NSD > Nyheter

Thursday, 28 May, 01:58

NSD - 29 okt 11 kl. 08:54

En skadad i singelolyckaEn man fick fras med ambulans till Gllivare lasarett efter att ha krt rakt in i ett trd mitt i Porjus..
Läs mer på NSD

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: En skadadi , singelolycka
Sydsvenskan - 26 jun 11 kl. 05:34

En död och en allvarligt skadad i singelolycka

Foto: Micke Nilsson
En 16-åring omkom i en singelolycka med epa-traktor vid Södra Sandby på söndagsmorgonen.
Ytterligare tre personer ska ha blivit skadade. En av dem är allvarligt skadad och två personer har lindriga skador.

Västerbottens Folkblad - 19 aug 11 kl. 07:52

Skadad i singelolycka

NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. NORSJÖ Strax före halv sex inträffade en singelolycka i Svartnäs mellan Norsjö och Bastuträsk. Det var en singelolycka, en person är förd till sjukhus.

Västerbottens Folkblad - 20 okt 11 kl. 01:12

Bilist svårt skadad efter avåkning

ADAK Under onsdagskvällen inträffade en singelolycka på Sörgårdsvägen i Adak där en personbil körde av vägen och föraren blev svårt skadad. Mannen har förts med ambulanshelikopter till Norrlands universitetssjukhus via Malå sjukstuga. ADAK Under onsdagskvällen inträffade en singelolycka på Sörgårdsvägen ?

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

17-åring svårt skadad i singelolycka

En 17-årig flicka fick livshotande skador vid en singelolycka utanför Österbybruk i Uppland under natten till söndagen.- Hon är allvarligt skadad och man kommer att hålla hennes nedsövd i ett par dagar. Hon blev fastklämd i bilen, säger Peter Jonsson, LKC-befäl vid Uppsalapolisen, till Sveriges Nyheter.

Expressen - 03 aug 12 kl. 16:48

Skadad i singelolycka i Hudiksvall

En man uppges vara svårt skadad efter en singelolycka på E4:an utanför Hudiksvall. ? Han har voltat rejält med bilen och har gjort en luftfärd på omkring 30 meter, säger Gunnar Lööf, insatsledare på Räddningstjänsten i Hudiksvall..

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

En svårt skadad i singelolycka

En man skadades svårt vid en singelolycka utanför Kalix på fredagen. När räddningstjänsten vid 14-tiden kom till olycksplatsen, mellan Börjelsbyn och Rian, satt föraren fastklämd.Mannen var ensam i bilen och vid medvetande, men allvarligt skadad.

NSD - 22 maj 13 kl. 07:31

Allvarligt skadad i singelolycka

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka på en mindre väg på Hunnebergs sluttning i Grästorps kommun. Enligt uppgift till polisen i Västra Götaland ska personen ha hittats allvarligt skadad utanför sin bil. SOS Alarm uppger att personbilen krockat med ett träd..

Helsingborgs Dagblad - 22 maj 13 kl. 07:34

Allvarligt skadad i singelolycka

En person har förts till sjukhus efter en singelolycka på en mindre väg på Hunnebergs sluttning i Grästorps kommun. Enligt uppgift till polisen i Västra Götaland ska personen ha hittats allvarligt skadad utanför sin bil. SOS Alarm uppger att personbilen krockat med ett träd.

Expressen - 10 maj 14 kl. 09:17

Man allvarligt skadad i singelolycka på E4:an

En singelolycka inträffade på lördagsmorgonen på E4 mellan Stavsjö och Nyköping. En personbil med två män i ska ha av okänd anledning ha kört in i mitträcket – och voltat. Föraren är allvarligt skadad och blöder i ansiktet, enligt polisen..

Kristianstadsbladet - 09 jul 14 kl. 13:28

Motorcyklist i singelolycka

En är skadad efter en singelolycka med motorcykel på utanför Kristianstad.
Räddningstjänsten är på plats, men det är ännu oklart hur allvarligt skadad motorcyklisten är..

LV - 31 jul 15 kl. 19:34

Allvarligt skadad efter singelolycka

En 28-årig man är svårt skadad efter en singelolycka utmed riksväg 23/34 mellan Rimforsa och Brokind.
Mannen körde av vägen och for hundra meter ut i terrängen. Olyckan hände vid 17.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.