SVT > Videos

Friday, 05 June, 14:12

SVT - 29 okt 11 kl. 11:44

X 3000 klarar inte kurvor
Läs mer på SVT

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: X 3000, klararinte , kurvor
BT - 14 jul 14 kl. 10:08

Lindéns ledare: Klarar sig Kina med Xi:s två händer?

Lagom till 25-årsdagen av massakern på Himmelska Fridens torg i Peking konstaterade den amerikanska tankesmedjan Brookings Institution att västvärlden inför varje kinesiskt regimskifte sedan 1989 har deklarerat att regimen kommer att ”liberaliseras”, men att i själva verket det motsatta har skett. Förvisso har ekonomin liberaliserats, men övervakningen och förtrycket av befolkningen har ökat. Ett exempel är de tolv människorättsaktivister som försvann i maj från en privat lägenhet i Peking, där de samlats för att fira minnet av massakern på Himmelska Fridens torg.

UNT - 15 aug 12 kl. 09:30

Här byggs det kurvor på arenan

De som hittills nobbat Tierp Arena för bristen på kurvor får snart anledning att tänka om. Just nu jobbas intensivt för att bygga ut dragstrippen med kurvor och chikaner till en drygt två kilometer lång runda för banracing..

Expressen - 23 jun 16 kl. 11:44

Många dör på grund av feldoserade kurvor

30 döda personer och 300 skadade per år. Det är konsekvensen att feldoserade kurvor på svenska vägar, rapporterar SVT. Och sådana livsfarliga kurvor finns det många av..

Skånskan - 05 okt 16 kl. 22:15

3000 nätter bästa film på årets Maff

Ingela Brovik rapporterar från årets MAFF, Malmö Arab Film Festival, som avslutades på onsdagen 5 oktober.Vinnare MAFF, Malmö Arab Film Festival, 2016:
Bästa kortfilm:
Jury: Kassem Hawal, Julia Jarl, Dorra Zarrouk
Hedersomnämnande: Besieged Bread av Soudade Kaadan
Juryns specialpris: Aya Goes to the Beach av Maryam Touzani
Bästa kortfilm:,Dry Hot Summers av Sherif Elbendary och Kingdoma of Garbage av Yasir Kareem.
Bästa dokumentär:
Jury: Ahmed Shawky, Madline Tabar, China Åhlander
Juryns specialpris: Skin av Afraa Batous
Bästa dokumentär: Aisha av Asma Bseiso Bästa spelfilm:
Jury: Omar Abdel Aziz, Ibrahim Ariss, Fatima Loukili
Speciellt omnämnnade: Malmö Arab Film Festival program group
Juryns specialpris: skå

Cornucopia - 19 dec 18 kl. 09:14

Russel 3000 tillbaka på september 2017 års nivå

Det väldigt breda amerikanska börsindexet Russel 3000 är nu tillbaka på stängningsnivåer som inte setts sedan i september 2017.Dagschart Russel-3000.Det var en relativt lugn börsdag i USA igår, även om samtliga bottnar i de index jag följer verkar ha hållit.

Nyteknik - 11 sep 15 kl. 11:05

Klarar du vetenskapsfrågorna?

Bara 6 procent av de drygt 3000 tillfrågade amerikanerna hade alla rätt, här är ett urval av frågorna. Hela testet hittar du hos Pew Research center..

YLE - 07 sep 16 kl. 13:08

Förvaltningsdomstolen: Vi har mycket jobb men vi klarar det nog

Antalet överklaganden av negativa asylbeslut har belastat Helsingfors förvaltningsdomstol. Man räknar med att antalet överklaganden i år kommer att stiga upp till 10 000. Motsvarande siffra i fjol var 1000.

Nya Wermlands Tidningen - 30 maj 11 kl. 10:00

Får man gena i kurvor?

Fråga: Är det lagligt att åka på vänster sida av vägen när man inte möter någon? Jag tänkte på att en del genar genom kurvor på fel sida, har stött på det flertal gånger då jag nästan blivit påkörd! / Pierre Eriksson.

Expressen - 15 feb 12 kl. 13:03

Lexus kupp: Race längs hennes kurvor

Super Bowl-reklam och utvikningsmodeller från Sports Illustrated. Lexus satsar stenhårt inför lanseringen av nya GS 350. Den senaste PR-kuppen är lägga en racingbana längs modellen Tori Pravers kurvor..

Expressen - 15 feb 12 kl. 13:03

Lexus PR-kupp: Race längs hennes kurvor

Super Bowl-reklam och utvikningsmodeller från Sports Illustrated. Lexus satsar stenhårt inför lanseringen av nya GS 350. Den senaste PR-kuppen är lägga en racingbana längs modellen Tori Pravers kurvor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.