SvD > Nyheter

Thursday, 28 May, 03:34

SvD - 28 okt 11 kl. 11:09

Svenskt öl står sig mycket braÖlexperten har hittat en alldeles speciell stout från Nynäshamns ångbryggeri samt en väldesignad Strong bitter från Göteborg..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Nynäshamns, Strong, Göteborg

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskt, öl, stårsig mycket , bra
SmålandsPosten - 15 feb 14 kl. 12:27

Svenskt stafettguld - "för bra för att vara sant"

Sverige tog guld i damernas längdstafett. I laget ingick Ida Ingemarsdotter, Emma Wikén, Anna Haag och Charlotte Kalla. Kalla hämtade in tjugo sekunder på tätduon och några hundra meter före mål var hon ikapp Finland och Tyskland och kunde ohotad komma i mål en halv sekund före Finland och 0,9 sekunder före Tyskland.

YLE - 26 maj 17 kl. 12:51

HPK värvar svenskt backlöfte – ”Passar bra in i våra planer”

Jesper Lindgren lämnar hemlandet Sverige för spel i ishockeyligan och HPK, meddelar Tavastehuskluben. 20-åringen skriver på för två år och är en bekanting i svenska juniorlandslag. – Han passar bra in i våra planer, och har en stor utvecklingspotential, säger HPK-lotsen Antti Pennanen i klubbens pressmeddelande.

Sydsvenskan - 18 apr 16 kl. 06:51

Stöd för svenskt EU-medlemskap rasar

Stödet för ett svenskt EU-medlemskap har minskat kraftig bland svenskarna, enligt en Sifo-undersökning som gjorts på uppdrag av SVT Nyheter.TNS Sifo har frågat drygt 1 100 personer huruvida de tycker att det är bra eller dåligt att Sverige är med i EU. 39 procent svarar att de tycker att det är bra, medan 21 procent anser att det är dåligt.

SmålandsPosten - 09 apr 18 kl. 05:30

Svenskt kött är en lika stor miljöbov

Thomas Magnusson, lantbrukare i Rinkaby, skriver den 29 mars att svenskt kött är mer klimatsmart än utländskt kött och framställer svenskt kött som bra för miljön. Magnusson saknar faktastöd för påståendena. Svenskt kött är lika klimatskadligt som annat EU-kött och orsakar enorma miljöskador..

Aftonbladet - 08 mar 13 kl. 18:41

?Frågan är om ett svenskt lag blir lika bra som vi var?

Djurgårdens förre lagkamrat i stor intervju om: Resan från turbulens till SM-guld, Zoran Lukics betygsättning, hur han ledsnade på Jonevret - och misslyckade lagkamrater: ?Vi fick bort en del surdegar?.

DalaDemokraten - 23 jul 14 kl. 13:46

Debatt: Att köpa svenskt griskött är bra men inte tillräckligt

Under våren och Europavalrörelsen har grisars förhållanden och grisbönders förutsättningar diskuterats i en stundtals livlig debatt. I EU har vi en miniminivå när det gäller djurskydd vilket innebär att inget EU-land får ha sämre djurskydd än vad reglerna tillåter. Sverige ligger högt över denna miniminivå då vi har ett av världens strängaste regelverk för djurskydd.

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 00:03

Nilsson laddade med svenskt rekord

Arkiv: Tomas Nyberg
På söndag ska Pernilla Nilsson försvara sin SM-titel. Hon laddade upp med att slå svenskt rekord på sin födelsedag och hyllades av Carolina Klüft och de övriga i det svenska friidrottslandslaget.
?

YLE - 09 jan 17 kl. 18:35

Oodi blir Odet på svenska - Centrumbiblioteket får svenskt namn trots allt

Enligt Helsingin Sanomat kommer bibliotekschef Tuula Haavisto att föreslå för namnjuryn att det svenska namnet blir Helsingfors centrumbibliotek Odet. Det är biträdande stadsdirektör Ritva Viljanen som uppger för Helsingin Sanomat att centrumbiblioteket trots allt kommer att få ett svenskt namn. Det svenska namnet diskuterades på stadsstyrelsemötet i går på SFP:s initiativ.

Skånskan - 07 dec 19 kl. 09:56

Sjöboskytt satte nytt svenskt rekord

SKYTTE 16-årige Victor Lindgren från Sjöbo Ungdomsskyttegille stod för sitt unga livs bästa tävlingsinsats, när han den gångna helgen vann två av tre finaler i LF-Open i Danmark. I den tredje finalen tog han silver. Lägg till detta imponerande facit seger i alla tre grundomgångarna.

Sydsvenskan - 14 jun 11 kl. 06:30

LRF-basen: Svenskt sigill ger ökad trygghet mot smitta Biolog anser att ehec är farligare än salmonella

Mats Lindblad på Livsmedelsverket bedömer att ehec är farligare än salmonella. Ändå är lagstiftningen kring ehec slappare än regleringen av salmonella. Helena Jonsson har varit ordförande för Lantmännens riksförbund, LRF, i tre veckor på onsdag.

Kristianstadsbladet - 28 maj 13 kl. 08:19

Svenskt rekord av Vibytjej

Vilket lopp. För ingen hade väl ändå tippat att det skulle bli svenskt rekord.
?

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.