Expressen > Nyheter

Wednesday, 27 May, 14:48

Expressen - 29 okt 11 kl. 09:20

Bomben utanför Ikea var - matkassarDen misstänkta bomben som hittades på fredagskvällen utanför Ikeas varhus i Älmhult visade sig vara synnerligen ofarlig..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ikea, Ikeas, Älmhult

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bombenutanför , Ikeavar , matkassar
Världen Idag - 45 minuter sedan

Nytt Ikea nära Jerusalem öppnade

Jerusalems invånare har nu fått betydligt närmare till Ikea än tidigare. På söndagen öppnade det svenska möbelföretaget sitt femte varuhus i Israel, på den historiska orten Eshtaol, några mil väster om huvudstaden..

YLE - 05 nov 13 kl. 05:18

Svårare att få ihop matkassar för hjälpbehövande nästa år

Behovet av mathjälp ökar i Vasa och samtidigt blir det svårare att få ihop matkassar nästa år. Flera av aktörerna som delar ut mathjälpen är beroende av EU-matkassar som kommer en gång i året. Det senaste lasset kom i våras och kommer att ta slut i januari.

YLE - 10 dec 13 kl. 09:49

Elever samlade matkassar åt familjer i Vasa

Vid Borgaregatans skola i Vasa har eleverna samlat in matkassar till mindre bemedlade familjer i Vasa. Över 70 kassar lyckades man få ihop under början av december. Initiativet till insamlingen kom från Emelie Myrskog som fick idén efter ett besök vid Svenska församlingen i Vasa.

NT - 29 okt 11 kl. 07:30

Falskt bomblarm utanför Ikea

En misstänkt resväska hittades på fredagskvällen utanför Ikeas varuhus i Älmhult. Efter flera bombhot mot Ikeavaruhus under hösten spärrade polisen av området och kontaktade bombtekniker för en bedömning. Innan teknikerna hann dit visade det sig dock att det inte rörde sig om en bomb.

TA - 26 sep 11 kl. 14:21

Boom för matkassar via nätet

Foto: Scanpix
Konceptet med färdigpackade matkassar har fått näthandeln med mat att explodera.
Att få hem mat med recept och slippa åka och handla lockar allt fler. För Linas Matkasse ökade omsättningen i fjol med över 500 procent till 173 miljoner kronor.

SvD - 02 nov 16 kl. 12:13

Hemköp stoppar matkassar ”tills frågan är löst”

Efter att SvD avslöjat att Middagsfrid kör ut sina matkassar utan kyla i bilarna hotar nu Hemköp att bryta samarbetet. Middagsfrid distribuerar Hemköps matkassar. – Vi förväntar oss att de följer reglerna, säger Claes Salomonsson, presschef för Axfood där Hemköp ingår..

Dagensanalys.se - 28 feb 17 kl. 17:34

Världspremiär för virtuella IKEA kök

IKEA testar två nya appar för virtuell verklighet (VR) för planering och köp av kök, som ett led i att möta kunderna på nya sätt. Möjligheten för IKEA kunder att interaktivt och virtuellt gå runt i sitt nyplanerade kök erbjuds på fyra IKEA platser i världen, varav två av dem finns i Sverige. Testet startar idag.

Kristianstadsbladet - 23 mar 13 kl. 12:30

Ikea banade väg för C4 Shopping

Foto: Kristianstads kommun
Ikeas intresse för att etablera sig i Kristianstad ledde till att ytorna för C4 Shopping i Hammar i stort har fördubblats i förhållande till vad som ursprungligen diskuterades. Det visar hemliga dokument och skisser hos kommunen som kom fram först sedan Kristianstadsbladet börjat söka efter dem.
Han har samtalet från januari 2007 i klart minne.

SmålandsPosten - 21 dec 13 kl. 11:48

Ikea säljer som aldrig förr ? men vikande besöksantal oroar

Under strikt säkerhetsarrangemang talade igår Ingvar Kamprad, Peter Agnefjäll och Jesper Brodin för omkring 1 500 Ikea-anställda.
Med tre procents försäljningsökning kan företaget vara på väg mot ytterligare en rekordvinst. Receptet är detsamma som under många tidigare år.

Cornucopia - 29 jan 18 kl. 09:10

IKEA betalar ut hundratals miljarder om året i löner - försörjer miljonen människor

Kommunister skapar aldrig något själva och kan bara försörja folk genom att beslagta tillgångar och inkomster via skatt och ge bort som bidrag. Entreprenörer och kapitalister skapar något av värde och ger miljarder människor jorden runt jobb, inkomst och möjligheter till uppehälle och ett gott liv. Aktuella IKEA ordnar tillsammans med underentreprenörer löneutbetalningar sannolikt runt 200 miljarder kronor om året, och sammanlagt försörjer koncernen antagligen över en miljon personer och skapar välstånd för hundratals miljoner människor.

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Brand rasar i lägenhet

En brand rasar i ett flerfamiljshus på Södermalm i Stockholm.– Det bolmar ut rök från fönstren, säger Tony Frank, ledningsbefäl. .

Expressen - 1 timme sedan

Man misshandlad av fyra personer på torg

En man i 20-årsåldern har blivit misshandlad av fyra personer i centrala Karlstad.– Vi letar just nu efter de misstänkta gärningspersonerna, säger Stefan Wickberg, polisens presstalesperson i Värmland..

Expressen - 1 timme sedan

Hon var Epsteins medhjälpare: ”Jag fick 2 000 för varje flicka”

Nu träder en rad kvinnor fram med nya anklagelser mot miljardären Jeffrey Epstein.Epstein betalade drygt 2 000 kronor för varje flicka som lurades till honom.– Jag rekryterade 24 flickor till honom och de tog dit ännu fler flickor.

Expressen - 2 timmar sedan

Man döms för bombhotet mot arena i Skövde

En man i 25-årsåldern döms för bombhotet mot Arena Skövde i oktober förra året, skriver P4 Skaraborg. Mannen döms mot sitt nekande till skyddstillsyn.Bombhotet han ringde in visade sig vara falskt och han kunde hittas genom att samtalet spårades av polisen.

Expressen - 2 timmar sedan

Glädjebeskedet – nu kommer t-shirtvärmen

Sköna maj har varit kyliga maj. Men nu kommer äntligen den sköna t-shirtvärmen. – I södra Sverige kommer temperaturen ligga på upp emot 23 grader i början av nästa vecka, säger Lasse Rydqvist, meteorolog vid väderinsitutet Storm.

Expressen - 2 timmar sedan

”Omänskligt – gör mig ärligt talat förbannad”

Stjärnadvokaten Thomas Martinson hävdar att Paolo Roberto har utsatts för ett ”omänskligt” drev. Samtidigt säger han att hans klient nekar till brott om oaktsam våldtäkt. .

Expressen - 3 timmar sedan

Yrkesgrupperna som har drabbats hårdast

Risken är större att smittas av coronaviruset om du arbetar som busschaufför än om du arbetar inom social- och sjukvårdssektorn. Det visar färsk statistik från SSI, det danska smittskyddsinstitutet. – Det är tydligt att det är de yrkesgrupper som har hållit hjulen rullande som har blivit sjuka, samtidigt som tjänstemännen stannat hemma, säger Pernille Tanggaard Andersen, professor i folkhälsa.

Expressen - 3 timmar sedan

Kates tuffa tid efter att Meghan lämnat

Efter att Meghan lämnat kungahuset har Kate lämnats med en stor arbetsbörda.Hertiginnan sägs vara utmattad och rasande över situationen.– Naturligtvis ler hon och klär sig på rätt sätt men hon vill inte ha det så här, säger en källa till Tatler Magazine..

Expressen - 3 timmar sedan

SVT-redaktion utryms – misstänkt farligt föremål

SVT:s redaktion i Malmö har utrymts efter att ett misstänkt farligt föremål skickats dit med posten.Polisens bombskydd är på väg till platsen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.