SVT > Videos

Tuesday, 26 May, 01:35

SVT - 29 okt 11 kl. 11:55

Vattnet peakar i Thailand
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Thailand

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattnet, peakari , Thailand
Kristianstadsbladet - 17 okt 11 kl. 06:30

"På bara en kväll steg vattnet upp till låren"

Foto: Privat
Josefin Sällberg, 23 år, från Vä är utbytesstudent i Thailand, dit hon anlände i slutet av juni för ?
I tisdags stängde skolan i Bangkok på grund av översvämningarna och hon har flytt undan vattenmassorna till Koh Lanta i södra Thailand, där hon ska vara tills skolan öppnar igen. ?

YLE - 19 dec 14 kl. 06:00

Finländsk mätutrustning i Thailand

Efter tsunamikatastrofen fick det finländska företaget Vaisala en beställning på att leverera mätstationer till Thailand.
Stationer vars data används till att upptäcka om en jordbävning håller på att resultera i en tsunami. Johanna Rämö var med om installationen av mättekniken vid stationerna i Thailand.

Dagens PS - 06 maj 17 kl. 07:07

Ny forskning: Åldern då du peakar i livet

Brittiska The Guardian har gått igenom och sammanställt en rad forskningsstudier och statistik som visar på när i livet vi är bäst på eller har som bäst förutsättningar för olika saker och ting. Oavsett om det handlar om fysik, sex eller intelligens är det oundvikligt att inte någon gång toppa – för att sedan dala. Här kommer en kort sammanfattning av The Guardians artikel, i kronologisk ordning.

Sydsvenskan - 23 okt 11 kl. 19:46

"Hoppas att vattnet inte för med sig sjukdomar"

Foto: Privat
Sydsvenskanläsaren Jan Ohlin följer intensivt utvecklingen i det översvämmade Bangkok eftersom hans frus familj bor där. Här är hans berättelse från hur familjen Sodakhot hanterar vattenmassorna.
Söndag 16 oktober:
?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Svensk drunknade i Thailand

En svensk man i 60-årsåldern har hittats drunknad söder om den populära semesterorten Phuket i Thailand.Han hittades i vattnet nära ön Racha Yai på tisdagen. - En man i 60-årsåldern från Mellansverige hittades drunknad vid lunchtid, lokal tid, säger Anna Backlund vid UD:s presstjänst till Sveriges Nyheter.

BT - 11 apr 12 kl. 12:06

Svenskar evakuerar i Thailand

Fritidsresor uppmanar nu sina resenärer i Ao Nang-området och Krabi att bege sig från stränderna. ? Enligt vår personal på plats har tsunamivarningen utfärdats för framför allt Ao Nang och Krabi och därför informerar vi våra resenärer att bege sig från strandområdena där, säger Therese Wahlund, informatör på Fritidsresor till TT.

Cornucopia - 19 dec 14 kl. 09:30

Rapport: USA:s gasproduktion peakar 2016, oljan 2019

Bloggrannen Olja för blåbär (tidigare Cruel Crude) uppmärksammar en ny presentation från David Hughes om USA:s fossilgas- och oljeproduktion. Gasproduktionen kommer peaka redan 2016, dvs om drygt ett år, och oljan 2019.

Som tidigare uppmärksammat har de flesta skiffergasfält i USA redan nått sin peak och har nu bara minskad produktion att se fram emot.

Dagens PS - 11 nov 19 kl. 11:36

Nu peakar försäljningen – nytt Hemnetrekord i oktober

Sidan Hemnet har under oktober nått sitt absoluta registrerade försäljningsrekord av bostäder någonsin. Över 10 000 bostadsrätter har sålts under månaden via sidan och kurvan pekar efter sommaren uppåt.  Oktober 2019 är första gången över 10.

SVT - 26 okt 11 kl. 07:27

Vattnet fortsätter att stiga i Thailand

Vattenmassorna fortsätter att stiga i Thailand och nu hotas flygplatsen och de centrala delarna av Bangkok..

Nyheter 24 - 28 okt 11 kl. 15:53

UD: Åk inte till Thailand


Efter översvämningar som skakar det populära resmålet avråder nu Utrikesdepartementet från resor till Bangkok och flera andra platser. BANGKOK. Allt medan vattnet kryper högre och högre upp på gatorna i Thailands huvudstad Bangkok avråder nu det svenska Utrikesdepartementet sina medborgare från att resa till stora delar av landet.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.