Nyteknik > Teknik

Friday, 29 May, 19:32

Nyteknik - 29 okt 11 kl. 07:30

?Det slår ihjäl oss småföretagare?"Det blir sämre service och dyrare för kunderna om det nuvarande förslaget till en gemensam nordisk elmarknad går igenom." Det varnar 70 små elnäts- och elhandelsföretag i ett upprop mot myndighetens förslag..
Läs mer på Nyteknik

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det slår ihjäloss , småföretagare
SVT - 23 feb 15 kl. 12:51

Griskultingar slås ihjäl även i Sverige

Att sjuka och undernärda grisar slås ihjäl förekommer även i Sverige. Det säger Ingemar Olsson, ordförande i Sveriges Grisföretagare. – Om ett djur lider så ska det avlivas, och då är det hårt slag bakhuvudet som gäller.

GT - 11 nov 15 kl. 10:26

Paren slogs ihjäl med basebollträ och kofot

JÖNKÖPING-STOCKHOLM. Han ska ha begått två dubbelmord med sex veckors mellanrum. För att dölja spåren från morden ska han ha tänt eld på offrens hus.

UNT - 06 mar 13 kl. 16:28

Företagare i knipa mördade två

En italiensk klädfabrikant sköt i dag ihjäl två tjänstemän och tog därefter sitt eget liv. Borgmästaren i staden Perugia sätter morden på de två kvinnorna och självmordet i samband med den ekonomiska krisen.(TT).

Kristianstadsbladet - 06 mar 13 kl. 16:28

Företagare i knipa mördade två


En italiensk klädfabrikant sköt på onsdagen ihjäl två tjänstemän och tog därefter sitt eget liv.Morden på de två kvinnorna och självmordet sätts av borgmästaren i staden Perugia i samband med den ekonomiska krisen. Den 43-årige textiltillverkaren hade ekonomiska problem och hade nekats kredit.

Expressen - 08 mar 20 kl. 07:00

Företagare dödad av sin 30 år yngre kärlek

77-åringen sålde sitt hus och tjänade över 600 000 kronor på affären.En vecka senare hittades han brutalt ihjälslagen i sitt nya hem, enligt uppgifter till Kvällsposten.Mannens flickvän greps efteråt – och erkände mer eller mindre direkt att hon dödat sin nya kärlek..

Nerikes Allehanda - 06 jul 15 kl. 05:15

”Skansen-faktorn” och jordbruket

Hallå alla ni som gillar att ta en tur ut ”på landet”. Det är inte ett museum – inget Skansen – ni åker till, utan till människor som sliter hårt för att klara vardagen.Under Almedalsveckan genomförde Moderaterna ett seminarium om landsbygdspolitiken.

YLE - 22 okt 15 kl. 17:27

Så här sade våra experter i "Dina pengar"

Svenska Yles drygt fem timmar långa specialsändning "Dina pengar" behandlade ekonomi ur många olika perspektiv – bostadslån, ledarskap, entreprenörskap, med mera. Här är några citat av våra experter. Carolus Reincke Carolus Reincke Bild: YLE/Joakim Lax
Carolus Reincke: "När man följer med börskurser, delårsrapporter och dylikt, så är det viktigt att inte göra förhastade beslut, utan att göra rationella beslut.

YLE - 22 okt 15 kl. 17:27

Så här sade våra gäster i "Dina pengar"

Svenska Yles drygt fem timmar långa specialsändning "Dina pengar" behandlade ekonomi ur många olika perspektiv – bostadslån, ledarskap, entreprenörskap, med mera. Här är några citat av våra gäster. Carolus Reincke Carolus Reincke Bild: YLE/Joakim Lax
Carolus Reincke: "När man följer med börskurser, delårsrapporter och dylikt, så är det viktigt att inte göra förhastade beslut, utan att göra rationella beslut.

YA - 04 jan 14 kl. 04:00

Vad Löfven borde förstå

Foto: Leif R Jansson / TT
Den som inte var allt för upptagen med att förbereda jul- och nyårsfirandet kunde den 20 december höra och läsa i medierna att reformen med sänkta arbetsgivaravgifter för unga är misslyckad.
Rapporteringen blottade en märklig syn på arbetsgivare, företagande och skatter. Att jobben för unga har blivit fler, i sin första fas 6 000–10 000 enligt IFAU, betraktades som en kostnad.

YLE - 16 jan 15 kl. 10:09

Berättelse 1: "Nollavtalet gav mig ledigt för migrän"

Jag hade två firmor tillsammans med min man och vi hade öppet sju dagar i veckan. När vi började hade vi energi och en anställd på ett halvt år. Sedan blev det inte ekonomiskt lönsamt.

Kristianstadsbladet - 27 jun 14 kl. 08:12

Ny klubb för Thuresson

Foto: Tommy Svensson
Tyringesonen Andreas Thuresson, 26, är initiativtagare till välgörenhetsprojektet ”Idrott för alla”. I går samlades NHL-stjärnor, artister och företagare för att spela golf. Samtidigt avslöjade Thuresson för Kristianstadsbladet att han byter klubb.

Fler nyheter från Nyteknik

Nyteknik - 3 timmar sedan

Här är BMW:s uppdaterade 5- och 6-serie: ”På efterfrågan från Skandinavien”

Fler drivlinealternativ och två nyheter som lär uppskattas i Sverige. Nu har BMW:s uppdaterade 5- och 6-serie presenterats. Nytt är att laddhybrid i kombiutförande som får dra lite vikt..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Oneplus vill börja tillverka billiga mobiler igen

De senaste åren har Oneplus telefoner sakta men säkert ökat i pris. Nu vill grundaren återvända till budgetsegmentet..

Nyteknik - 4 timmar sedan

Sotenäs kommun får bakläxa om Preemraff

Preems planerade utbyggnad av oljeraffinaderiet norr om Lysekil har genomgått en långdragen rättslig prövning där besked från Mark- och mijööverdomstolen väntas i juni..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Sydsvensk stad först ut i planerad vätgaskorridor

En vätgaskorridor ska knyta ihop de nordiska huvudstäderna. Nu är det klart vilken svensk stad som blir först att ansluta sig..

Nyteknik - 5 timmar sedan

Donald Trump flaggad av Twitter – igen

För andra gången inom en vecka har inlägg från USA:s president Donald Trump flaggats av Twitter. Denna gång har han skrivit om protesterna i Minneapolis i inlägg som medieplattformen markerar som förhärligande av våld. Presidenten svarar med nya hot..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Polestar 2 försenas – leveransproblem efter coronapandemin

De första rena elbilen från Volvos dotterbolag Polestar kommer att levereras 4-5 veckor senare än beräknat..

Nyteknik - 8 timmar sedan

Elbilar kan få 1100 hk med Karmas nya plattform

Nu testar Karma en racinginspirerad plattform på bana. Den ska leverera elbilar med upp till 1 100 hk, som gör 0-97 km/h på mindre än 1,9 sekunder..

Nyteknik - 8 timmar sedan

“Så kan upphovsrätten kväva dagens internet”

Klassisk musik blir nedskjuten av botar trots att upphovspersonerna har varit döda i hundratals år. Det är en ojämn kamp. Det tar bara sekunder att godtyckligt plocka bort innehåll från nätet, medan tar dagar eller veckor att hävda sin rätt, skriver Ny Tekniks reporter Simon Campanello..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Ingen Polestar 2 i Sverige i sommar – elbilen försenas

De första rena elbilen från Volvos dotterbolag Polestar kommer att levereras senare än väntat, rapporterar DI..

Nyteknik - 9 timmar sedan

Miljardpaket för grön omställning i Norge

Norges regering föreslår att 3,6 miljarder norska kronor läggs på ett grönt omställningspaket i spåren av coronapandemin, rapporterar NRK. Pengarna är del av ett större åtgärdspaket som ska presenteras senare under fredagen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.