Magazin24 > Sport

Sunday, 07 June, 03:49

Magazin24 - 29 okt 11 kl. 11:42

Sport i dag!Tre sporthndelser som inte fr missas i dag, pingis, handboll och basket.

1
Pingis! I dag r det Europacup-spel fr Team Mlarenergi. Frsta matchen klockan 14.00 och andra klockan 19.
Läs mer på Magazin24

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sporti , dag
Dagensanalys.se - 20 mar 17 kl. 01:48

Tittandet på e-sport och gaming når nya höjder

Intresset för e-sport och gaming ökar starkt. Det märks tydligt i att allt fler konsumenter söker sig till detta innehåll online. Nära 400 000 svenskar tittar på e-sport eller gaming en genomsnittlig dag – betydligt fler än de som tittar på traditionell sport online.

YLE - 23 sep 15 kl. 13:10

Nabb fick som han ville - i ligan med Vasa Sport

Den stora drömmen gick aldrig i uppfyllelse, men i dag har Kim Nabb ändå fått som han ville. Både han och Vasa Sport fortsätter sin resa tillsammans på liganivå. Kim Nabb i ett nötskal Född: 30.

Dagensanalys.se - 02 mar 18 kl. 10:38

E-sport visar avstannad publiktillväxt men ökat engagemang

Mediavisions senaste analys av den nordiska marknaden för e-sport och gaming visar på en expanderande marknad. Och även om tidigare års explosionsartade tittartillväxt tycks ha avstannat, fortsätter engagemanget att öka. Tittartiden ökar och fler konsumenter betalar för innehållet än för ett år sedan.

YLE - 29 maj 16 kl. 07:07

Intresset för e-sport ökar - datorspelare i Finland organiserar sig

Det sker en hel del inom e-sporten just nu. De första officiella FM-tävlingarna hålls i sommar och dessutom har det bildats två ligor i Finland - en nationell, och en mer lokal med bas i Åboland. Med e-sport menar man alltså att tävla i dator- eller konsolspel.

YLE - 16 jan 14 kl. 08:10

”Sport och Tuto har brutit mot lagen”

Enligt en analytiker är Vasa Sports och Tutos ekonomiska situation dålig och båda Mestisklubbarna har brutit mot aktiebolagslagen. I Sport skjuter styrelseordförande Heikki Hiltunen ner anklagelserna. Enligt ekonomianalytikerna Ari Rajala som Yle Urheilu intervjuat är Sports och Tutos ekonomiska situation inte tillräckligt god med tanke på ligaspel.

YLE - 27 jan 15 kl. 13:51

Kan TPS bryta förlustsviten? Kan HIFK? Sport eller Blues?

Tisdagskvällen bjuder på en hel FM-ligaomgång med sju matcher. Tabelljumbon TPS gästas av serietvåan JYP, medan HIFK som fallit ner till trea besöker Lahtis och möter Pelicans. I Vasa drabbar två pigga lag samman när Sport och Blues kämpar om viktiga seriepoäng.

YLE - 08 mar 16 kl. 13:04

Här är kvällens förutsättningar: HIFK kan föra Sport till slutspel

HIFK har aldrig vunnit grundserien i hockeyligan. Sport har aldrig tagit sig till slutspel. När slutsignalen ljuder i Nordenskiöldsgatans ishall i kväll kan bägge lagen har skrivit ett stort stycke föreningshistoria.

Nyheter 24 - 17 jul 12 kl. 08:53

Raiola: "Jag ger er Mona Lisa i dag"


Efter flera dagars förhandlingar ? i dag blir Zlatans övergång till PSG klar enligt Gazzetta dello Sport. PARIS.

Dagensanalys.se - 06 sep 16 kl. 11:15

E-sport lockar fler tittare än traditionell sport online

Streamad e-sport blir allt mer populärt. Trots att fotbolls-EM lockade många under juni var det dagliga onlinetittandet på e-sport för första gången större än det på traditionell sport under årets andra kvartal. Att intresset för e-sport växer i raketfart råder det inga tvivel om.

YLE - 06 apr 17 kl. 09:27

Ät rätt, sov gott och motionera - nyckeln till en sundare e-sport

Sov gott, ät rätt och träna - både fysiskt och mentalt. Dessa enkla råd och rön implementeras just nu på en grupp studeranden vid Yrkesakademin i Närpes. Målet?

YLE - 12 apr 17 kl. 14:15

Semiproffset Oskar: E-sport är en sport men inte idrott

Oskar Virkki är semiproffs på Counter-Strike. Det betyder att han får en del ekonomisk hjälp med sitt spelande, men än kan han inte leva på det. Prakticums Counter-Strike-turnering Insomnolence är i full gång och Oskar Virkki har precis tagit hem en seger, som också tar honom till final, när vi träffar honom för att ta reda på vad det egentligen innebär att vara semiproffs på Counter-Strike.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.