NSD > Nyheter

Saturday, 30 May, 08:16

NSD - 29 okt 11 kl. 10:02

Två bilolyckor i PajalaområdetPolisen misstänker rattfylleri..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Pajalaområdet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Två, bilolyckori , Pajalaområdet
Norrtelje Tidning - 22 feb 15 kl. 11:24

Bilolyckor i det hala väglaget

Två bilar i krock. En förd till sjukhus..

BT - 15 maj 14 kl. 08:34

Telefon och oförklarliga bilolyckor

Det behövs inte alltid komplicerade tekniska utredningar. Varje dag står att läsa i olika dags och kvällstidningar; ” Polisen har ännu ingen förklaring till bilolyckan där en person omkom.” Senast i fredagens BT (9/5), då en kvinna olyckligtvis omkom på R40.

Helsingborgs Dagblad - 16 nov 11 kl. 11:42

Halka bakom flera bilolyckor i Skåne

Halkan slog i morse till ordentligt i Skåne. Särskilt drabbades E22 där det under förmiddagen inträffade flera bilolyckor troligen på grund av ishalka. Vid trafikplats Kronetorp i höjd med Åkarp kolliderade en personbil på väg söderut med ett mitträcke och hamnade till slut i diket.

BT - 04 maj 12 kl. 01:32

Fler skadas i cykel- än bilolyckor

Det är betydligt fler som skadas allvarligt i cykelolyckor än i bilolyckor. Drygt 3 000 cyklister skadas årligen så allvarligt i cykelolyckor att de måste vårdas på sjukhus.
Sjuttio procent av olyckorna är singelolyckor där cyklisten kört omkull, visar en rapport från Folksam.

NSD - 09 sep 12 kl. 20:57

Fyra bilolyckor på fyra timmar

Polisen i Norrbotten kunde notera fyra bilolyckor inom loppet av fyra timmar på söndagseftermiddagen.Det var ren- och älgpåkörningar samt en avkörning..

YLE - 01 dec 13 kl. 20:38

Många bilolyckor på vägarna

Halt väglag har lett till tiotals bilolyckor runt om kring i landet under söndagen. Det har inte rapporterats om personskador. Tiotals avkörningar och kollisioner har ägt rum på olika håll i landet - i Birkaland, Österbotten, Mellersta Finland och de östra delarna av landet.

Expressen - 04 nov 14 kl. 19:33

Tre separata bilolyckor – på samma väg

Tre av varandra oberoende bilolyckor skedde under tisdagseftermiddagen på E16 i närheten av Gävle. I den ena krocken fick en kvinna gravid i åttonde månader känningar av värkar och blev orolig för barnet, enligt polisen. – Det blev ju en väldigt uppslitande situation för henne.

HBL - 21 nov 14 kl. 19:58

Tiotals bilolyckor i den snöiga huvudstadsregionen

Ett tätt snöfall och isigt väglag störde trafiken i södra Finland på fredagen. Runt 30 bilolyckor skedde i Helsingfors mellan middag och sju på kvällen.Ungefär 20 kilometer från Helsingfors på Lahtisleden skedde också en krock med flera bilar som förorsakade trafikstockningar.

Expressen - 10 sep 15 kl. 16:50

Tre bilolyckor – på två timmar i Helsingborg

Tre bilolyckor inträffade i Helsingborg på torsdagen – på bara två timmar. Totalt var sex bilar inblandade. – Det är oklart om någon skadats, säger polisens pressinformatör Calle Persson..

LV - 06 feb 17 kl. 17:14

Många bilolyckor i Västervik i dag - flera personer till sjukhus

Det inträffade flera bilolyckor i kommunen under måndagen. Flera personer fick föras till sjukhus med ambulans..

Expressen - 14 jun 17 kl. 20:56

Två bilolyckor i samma stad – inom åtta minuter

Inom loppet av åtta minuter fick polisen två larm om bilolyckor i Helsingborg.I ena fallet är det en bil och en motorcykel som har krockat – mc-föraren är förd till sjukhus med ambulans..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.