
Västerbottens Folkblad - 23 apr 11 kl. 14:10

Skogsbrand nära Kusmark

KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. KUSMARK Skellefteå brandkår larmades om en skogsbrand vid 14-tiden på lördagseftermiddagen. Brandplatsen ligger i Bäckänget ovanför Kusmark.

Västerbottens Folkblad - 13 jun 11 kl. 12:24

Misstänkt parasitutbrott i Kusmark

KUSMARK Flera barn har insjuknat i kräkningar och diarrér sedan de badat i byns konstgjorda badsjö där vattnet pumpas upp från älven. KUSMARK Flera barn har insjuknat i kräkningar och diarrér sedan de badat i byns konstgjorda badsjö där vattnet ? Continue reading ?.

Västerbottens Folkblad - 03 feb 12 kl. 03:56

Älgolycka vid Kusmark

En personbil kolliderade under natten med en älg vid Kusmark utanför Skellefteå. Inga personer ska ha kommit till skada, enligt polisen..

Västerbottens Folkblad - 21 jun 16 kl. 21:59

Gräsbrand i Kusmark

En gräsbrand har brutit ut i Kusmark. SOS Alarm uppger att ytan som briner är omkring 10×10 meter stor. SOS Alarm har ännu inte fått någon återrapport från räddningstjänsten, men inga extraresurser har begärts ut, vilket indikerar att läget är under kontroll..

BT - 22 mar 11 kl. 11:12

En man häktad för häleri efter villainbrott - men kamrat släppt

En man som misstänks för häleri med stöldgods från villainbrott i Borås har häktats. Men hans kamrat har släppts, trots att rätten anser att även han är misstänkt. De två männen greps under helgen.

BT - 22 feb 14 kl. 08:53

Vågen av villainbrott fortsätter

Fyra nya villainbrott har skett i Borås. Polisen har i dagsläget ingen misstänkt. Stöldvågen av villainbrott i Borås fortsätter.

BT - 17 maj 11 kl. 07:46

Tvingas bo i köket efter villainbrott

Ett par månader efter ett villainbrott tvingas en barnfamilj i Borås fortfarande bo i köket på grund av tjuvarnas skadegörelse.
I går dömdes två män för häleri med stöldgodset, men ingen har fällts för inbrottet. ?

Västerbottens Folkblad - 13 nov 11 kl. 17:55

Villainbrott på Böleäng

UMEÅ Ett villainbrott på Björnbärsvägen, Böleäng, anmäldes under söndagseftermiddagen till polisen. UMEÅ Ett villainbrott på Björnbärsvägen, Böleäng, anmäldes under söndagseftermiddagen till polisen. ?

Magazin24 - 15 feb 13 kl. 14:29

Polisen utreder 15 villainbrott

15 inbrott sedan årsskiftet. Det är polisens bistra facit över antalet villainbrott i regionen. Polisens blickar riktas nu mot utländska inbrottsligor.

BT - 28 dec 13 kl. 13:40

Helgens andra villainbrott på samma gata

Julhelgens villainbrott bara fortsätter att öka. Senast i raden att få objudna gäster är ett hus på Mor Kerstins väg i Kinna. Inbrottet upptäcktes vid lunchtid i dag.

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.