Nyhetskanalen > Nyheter

Saturday, 06 June, 20:08

Nyhetskanalen - 29 okt 11 kl. 08:39

Lovar en snabb betalning till SaabKinesiska Youngman och Pang Da har lovat att snabbt betala in pengar till Saabs rekonstruktion..
Läs mer på Nyhetskanalen
Läs mer om:
Saab, Youngman, Pang Da, Saabs

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lovaren , snabb, betalningtill , Saab
DI - 28 apr 11 kl. 14:34

Regeringen lovar snabb hantering av Saab

Både Riksgälden och GM ger grönt ljus för Vladimir Antonov som delägare i Saab. Regeringen lovar nu en snabb prövning av den ryske affärsmannen..

DI - 13 feb 14 kl. 08:54

Saab: Vd:n lovar snabb supereffektivisering

Saab upprepar i sitt bokslut för 2013 bedömningen att 2013 års implementeringar av effektiviseringsåtgärder inom samtliga affärsområden kommer bidra med cirka 500 miljoner kronor i effektiviseringar vid slutet av 2014..

BT - 04 dec 14 kl. 20:49

Lovar snabb utredning om polisvåld

Missnöjet gror i USA efter att ännu en polis sluppit undan åtal för dödligt våld mot en svart man. Justitieminister Eric Holder lovar nu att den civilrättsliga utredningen ska skyndas på och åtal väckas om tillämpligt.- Den här kampen är inte över, den har bara börjat.

GöteborgsPosten - 03 dec 14 kl. 22:36

Lovar snabb utredning om polisvåld

Missnöjet gror i USA efter att ännu en polis sluppit undan åtal för dödligt våld mot en svart man. Justitieminister Eric Holder lovar nu att den civilrättsliga utredningen ska skyndas på och åtal väckas om tillämpligt..

SvD - 09 dec 15 kl. 15:30

MTR-chef lovar snabb förbättring för pendeltågen

Redan i början av 2017 ska resenärerna märka av en förbättring efter att MTR vunnit kampen om pendeltågstrafiken i Stockholm. Tågen ska gå bättre. Och inte minst ska stationerna bli trevligare med bättre service.

DI - 22 nov 11 kl. 13:07

Papademos lovar snabb lösning på brev-problemet

"Jag väntar mig att partiledarna gör sin plikt och att denna fråga är löst före månadsskiftet", sade Lucas Papademos, som leder Greklands nyinstallerade krisregering, när han landade i Luxemburg på tisdagen..

DI - 17 jul 13 kl. 19:32

Cdon lovar snabb lagerrea

Internethandelsbolaget Cdon kommer att inleda marknadsaktiviteter som rabatter, prisnedsättningar och reklam för att så snabbt som möjligt få ned lagernivåerna, genom utförsäljningar av datorprodukter. .

Kristianstadsbladet - 03 jan 14 kl. 13:16

Sydsudans regering lovar snabb seger

Striderna fortsätter i Sydsudan. Enligt sydsudanesiska armén retirerar nu rebellerna och armén gör sig redo att inta den strategiskt viktiga staden Bor.
- Vi är tillräckligt starka för att besegra rebellerna inom 24 timmar, säger armétalesmannen Philip Aguer, enligt AFP.

UNT - 03 jan 14 kl. 13:16

Sydsudans regering lovar snabb seger

Striderna fortsätter i Sydsudan. Enligt sydsudanesiska armén retirerar nu rebellerna och armén gör sig redo att inta den strategiskt viktiga staden Bor..

SvD - 03 jan 14 kl. 13:16

Sydsudans regering lovar snabb seger

Striderna fortsätter i Sydsudan..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.