Sydsvenskan > Ekonomi

Saturday, 30 May, 22:25

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 10:25

Direktör med hopp om havetHan är Region Skånes nya utvecklingsdirektör som gärna går till havs, i jobbet och privat.
.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Leiman Han, Malmö, Mikael Stamming, Bron, Region Skånes, Skåne, Stockholm, Helsingborg, Stamming, Dockan, Skånes, Kristianstad, Köpenhamn, Sundet, Sveriges, Region, Marint, Simrishamn, Wallander, KTH, H99, Americas, Americas Cup, VM, J25, Öresundskommittén, Sverige, Danmark

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Direktörmed , hoppom , havet
YLE - 02 jul 16 kl. 13:17

Bajsvatten släpps ut i havet: "Folk åker inte två timmar in till Ekenäs för en tömning"

Det finns alltför få tömningsstationer för båtarnas toalettavfall i Ekenäs skärgård, anser många båtägare. Håll skärgården ren har erbjudit hamnarna nya tömningsapparater men hamnarna tackar nej. Forststyrelsen tycker att de befintliga sugtömningsstationerna räcker till.

Aftonbladet - 01 sep 16 kl. 14:21

Peter Jezewski: ”Ett direkt påhopp på yttrandefriheten”

The Boppers-sångaren kommenterar de avbokade spelningarna.

Expressen - 7 timmar sedan

Guidetti målskytt – byttes ut direkt

John Guidetti gjorde sitt första mål för Hannover efter 2 Bundesligas omstart.Svensken satte reduceringen till 2-1 och gav laget hopp borta mot Sandhausen.Trots det fick han lämna planen bara fyra minuter senare..

Supermiljöbloggen - 08 jun 15 kl. 16:52

Grattis på din dag, havet! Du får försurning, oljespill, plastsnaror och konstigt klimat

Den åttonde juni varje år sedan 2008 firas Världshavsdagen över hela världen. FN instiftade dagen för att belysa havens stora betydelse för vårt dagliga liv. På denna dag manar politiker och organisationer till större engagemang för haven.

Skånskan - 12 maj 18 kl. 10:00

”Det som sker vid havet är magi”

Krönika Inbillning? Nej, troligen inte. Och faktiskt varken mirakel eller ens magi.

YA - 29 jul 14 kl. 14:04

Hopp från bryggan slutade med benbrott

Foto: Olof Ståhl
Det som var djupt vatten i fjol kan vara grunt i år. Detta visade sig bli en dyrköpt lärdom för Ellinor Fast från Lund. På måndagen fick hon operera sin brutna fotled efter ett hopp från en av bryggorna i Sandskogen.

Cornucopia - 09 jul 18 kl. 21:55

Sila sugrör och svälja dumpning av plast direkt i havet

Världshaven är på varmare breddgrader allt mer fylld av långsamt nedbrytbar plast, som hotar liv och miljö. Som svar på detta vill svenska politiker i sin okunkspa förbjuda tops, plastsugrör och plastpåsar, men det är inte svenska sopor som hamnar i haven, utan U-länders sopor som dumpas rakt ner i floder eller havet istället för att som här eldas upp för energi. Titta på filmsnuttarna nedan för att se hur plasten hamnar i havet.

Sydsvenskan - 18 mar 16 kl. 15:14

Tarabbands nya berättar om människorna som skiljs och far över havet.

I centrum för Tarabbands andra album finns de som nu ger sig av över Medelhavet, med hoppet om en bättre och tryggare tillvaro. Och de som stannar kvar.Människorna och deras öden får tala genom musiken.

Kristianstadsbladet - 03 jun 14 kl. 06:30

Utsläpp går rakt ut i havet

Foto: Havsresan
Havsresan dök ner på djupet av Hanöbukten för att undersöka miljön. Dykningarna gav mängder av fynd. Till de otrevliga hör industriavlopp som leds rakt ut i bukten.

Sydsvenskan - 16 mar 16 kl. 19:18

Olle Lönnaeus: Därför stoppar avtalet med Turkiet inte döden på havet

Minst 456 män, kvinnor och barn har i år drunknat i desperata försök att ta sig över havet till Europa. Det kommer att bli många fler. Ett avtal mellan EU och Turkiet – om det blir verklighet – har små utsikter att stoppa döden på havet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.