SvD > Nyheter

Friday, 29 May, 05:38

SvD - 29 okt 11 kl. 07:09

?Utvisningarna till Syrien måste stoppas?Socialdemokrater: Hyckleri från regeringen..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Syrien

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Utvisningarnatill , Syrienmåste , stoppas
Expressen - 27 maj 16 kl. 06:05

Använda CSN för studier i Syrien stoppas

Personer som lurat till sig CSN-medel för studier i Syrien ska stoppas. Regeringen ger nu CSN i uppdrag att se över regelverket kring studier i länder med väpnade konflikter. – Våra skattepengar ska användas rätt.

Kristianstadsbladet - 13 feb 13 kl. 10:28

Ryska vapen till Syrien stoppas inte


Ryssland fortsätter att exportera vapen till Syrien. Enligt chefen för den ryska försvarsexportmyndigheten, Rosoboronexport, rör det sig bland annat om luftvärnssystem och reservdelar. - Vi fortsätter att hedra våra kontraktsåtaganden för leveranser av militär utrustning.

NT - 17 aug 11 kl. 15:18

Ryska vapen till Syrien stoppas inte

Ryssland kommer inte att sluta sälja vapen till Syrien, uppger statligt ägda Rosboronexport, som har monopol i rysk vapenexport..

Helsingborgs Dagblad - 10 okt 12 kl. 20:48

Plan mot Syrien stoppas i Turkiet

Turkiet har beordrat ett syriskt passagerarplan att landa i Ankara, uppgav den statliga turkiska tv-bolaget TRT på onsdagen. Det syriska passagerarplanet, med 35 personer ombord, flög från Moskva och färdades mot Syrien, när det flög in på turkiskt luftrum. Planet beordrades att landa på Esenboga-flygplatsen i Ankara och eskorterades till flygplatsen av stridsplan..

NSD - 13 feb 13 kl. 09:34

Ryska vapen till Syrien stoppas ej

Ryssland fortsätter att exportera vapen till Syrien. Enligt chefen för den ryska försvarsexportmyndigheten, Rosoboronexport, rör det sig bland annat om luftvärnssystem och reservdelar..

Aftonbladet - 06 feb 20 kl. 12:18

EU: Bombningarna i Syrien måste stoppas

▸ EU kräver att bombningarna i nordvästra Syrien stoppas och vill att det ska skapas en humanitär korridor sedan syriska….

Helsingborgs Dagblad - 06 feb 20 kl. 12:18

EU: Bombningarna i Syrien måste stoppas

EU kräver att bombningarna i nordvästra Syrien stoppas och vill att det ska skapas en humanitär korridor sedan syriska styrkor trappat upp offensiven för att återta Idlib, det sista stora rebellfästet efter nio års inbördeskrig. – Bombningarna och andra.

UNT - 06 feb 20 kl. 12:20

EU: Bombningarna i Syrien måste stoppas

EU kräver att bombningarna i nordvästra Syrien stoppas och vill att det ska skapas en humanitär korridor sedan syriska styrkor trappat upp offensiven för att återta Idlib, det sista stora rebellfästet efter nio års inbördeskrig..

GöteborgsPosten - 06 feb 20 kl. 12:19

EU: Bombningarna i Syrien måste stoppas

EU kräver att bombningarna i nordvästra Syrien stoppas och vill att det ska skapas en humanitär korridor sedan syriska styrkor trappat upp offensiven för att återta Idlib, det sista stora rebellfästet efter nio års inbördeskrig..

SR - 30 okt 13 kl. 14:07

Assad vill att stödet till rebellerna stoppas

Enligt Syriens president Bashar al-Assad måste stödet till de stridande rebellgrupperna i Syrien stoppas, om fredsamtalen ska kunna bli framgångsrika..

Sydsvenskan - 30 jan 12 kl. 17:46

Utvisningar till Syrien stoppas

Omkring 400 syrier i Sverige berörs.
Läget i landet anses nu så säkerhetsmässigt svårt att människor inte kan skickas tillbaka. Enligt Migrationsverket tas beslutet för att militäriseringen av konflikten ökat, att oppositionens organisationsgrad och antalet dödade ur säkerhetsstyrkorna ökat, samt att fler civila som inte deltagit i demonstrationer nu dödas.

Fler nyheter från SvD

SvD - 04 maj 17 kl. 16:51

Obama stöder Macron i presidentvalet

SvD - 04 maj 17 kl. 15:36

Kaffekrig pressar Dunkin’ Donuts

Ett priskrig på kaffe har brutit ut mellan ett antal snabbmatskedjor i USA. Senaste konsekvensen av det är ett pressat kvartalsresultat från Dunkin' Brands, skriver Financial Times nätupplaga..

SvD - 04 maj 17 kl. 14:17

Oljepriset pressas

SvD - 04 maj 17 kl. 14:02

Fiskforskning friades först från fusk

Trots att forskningen var full av fusk friades forskarna av Uppsala universitet. "Anmärkningsvärt", tycker expertgrupp. Fallet belyser svenska lärosätens uppenbara svårigheter att hantera forskningsfusk..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:43

Ökänd krigsherre tillbaka i Kabul

Den ökände krigsherren Gulbuddin Hekmatyar, även känd som "slaktaren av Kabul", har återvänt till den afghanska huvudstaden efter 20 års frånvaro..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:42

Linköping värvar "Monstret"

Efter åtta säsonger i NHL och AHL flyttar ishockeymålvakten Jonas "Monstret" Gustavsson hem till Sverige. Gustavsson, som vann SM-guld med Färjestad 2009 och därefter bland annat spelat 179 NHL-matcher, har skrivit på ett treårskontrakt med Linköping..

SvD - 04 maj 17 kl. 13:44

Vården kan lära av hemmafödslar

Långsamma förlossningar, som i hemmet, ger kvinnan färre skador. Det är känt, och nu visar en studie från Sahlgrenska akademin att sjukhusen kan lära mer än man trott av detta..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.