Aftonbladet > Nyheter

Saturday, 04 July, 04:33

Aftonbladet - 29 okt 11 kl. 11:12

10 utländska soldater döda i självmordsattackBilbomb i Kabul.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Kabul

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 10 utländska, soldater, dödai , självmordsattack
Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Nio döda i självmordsattack

På lördagen dödades nio personer i en självmordsattack i kandaharprovinsen i Afghanistan, uppger Ekot. Självmordsattacken var riktad mot utländska soldater och inhemsk säkerhetspersonal.Bombaren utlöste sprängladdning vid en vaktpostering utanför den afghanska säkerhetsstyrkans högkvarter i marufdistriktet.

Nyhetskanalen - 13 okt 12 kl. 15:33

Tiotalet döda i självmordsattack i Afghanistan

En självmordsattack i den afghanska Kandaharprovinsen riktades mot utländska soldater och afghansk säkerhetspersonal på lördagen. Självmordsbombaren sprängde sin bomb vid en vaktpostering utanför den afghanska säkerhetsstyrkans högkvarter i Marufdisktriktet. Två utländska soldater och fyra afghanska säkerhetsagenter fanns bland de nio som dödades enligt Isaf-styrkans talesperson Adam Wojack..

Nyhetskanalen - 13 okt 12 kl. 15:33

Minst åtta döda i självmordsattack i Afghanistan

En självmordsattack i den afghanska Kandaharprovinsen riktades mot utländska soldater och afghansk säkerhetspersonal på lördagen. Självmordsbombaren sprängde sin bomb vid en vaktpostering utanför den afghanska säkerhetsstyrkans högkvarter i Marufdisktriktet.Två utländska soldater och fyra afghanska säkerhetsagenter fanns bland de nio som dödades enligt Isaf-styrkans talesperson Adam Wojack..

Kristianstadsbladet - 16 sep 14 kl. 08:40

Isaf-soldater dödade i Kabul


Ett antal utländska soldater dödades i en självmordsattack i Kabul på tisdagsmorgonen. Myndigheter uppger enligt nyhetsbyråer i Afghanistans huvudstad att en internationell militärkolonn attackerades nära USA:s ambassad.Militärstyrkan Isaf uppgav först att fyra soldater hade dödats, men ändrade sedan detta till tre.

BT - 16 sep 14 kl. 08:40

Isaf-soldater dödade i Kabul

Ett antal utländska soldater dödades i en självmordsattack i Kabul på tisdagsmorgonen. Myndigheter uppger enligt nyhetsbyråer i Afghanistans huvudstad att en internationell militärkolonn attackerades nära USA:s ambassad. Militärstyrkan Isaf uppgav först att fyra soldater hade dödats, men ändrade sedan detta till tre.

BT - 08 jul 14 kl. 09:14

Självmordsattack i östra Afghanistan

En självmordsattack i östra Afghanistan har dödat tio civila, två afghanska poliser och fyra soldater från den Natoledda Isaf-styrkan, uppger myndigheter. Attacken riktades mot en grupp utländska soldater i östra Afghanistan och självmordsbombaren närmade sig gruppen på cykel innan han detonerade sin sprängladdning. Nationaliteten på de dödade soldaterna har inte offentliggjorts.

Kristianstadsbladet - 08 jul 14 kl. 09:14

Självmordsattack i östra Afghanistan


En självmordsattack i östra Afghanistan har dödat tio civila, två afghanska poliser och fyra soldater från den Natoledda Isaf-styrkan, uppger myndigheter.Attacken riktades mot en grupp utländska soldater i östra Afghanistan och självmordsbombaren närmade sig gruppen på cykel innan han detonerade sin sprängladdning. Nationaliteten på de dödade soldaterna har inte offentliggjorts.

Helsingborgs Dagblad - 08 jul 14 kl. 09:17

Självmordsattack i östra Afghanistan

En självmordsattack i östra Afghanistan har dödat tio civila, två afghanska poliser och fyra soldater från den Natoledda Isaf-styrkan, uppger myndigheter. Attacken riktades mot en grupp utländska soldater i östra Afghanistan och självmordsbombaren närmade sig gruppen på cykel innan han detonerade sin sprängladdning. Nationaliteten på de dödade soldaterna har inte offentliggjorts..

SvD - 13 okt 12 kl. 15:28

Soldater dödades i Kandaharattack

En självmordsattack i den afghanska Kandaharprovinsen riktades mot utländska soldater och afghansk säkerhetspersonal..

ÖstersundsPosten - 16 sep 14 kl. 08:40

Isaf-soldater dödade i Kabul

Ett antal utländska soldater dödades i en självmordsattack i Kabul på tisdagsmorgonen. Myndigheter uppger enligt nyhetsbyråer i Afghanistans huvudstad att en internationell militärkolonn attackerades nära USA:s ambassad..

DalaDemokraten - 16 sep 14 kl. 08:40

Isaf-soldater dödade i Kabul

Ett antal utländska soldater dödades i en självmordsattack i Kabul på tisdagsmorgonen. Myndigheter uppger enligt nyhetsbyråer i Afghanistans huvudstad att en internationell militärkolonn attackerades nära USA:s ambassad..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.