Norrtelje Tidning > Nyheter

Saturday, 06 June, 13:22

Norrtelje Tidning - 29 okt 11 kl. 09:45

Hyran upp 3 procentRoslagsbostder vill hja hyrorna i Norrtlje med tre procent nsta r. Allmnna kostnadskningar ligger bakom kravet..
Läs mer på Norrtelje Tidning

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyranupp 3 procent
YLE - 27 apr 17 kl. 06:35

Hyran höjs för 750 tomter i Helsingfors - också i Esbo hyrs allt fler tomter ut

Hundratals arrendetomter för både småhus och höghus i Helsingfors står inför en hyreshöjning omkring år 2020. Hyreskontrakten är 50 år gamla och behöver förnyas. I Esbo ökar antalet arrendetomter men i Vanda har man valt att främst sälja mark, inte hyra ut.

YLE - 31 jan 17 kl. 05:56

Hangö sänker hyran för fiskhanteringshallen

Företaget Viking Seafood som hyr fiskehanteringshallen i Hangö norra har inte kunnat betala sin hyra i tid till staden. Nu sänker staden hyran retroaktivt förutsatt att hyran då verkligen betalas. Lägre hyra redan tidigare Hangö stad har tidigare beviljat bolaget en lägre hyra än den ursprungliga hyran på 4 600 euro (plus moms).

YLE - 06 jun 17 kl. 11:17

Fler har problem med hyran i Helsingfors - FPA orsaken

Allt fler har svårigheter med att betala sin hyra i Helsingfors, uppger stadens social- och hälsovårdssektor. Antalet obetalda hyror i januari-april har ökat med åtta procent jämfört med samma tid i fjol. - Den största orsaken till det här är att utkomststöd numera betalas ut av Folkpensionsanstalten och inte av kommunerna, uppger Leena Luhtasela, chef för vuxensocialarbete i väst på Helsingfors stad.

Cornucopia - 06 dec 19 kl. 07:43

Beskedet: Chockhöjning av hyran för delade arbetsplatser och co-working

De allt mer populära delade arbetsplatserna, så kallade co-working kontorshotell ska enligt ett besked från Skatteverket vara momsfria. Det innebär chockhöjningar av hyrorna, eftersom hyresvärdarna därmed inte får dra av momsen. Potentiellt kan det slå ut en hel bransch och göra att tusentals små- och egenföretagare blir utan arbetsplatser.

Västerbottens Folkblad - 12 jan 11 kl. 15:05

Nya hyran klar i Vännäs

VÄNNÄS Från 1 februari höjer Vännäs Bostäder hyran  med upp till två procent. VÄNNÄS Från 1 februari höjer Vännäs Bostäder hyran  med upp till två procent. Efter förhandling med Hyresgästföreningen höjs hyran med 1,1 procent från och med den 1 ?

BT - 29 feb 12 kl. 13:25

P-hyran sänks med 15 miljoner

Södra Älvsborgs sjukhus får rätt i striden om den höga hyran för parkeringsdäcken. Årets hyra sätts ned med 15 miljoner kronor. Det beskedet lämnade regionstyrelsens ordförande Gert-Inge Andersson (S) till BT igår.

YA - 23 okt 14 kl. 10:18

Sjöbohem vill att hyran ska höjas

Sjöbohem vill höja hyran med 2,85 procent nästa år. Som skäl anges att de vill fortsätta satsa på fastigheternas underhåll.
Mot slutet av året stundar så gott som alltid hyresförhandlingar mellan fastighetsägarna och Hyresgästföreningen.

Dalarnas tidningar - 04 feb 11 kl. 04:59

Hyran höjdes 30 procent

[MORA] Fastighetsägaren Rolf Mossbäck har höjt hyran med upp till 30 procent. Äldre hyresgäster drabbades av den största höjningen. - Jag har inte höjt hyran på tio-femton år för somliga.

Helsingborgs Dagblad - 10 feb 11 kl. 16:52

Fel att neka bidrag till hyran

Socialen nobbade extra bidrag för att klara novemberhyran. Anledningen var att den som sökte hjälp hade fått tillräckligt med pengar även för hyran, men att pengarna gått åt till annat.När bidragstagaren överklagade avslaget till domstol försvarade sig kommunen med att det ändå var för sent.

Västerbottens Folkblad - 25 maj 11 kl. 14:35

Nordmalingshus vill höja hyran med drygt sex procent

NORDMALING Nordmalingshus AB vill höja hyran med 6,47 procent från 1 juli.NORDMALING Nordmalingshus AB vill höja hyran med 6,47 procent från 1 juli. Nordmalingshus AB har begärt höjning för 283 av sina lägenheter i kommunen.

Trelleborgs Allehanda - 03 okt 11 kl. 04:30

Läge och standard ska synas på hyran

Arkivfoto: Linda Axelsson
En ny modell för hyressättning håller på att tas fram i Trelleborg.
Under nästa år kan nya principerna finnas med i förhandlingarna mellan Trelleborgshem och Hyresgästföreningen. Arbetet började för ett par år sedan och både Trelleborgshem och Hyresgästföreningen har skickat ut enkäter till sina hyresgäster respektive medlemmar.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.