BT > Utrikes

Monday, 01 June, 15:33

BT - 29 okt 11 kl. 11:34

Evakuering från färja på grundEn färja som går mellan Esbjerg och Fanö i Danmark gick tidigt lördag morgon på grund. Passagerarna fick hjälp att ta sig i land, meddelar danska sjöräddningen.
Färjan fick däremot ligga kvar på sandbanken och vänta på högvatten, vilket väntades ske sent under eftermiddagen.
Innan fartyget tas i trafik igen ska det synas för att se om det fått några skador.
.
Läs mer på BT
Läs mer om:
Esbjerg, Fanö, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Evakueringfrån , färja, grund
BT - 14 dec 13 kl. 13:18

Ålandsfärja på grund

Viking Lines färja Amorella drabbades av ett strömavbrott vid 12.30-tiden och fick grundkänning utanför Föglö i Åland. Sjöräddningen i Åbo undsätter nu fartyget med båtar, helikopter och flyg.

Barometern - 14 dec 13 kl. 13:34

Passagerarfärja på grund

Passagerarfärjan M/S Amorelia som går mellan Stockholm och Åbo sitter fast i Ålands skärgård utanför Föglö nära Långnäs efter en grundkänning vid klockan 12.40. Ombord på färjan finns 1 945 passagerare och en besättning på 150 personer men inga människor är skadade, uppger rederiet i ett pressmeddelande.

BT - 14 dec 13 kl. 13:50

Amorella på grund - ingen skadad

Viking Lines färja Amorella drabbades av ett strömavbrott vid 12.30-tiden och fick grundkänning utanför Föglö i Åland. Sjöräddningen i Åbo undsätter nu fartyget med båtar, helikopter och flyg.

BT - 14 dec 13 kl. 13:18

Amorella på grund ? ingen skadad

Viking Lines färja Amorella drabbades av ett strömavbrott vid 12.30-tiden och fick grundkänning utanför Föglö i Åland. Sjöräddningen i Åbo undsätter nu fartyget med båtar, helikopter och flyg.

BT - 14 dec 13 kl. 16:50

Amorella på grund vid Åland

Viking Lines färja Amorella drabbades av strömavbrott och drev på grund utanför Föglö på Åland. - Vi försöker att snabbt och säkert få passagerarna hem. Vi hoppas på att ha alla hemma i morgon bitti, säger Mikael Backman, vd.

Sydsvenskan - 01 sep 14 kl. 05:30

Mer än hundra patienter nära evakuering

Skånes universitetssjukhus i Malmö drabbades hårt av störtregnet. Två sjukhusbyggnader med över hundra patienter var nära att evakueras under skyfallet. Situationen räddades i sista stund, men sju patienter på handkirurgiska kliniken fick evakueras på grund av ett ihållande strömavbrott.

Cornucopia - 17 apr 17 kl. 23:10

MÖP-måndag: Evakuering av IED-skadad fotpatrull

Dags för MÖP-måndag igen. Nedan följer foton från sommarens IED-övning Bison Counter, och visar ett moment där en svensk fotpatrullerande skyttegrupp gått på en IED och fått flera skadade, som måste evakueras genom ett IED-minerat område.
Pansarterrängbil ambulans stående redo utanför minerat område, redo att ta hand om de skadade.

BT - 04 aug 14 kl. 18:51

Skogsbranden tvingar fram evakuering

Polisens arbete med att evakuera boende som påverkas av den våldsamma skogsbranden fortsätter under kvällen. - Det som händer just nu är att branden spridit sig upp emot Ängelsberg och Västervåla och polisen håller på för fullt med evakuering, säger Fredrik Eriksson, informationsansvarig i räddningsledningen, till TT.Boende i Ängelsberg uppmanas evakuera sina bostäder omedelbart och bege sig till kommunhuset i Fagersta.

YLE - 28 okt 16 kl. 10:17

Krigstida handgranat ledde till evakuering av polisstationen i Åbo

Delar av polisstationen i Åbo evakuerades på fredagen på grund av att en privatperson hämtade en handgranat till stationen. Granaten har nu tagits omhand av försvarsmakten och avspärrningen vid polisstation har upphävts. Trafiken på Eriksgatan utanför polisstationen fungerar normalt igen.

YLE - 28 okt 16 kl. 10:17

Handgranat ledde till evakuering av polisstationen i Åbo

Delar av polisstationen i Åbo evakuerades på fredagen på grund av att en privatperson hämtade en handgranat till stationen. Granaten har nu tagits omhand av försvarsmakten och avspärrningen vid polisstation har hävts. En privatperson gick in på polisstationen med en handgranat under förmiddagen.

SR - 11 aug 13 kl. 21:04

Evakuering av demonstranter i Kairo förbereds

Egyptiska säkerhetsstyrkor kommer tidigt på måndagen att påbörja en evakuering av de permanenta demonstrationer som anhängare till den avsatte presidenten Mohammad Mursi har på två platser i Kairo..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.