SVT > Videos

Thursday, 04 June, 23:03

SVT - 29 okt 11 kl. 11:53

Pensionsbromsen slår till igen
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Pensionsbromsenslår till , igen
Västerbottens Folkblad - 25 aug 14 kl. 23:00

Pensionsbromsen måste lätta

Alliansens jobbpolitik har inneburit att pensionsbromsen slagit till, ordentligt. En ny arbetsmarknadspolitik är därför nödvändig, skriver socialdemokratiska företrädare. Oron för vad som skulle hända med nivån i det nya reformerade pensionssystemet om vi fick en högerregering var stor.

DN - 22 maj 15 kl. 09:05

Pensionsbromsen mildras – besked i dag

Pensionsbromsen, som sänkt pensioner i tre år, kommer att ändras 2017 så att den inte slår lika hårt. Det beslutet väntas Pensionsgruppen fatta i dag, erfar DN..

DN - 16 aug 16 kl. 17:21

Stärkta AP-fonder ska stoppa pensionsbromsen

SPF Seniorerna lanserar en ny metod för att förhindra att pensionsbromsen sänker pensionerna. – Vi ska försöka övertyga pensionsgruppen om att det här är ett bra förslag, säger ordförande Christina Rogestam..

SR - 09 aug 11 kl. 06:28

Pensionsbromsen kan slå i när börsen faller

Vid förra finanskrisen sänktes den allmänna pensionen kraftigt på grund av börsfall och allmän lågkonjunktur. Den så kallade bromsen slog till. Troligt är att samma sak händer igen om börsen fortsätter att falla, menar KG Scherman kritiker av det rådande pensionssystemets konstruktion..

Sydsvenskan - 10 aug 11 kl. 00:05

Den stackars pensionären igen ...

När börsoron härjar är det svårt att värja sig för mediedramaturgin. Ekot räknade igår morse snabbt upp förutsägbara ingredienser i ett "drabbad-inslag":
Börsfall. Pensionsbromsen kan slå till.

SVT - 18 timmar sedan

Så försöker turist- och resebranschen få människor att resa igen

Det är ett tufft år för resebranschen i och med coronapandemin. Nu försöker hotell och turistattraktioner locka människor att resa igen genom att visa hur de kan garantera säkerheten och minska smittspridning. Ett hotell i Hongkong anlitar kändisar i ett försök att få människor att känna sig trygga nog att resa dit igen..

Sydsvenskan - 15 timmar sedan

Äldreboende i Gnosjö virusdrabbat igen

Det äldreboende i Gnosjö som tidigare drabbats hårt av coronaviruset har åter igen fått ett utbrott. Nu har fem boende och två i personalen bekräftats smittade. – Det är så bekymmersamt, säger verksamhetschef Boel Simonsson, till Värnamo Nyheter.

Helsingborgs Dagblad - 15 timmar sedan

Äldreboende i Gnosjö virusdrabbat igen

Det äldreboende i Gnosjö som tidigare drabbats hårt av coronaviruset har åter igen fått ett utbrott. Nu har fem boende och två i personalen bekräftats smittade. – Det är så bekymmersamt, säger verksamhetschef Boel Simonsson, till Värnamo Nyheter.

Aftonbladet - 15 timmar sedan

Äldreboende i Gnosjö virusdrabbat igen

▸ Det äldreboende i Gnosjö som tidigare drabbats hårt av coronaviruset har åter igen fått ett utbrott..

GöteborgsPosten - Igår: 17:22

Nu får belgarna höja sina glas igen

Belgiens krögare kan börja diska sina ölglas när hotell- och restaurangsektorn nu får öppna igen efter coronakrisen..

Dagen - 10 timmar sedan

Beslutet: Då börjar Svenska kyrkan med vanliga gudstjänster igen

Svenska kyrkan i Stockholms stift tänker börja fira traditionella gudstjänster igen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.