Sydsvenskan > Ekonomi

Sunday, 31 May, 15:23

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 10:24

"Vi har fått oerhört mycket support"Köpenhamn
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Leyman Laboratoriet, BGI, Europas, Xin Nyrop Han, Genomics Institute, Højteknologi, Copenhagen Bio, Park, Catherine Gao, Köpenhamns, Danmark, Köpenhamn, Copenhagen, School, Europa, Frankrike

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vi har fått, oerhörtmycket , support
BT - 05 sep 14 kl. 14:29

Efter Rot och Rut - inför Rit

Att installera en nyinköpt dator, sätta upp ett nätverk eller ställa in en skrivare – tjänster som för vissa är lätta att hantera själv men som för andra är en utmaning. IT-support för privatpersoner är idag en nästintill obefintlig marknad, trots att efterfrågan är stor.
Reducerad skatt på hushållsnära IT-tjänster skulle minska det digitala utanförskapet, samtidigt som det skapar nya jobb för den yngre, IT-kunniga generationen.

Nyheter 24 - 30 nov 99 kl. 00:00

Här ger MLB-stjärnan sin mamma världens bästa present

Hon såg nämligen till att intervjua Silvana Colabello samtidigt som hennes son Chris Colabello stod redo nere vid slagplattan under MLB-matchen mellan Minnesota Twins och Tampa Bay Rays. Varför Silvana blev intervjuad?Hon fyllde nämligen år.

BT - 01 jun 14 kl. 09:55

Strulig väg till nytt system

Införandet av regionens nya journalsystem i primärvården har bjudit på stora påfrestningar och försenats kraftigt. Primärvårdsledningen har rent av övervägt att bryta leveransavtalet. Men nu har systemet börjat införas på allvar, och Fristad, Viskafors och Tranemo vårdcentraler är först ut.

YLE - 17 jul 14 kl. 07:11

"Jag ville visa att jag klarar triathlon"

Vad är det som får människor att syssla med hårda uthållighetsgrenar? Sjundeåbon Marcus Nordström, 37, började träna triathlon för knappt två år sedan och gjorde sin första triathlon nyligen. Sjundeåbon Marcus Norsström berättar att han var överviktig, hade rökt i över tjugo år och sysslade överhuvudtaget inte med någon motion.

Kristianstadsbladet - 10 sep 14 kl. 09:15

SAS vinst bättre än väntat

Flygbolaget SAS redovisar en vinst före skatt på 756 miljoner kronor för tredje kvartalet 2014, maj-juli, i bolagets brutna räkenskapsår. Och det är mer än vad analytikerna hade räknat med. Men enligt SAS vd räcker det inte.

TA - 10 sep 14 kl. 09:20

SAS vinst bättre än väntat

Flygbolaget SAS redovisar en vinst före skatt på 756 miljoner kronor för tredje kvartalet 2014, maj-juli, i bolagets brutna räkenskapsår. Och det är mer än vad analytikerna hade räknat med. Men enligt SAS vd räcker det inte.

BT - 10 sep 14 kl. 09:28

SAS-aktien stiger brant efter delår

Flygbolaget SAS aktie stack snabbt uppåt på börsen efter morgonens delårsrapport. Vinsten var drygt 100 miljoner bättre än väntat, men enligt vd Rickard Gustafson räcker det inte. SAS redovisar en vinst före skatt på 756 miljoner kronor för maj-juli i bolagets brutna räkenskapsår, att jämföra med 1 176 miljoner kronor motsvarande period 2013.

BT - 28 dec 14 kl. 17:21

Isafs fana halas i Afghanistan

Med en ceremoni i Kabul avslutade Nato formellt sitt stridsuppdrag i Afghanistan. Befälhavaren för Isafstyrkan säger att landet getts hopp för framtiden, men experter varnar för att den framtid som väntar är mörk. - Vi har lyft det afghanska folket ut ur mörker och förtvivlan och givit dem hopp inför framtiden, sade den amerikanska generalen John Campbell när Isafs flagga halades i Kabul på söndagen.

Helsingborgs Dagblad - 20 jan 16 kl. 20:34

Stig Henriksson: Smygs Sverige in i Nato?

Med sedvanlig stilistisk elegans och nyanserade omdömen inklusive naziparalleller bidrar Per T Ohlsson i Sydsvenskan (17/1) till den sakligt inriktade debatt som Natofrågan förtjänar. Att kallas ”nackskottsnostalgiker” och betecknas som ”en av Putins nyttiga idioter” tillhör väl de mildare omdömena.Grundfrågan är om Natoanslutning bidrar till vår säkerhet eller motsatsen.

News55 - 18 jul 17 kl. 08:39

Äldre har också intresse för ny teknik

Nattillsyn med hjälp av kameror, självspolande toaletter och GPS-armband. De tekniska lösningarna inom äldreomsorgen blir allt fler och mer avancerade. Tanken är att den digitala tekniken ska syfta till att bibehålla eller öka en persons trygghet, aktivitet eller självständighet, enligt riktlinjer som Socialstyrelsen har tagit fram.

Dagensanalys.se - 25 jan 19 kl. 11:45

Så överbygger du gapet mellan sälj- och marknadsföring och gör megadeals

I veckan bjöd företagen Proof Analytics och Next State in till ett seminarium med mingel. De båda företagen jobbar visserligen med olika saker, men såg en möjlighet att göra ett event tillsammans. Under kvällen fick åhörarna därför dels reda på hur man gör riktigt stora affärer (megadeals) och dels hur man ska tänka för att koppla sälj- och marknadsföringsavdelningarna närmare varandra för att göra mer lönsamma affärer.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.