Västerbottens Folkblad > Nyheter

Saturday, 30 May, 05:54

Västerbottens Folkblad - 29 okt 11 kl. 06:31

?Landstinget stryper pressfriheten?SKELLEFTE Igr protesterade lnets medier mot fotofrbudet i landstingets lokaler - Det man kan undra r vad de r rdda fr ? vad har de att dlja, sger Daniel Nordstrm, chefredaktr p Vsterbottens Folkblad. SKELLEFTE Igr protesterade lnets medier mot? Continuereading?.
Läs mer på Västerbottens Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Landstinget, stryper, pressfriheten
SVT Debatt - 03 maj 14 kl. 08:16

Även i Sverige finns hot mot pressfriheten

PRESSFRIHET Enligt FN och andra internationella organisationer ska journalister skyddas från hot och trakasserier – men vi ser ett behov av att ytterligare stärka det skyddet. Även här i Sverige finns hot mot pressfriheten. I dag, den tredje maj, är pressfrihetens dag.

SR - 02 maj 14 kl. 11:32

Illa ställt med pressfriheten i världen

Det står illa till med pressfriheten i världen, bara var sjunde person lever i ett land där pressfriheten respekteras, enligt en ny rapport från Freedom House. Allra värst är det i Nordkorea, Turkmenistan och Uzbekistan och i flera länder som Egypten och Turkiet har det blivit sämre under förra året..

YLE - 20 apr 16 kl. 10:59

Pressfriheten mår allt sämre - Finland alltjämt bäst

Pressfriheten i världen försämrades märkbart under 2015. Det årliga indexet från organisationen Reportrar utan gränser ger än en gång Finland högsta betyg, men i många länder utsätts medierna för allt hårdare påtryckningar. Pressfriheten i totalt 180 länder granskas i Reportrar utan gränsers nya index.

SR - 25 apr 18 kl. 12:15

Kraftig försämring för pressfriheten

Pressfriheten är fortsatt hotad världen över enligt Reportrar utan gränsers årliga index över pressfriheten i världen..

Västerbottens Folkblad - 11 jan 11 kl. 15:30

Stryper till Sweden Rock

Daniel Nordström, 11 januari 15.30 Stryper. En gigant inom white metal och ett av den melodiösa hårdrockens största namn.

Computer Sweden - 28 jan 11 kl. 05:00

Analytiker: Oracle stryper öppet Java

Oracle stryper utvecklingsmiljön Java för konsumentbruk och inriktar den helt mot företag, uppger ett analysföretag. Javas framtid är att bli en specialiserad, serverinriktad plattform för Oracles och IBMs storkunder..

Sydsvenskan - 04 maj 11 kl. 09:03

Flera fel stryper tågtrafiken

Ett fel vid Malmö C stryper tågtrafiken. Tågen står i kö.
?

Hela Gotland - 17 jun 11 kl. 04:00

Slarv stryper stiftets bidrag

Visby stift blir utan pengar till kyrkorenoveringar nästa år.Svenska kyrkan stryper anslaget på grund av slarv i stiftets hantering.- Ett orimligt beslut, tycker Joakim Hansson, kyrkoantikvarisk expert på länsstyrelsen.

Newsmill - 12 aug 11 kl. 16:52

Förhandlade Danmark bort pressfriheten för Nato-posten?

Efter turkiska påtryckningar hotas nu en  kurdisk tv-kanal i Danmark av nedläggning. Enligt Wikileaks var det Turkiets krav för att låta dansken Anders Fogh Rasmussen bli generalsekreterare för Nato. När rättegången fortsätter på måndag får vi se om Danmark står upp för pressfriheten.

UNT - 21 sep 13 kl. 11:33

Stryper utländsk trafik efter attack

Överbelastningsattackerna mot Skånetrafiken fortsätter. Företaget stryper därför en del av den utländska datatrafiken till hemsidan under resten av veckan, skriver Kristianstadsbladet.(TT).

Fler nyheter från Västerbottens Folkblad

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:18

Två kvinnor omhändertagna i centrum

Två kvinnor har omhändertagits i centrala Umeå. Strax efter 18-tiden blev två kvinnor, som är i 25- respektive 35-årsåldern, omhändertagna i centrala Umeå misstänkta för narkotikabrott. Kvinnorna misstänktes vara påverkade av narkotika och fick följa med polisen för provtagning.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 22:23

[PLUS] Tillbaka efter ett års skadefrånvaro när UIK storsegrade

A-lagsspelaren gjorde comeback efter ett års skadefrånvaro när Umeå IK:s F19 krossade och gick upp....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 21:18

Hon förlänger med Löven

Forwarden blir kvar i Björklöven. Lina Hedlund och Björklöven har kommit överens om en förlängning. Hedlund har spelat SDHL-hockey för SDE men har spenderat de senaste två säsongerna i Björklöven.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:33

[PLUS] Föremålet i Yttersjö var ofarligt

Bomskyddet har nu undersökt det föremål som påträffades på en tomt i Yttersjö. Föremålet var....

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:44

Kvinna misshandlad på Nydalahöjd

En kvinna har blivit slagen av en man utomhus. Vid 15-tiden inträffade en misshandel utomhus på Nydalahöjd i Umeå. En kvinna ska ha blivit slagen av en man och enligt uppgifter från polisen har de inte haft någon relation till varandra.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:38

Man misstänks för narkotikabrott

En man misstänks för innehav av narkotika. Vid 18-tiden kontrollerade polisen en man i Skelleftehamn. Mannen är i 25-årsåldern och misstänks nu för narkotikabrott, innehav.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:00

”Utan kärnkraft inga klimatmål”

Den svenska välfärden är beroende av tillförlitliga elleveranser. Att då avskriva kärnkraften är oansvarigt, menar Sverigedemokraternas energipolitiske talesperson, Mattias Bäckström Johansson. Ett mål om helt fossilfri svensk elproduktion är inom räckhåll, detta då produktionen i dag främst kommer från kärnkraft, vattenkraft och väderberoende energislag som vindkraft.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 20:05

”Norrlandskandidater” ska in på heltid”

Aldrig förr har så många svenskar röstat i EU-valet. Och trots farhågan att valdeltagandet skulle backa i länet, blev resultatet det motsatta. I riket landade det preliminära resultatet på 53,3 procent, i länet låg vi strax under snittet på 52,6 mot fjolårets deltagande på 51,6 procent.

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:30

[PLUS] Alpina stjärnor flyttar utomlands

I höst går flyttlasset, då flyttar två av länets alpina stjärnor till Österrike..

Västerbottens Folkblad - 27 maj 19 kl. 19:00

[PLUS] Tonåringarna drömmer om en framtid på hemmaplan

Pendla flera mil varje dag eller första egna lägenheten långt hemifrån. Så ser verkligheten ut för....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.