Aftonbladet > Nyheter

Monday, 01 June, 15:50

Aftonbladet - 29 okt 11 kl. 10:13

Svenskarnas mejl till ministern om Ganna"Det r inte vrdigt den rttsstat som jag annars r glad att tillhra. Tobias detta mste du som minister stta stopp fr.?.
Läs mer på Aftonbladet

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskarnas, mejltill , ministernom , Ganna
Nyheter 24 - 16 dec 11 kl. 15:51

C-ledamoten: "För jävligt att Ganna inte får stanna"


I ett svar till Europadomstolen står man fast vid det tidigare beslutet, att inte bevilja 91-åringen uppehållstillstånd. ? Det är för jävligt, säger riksdagsledamoten Abir Al-Sahlani (C).

Expressen - 17 okt 11 kl. 20:59

Ministern: Ska till mycket ömmande skäl

Migrationsverket anser att det inte finns några medicinska hinder för att utvisa Ganna Chyzhevska, 91, till Ukraina och att hon kan få en god vård i hemlandet. Migrationsminister Tobias Billström säger till Expressen.se att han inte kan uttala sig specifikt angående Ganna Chyzhevska, 91.

Expressen - 18 okt 11 kl. 20:37

Ministern: För dyrt låta Ganna stanna

Ganna Chyzhevskas öde har berört svenska folket. Men trots folkstormen mot utvisningsbeslutet står migrationsminister Tobias Billström (M) fast vid att lagen inte bör ändras. Det blir helt enkelt för dyrt, anser han.

IDG - 4 timmar sedan

Tim Cook i känslosamt mejl till Apple-anställda: "Nu står vi upp för varandra"


USA skakas av ett nytt fall av polisbrutalitet, och Tim Cook har skickat ut ett mejl till samtliga anställda om händelsen..

Nyheter 24 - 18 okt 11 kl. 18:20

Fallet Ganna blottar splittring i alliansen: "Det här är inte mitt Sverige"


Centerpartisten Abir Al-Sahlani rasar mot Migrationsverket och tycker att de inte gjort tillräckligt för 91-åriga dementa Ganna Chyzhevska. Moderaterna tycker tvärtom. STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 18 okt 11 kl. 12:40

Många ledamöter vill ändra lagen - ändå utvisas 91-åriga dementa Ganna


Ett undantag i lagen hade kunnat rädda Ganna Chyzhevska- Det anser folkpartisten Ulf Nilsson. Han får stöd av företrädare för alla riksdagspartier utom Moderaterna som vägrar uttala sig om 91-åriga Gannas öde. STOCKHOLM.

Nyheter 24 - 12 jun 12 kl. 14:51

91-åriga Ganna får stanna i Sverige


Den omskrivna 91-åriga kvinnan får permanent uppehållstillstånd. 91-åriga ukrainska Ganna Chyzevskas kamp har berört många. Utvisningshotet har fått såväl vanliga medborgare som riksdagsledamöter att reagera kraftfullt.

Nyheter 24 - 18 okt 11 kl. 15:09

Efter stormen - Ganna får stanna


91-åriga Ganna Chyzhevska skulle utvisas från Sverige vid fyratiden - men med mindre än en timme kvar kom beslutet att hennes fall ska omprövas. STOCKHOLM. Kritiken var massiv när Ganna Chyzhevska, 91, skulle utvisas från Sverige.

Expressen - 18 okt 11 kl. 19:58

Så sjuk är Ganna - skulle ändå utvisas

Ganna Chyzhevska löper stor risk att dö om hon avvisas. Det skriver överläkaren Ingvar Karlsson, en av landets ledande experter på demensjukdomar i ett expertutlåtande. Det hjälpte inte - beslutet blev ändå att Ganna skulle utvisas på tisdagen.

BT - 18 okt 11 kl. 17:07

Utvisningen av Ganna, 91, stoppad

Den hårt kritiserade utvisningen av demenssjuka Ganna Chyzevska, 91, stoppades i sista stund. Se klippet längst ned i artikeln! Nu kräver flera riksdagspartier en lagändring som förhindrar liknande utvisningsbeslut i framtiden.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.