Nya Wermlands Tidningen > Nyheter

Tuesday, 26 May, 01:13

Nya Wermlands Tidningen - 29 okt 11 kl. 07:30

Företag med tro på framtiden prisadesPå fredagskvällen delades Degerfors kommuns företagspriser för 2011 ut i Valsverket. Det var många nervösa företagare som väntade på besked under kvällen ? men enbart sju kunde vinna. ? Företagen vet att de är nominerade, men ingen vet vilka som vunnit, berättar kommunens näringslivssekreterare, Suzanne Hällström, en stund innan ceremonin..
Läs mer på Nya Wermlands Tidningen
Läs mer om:
Degerfors, Valsverket, Hällström

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Företagmed , tro, framtiden, prisades
YLE - 21 jul 15 kl. 04:45

Färre investerar i kolföretag i framtiden

Flera placerare drar bort sina investeringar från kolindustrin, inte bara av miljöorsaker utan även av ekonomiska orsaker. På lång sikt anses kol vara en olönsam investering. Den Norska statliga pensionsfonden bestämde i år att sälja alla aktier i företag vars omsättning härstammar från kol till mer än 30 procent och på Nordea har man gjort ett liknande beslut.

ÖstersundsPosten - 13 jul 17 kl. 12:00

Jämtland i topp vad gäller utvecklingsmöjligheter för företag: "Tro inte att storstaden är den enda innovativa platsen"

Genom ett nytt sätt att mäta effekterna av innovationer i ett företag har forskare vid Luleå tekniska Universitet och Umeå Universitet kommit fram till att vi kanske överskattar innovativiteten i Stockholm och andra storstäder. Stockholm ses fortfarande som ledande, men inte långt efter kommer Jämtland och framförallt Åre..

SvD - 26 okt 14 kl. 16:08

Serieentreprenör prisades av Victoria

Jane Walerud är affärsängeln och entreprenören bakom flera moderna storföretag. På fredagen prisades hon för sina insatser av Kungliga ingenjörsvetenskapsakademien..

SvD - 26 okt 14 kl. 16:08

Serieentreprenör prisades av kronprinsessan Victoria

Jane Walerud är affärsängeln och entreprenören bakom flera moderna storföretag. I fredags prisades hon för sina insatser av Kungliga Ingenjörsvetenskapsakademien..

SR - 11 jul 16 kl. 17:01

Skärpt diskrimineringslag kan drabba småföretag

En skärpning av diskrimineringslagen skulle kunna slå hårt mot småföretagen. Det säger nu Svensk handel efter att demokratiministern i morse sa att också små företag i framtiden kommer att tvingas se över tillgängligheten för funktionshindrade..

P3 - 17 sep 13 kl. 06:30

Fler stämningar mot storföretag i framtiden

Fallet med byborna i Chile som stämmer gruvbolaget Boliden kan få ringar på vattnet, det säger människorättsjuristen Parul Sharma som tror att den här typen av stämningar kommer bli vanligare..

VA - 20 okt 16 kl. 13:26

Ubers vd: Vi kommer vara ett robotföretag i framtiden

Travis Kalanick uttalar sig om Uber framtidsplaner, planer som omfattar robotik och självkörande bilar. .

Dagensanalys.se - 20 dec 16 kl. 11:31

Quantcasts VD siar on framtiden för digital marknadsföring

Under Quantcast Supernova fick jag chansen att växla några ord med Konrad Feldman, VD på Quantcast för att få hans syn på framtiden för digital marknadsföring. I en värld där annonsmarknaden omsätter 500 miljarder Euro varje år finns fortfarande utrymme för utveckling och tillväxt menar Konrad. Vi måste se digital marknadsföring som en långsiktig investering.

YLE - 11 sep 17 kl. 15:00

Små och medelstora företag vågar inte tro på tillväxt - högkonjunkturen hjälper bara litet

De små och medelstora företagens förväntningar är överlag positiva men tillväxten kommer att vara långsammare än väntat. Det visar den barometer som Företagarna i Finland, Finnvera och arbets- och näringsministeriet publicerade på måndag. 47 procent av de små och medelstora företagen uppskattade att konjunkturerna blir bättre under de kommande tolv månaderna.

BT - 18 nov 14 kl. 11:35

Minskad tro på svensk export

Svenska exportföretag ser mindre ljust på framtiden än för bara några månader sedan. Allra mest dalar förhoppningarna när det gäller Östeuropa.Exportchefsindex från Business Sweden tyder fortfarande på tillväxt, men värdet för utsikterna sjunker snabbt och är nu det lägsta sedan våren 2013.

Fler nyheter från Nya Wermlands Tidningen

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Lundkvist har stallformen på topp

Nya Wermlands Tidningen - 2 timmar sedan

Bättre betyg för Karlstads gator

Nya Wermlands Tidningen - 4 timmar sedan

Betaltjänsten Swish nere – ingen prognos

Nya Wermlands Tidningen - 5 timmar sedan

Avtalen är uppsagda - i juni stänger Iris café

Nya Wermlands Tidningen - 6 timmar sedan

Värmlänning i spel med Keanu Reeves

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.