BT > Nyheter

Wednesday, 03 June, 16:02

Liknande nyheter

Taggar: HanssonFrån , Haldatill , Twitter
BT - 28 okt 11 kl. 16:40

Jan Hansson: Från Halda till Twitter

Världen förändras snabbt. Numera mejlar man. Och webbar.

BT - 28 okt 11 kl. 16:40

Jan Hansson: "Från Halda till Twitter"

Världen förändras snabbt. Numera mejlar man. Och webbar.

Trelleborgs Allehanda - 20 dec 12 kl. 06:30

Inger Hansson får kritik på Twitter

Julfrid råder inte hos Trelleborgsmoderaterna. Mitt under fullmäktigemötet på måndagen fick ordförande Inger Hansson (M) kritik av partikollegor på det sociala mediet Twitter.
Det var när ombyggnaden av Klagstorps skola debatterades som bråket blossade upp.

Sydöstran - 24 mar 16 kl. 16:49

Halda kan bli förskola

Kommunen planerar att öppna fyra nya förskoleavdelningar i höst. En av dem kan komma att ligga på Halda utvecklingscentrum..

Nyhetsverket - 07 maj 13 kl. 10:24

Får en rektor delta i kränkning, skolutvecklare S Hansson?

På Twitter presenterar du dig med följande: ? Skolutvecklare som drivs av att leda bästa möjliga skola! Vellinge, Sverige ?

Kristianstadsbladet - 04 okt 13 kl. 08:18

Comeback för Hansson i KIK?

Foto: Bosse Nilsson
En nygammal forward kan förstärka KIK framöver. ?Det är den bästa lösningen för alla?

Skånskan - 28 jan 16 kl. 12:00

Bob Hansson tillbaka med ett större allvar

recension Författare: Bob Hansson
Förlag: OrdfrontFör tio år sedan utkom den vid det här laget riksbekante Bob Hansson med diktsamlingen Halleluja liksom. Den gången tyckte jag att Hanssons poetiska stilgrepp började framstå som slitna. Kanske höll poesibatterierna på att laddas ur, eftersom Bob Hansson sedan övergick till att skriva prosa.

Skånskan - 14 jan 19 kl. 11:40

Målshow av Fredrik Hansson

FUTSAL Två gånger var Österlen FF i målmässigt underläge i Blentarpscupens herrfinal mot Tomelilla. Båda gångerna kom man igen efter mål av Fredrik Hansson. Men ”Hasse” var inte nöjd.

Nyheter 24 - 27 sep 11 kl. 11:30

"Hansson sätter Sverige på kartan"


Krönika. Ida Hanssons historiska brons på helgens ADCC gör henne till den kanske främste svenska grapplern någonsin. Veckans krönika kommer en dag för sent men handlar självklart om Ida Hanssons medalj på världens mest prestigefyllda grapplingtävling, ADCC.

Sydsvenskan - 27 jul 13 kl. 06:30

Hansson såg på Salberg. Hans blick bekräftade katastrofen. Det fanns inget bättre ord. En katastrof lika smärtsam som en rak höger i magen. Kommunisten Liedberg hade segrat med nästan trehundra röster. Det var obegripligt. Det var plågsamt. Det var

Jonnervik skakade regnet av hatten innan han steg in genom kopparporten. Han gick fram till vaktkuren och frågade efter konstapel Grimberg vid passpolisen och blev hänvisad till ett rum på första våningen.Grimberg var en smal man i hans egen ålder med brunt kortklippt hår och glugg mellan framtänderna.

Fler nyheter från BT

BT - 45 minuter sedan

Framtidstro på omstridda mottagningen

Det har stormat flera gånger kring psykiatrin i Skene de senaste åren. Nu tycks den tidigare hotade mottagningen vara på väg mot en stabil tillvaro. – Det har funnits stort intresse för de senaste rekryteringarna och nu tror vi på kontinuitet, säger Malin Camper, sektionschef på Säs för Mark..

BT - 1 timme sedan

VM-rallyt i Finland ställs in

BT - 1 timme sedan

Besara tillbaka i Örebro SK

BT - 1 timme sedan

Budskapet från kommunchefen: ”Jätteviktigt att inte slappna av”

För att ge medborgare svar på frågor om coronaläget i kommunen valde Tranemo kommun ett nytt grepp. Under onsdagen svarade flera chefer på frågor i livesändning..

BT - 1 timme sedan

Hårt tryck på naturen under pandemin

Den pågående pandemin och det varmare vädret innebär ett ökande tryck på naturen. Så högt att Naturvårdsverket och Myndigheten för samhällsskydd och beredskap (MSB) gick ut med varningar under onsdagens presskonferens på Folkhälsomyndigheten..

BT - 1 timme sedan

Nöjesbranschen begär regeringshjälp

Coronakrisen har slagit hårt mot den svenska nöjesnäringen – vilket har fått branschorganisationen för sponsrings- och eventindustrin, SES, att skicka en hemställan till näringsminister Ibrahim Baylan (S) där man begär hjälp..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.