Helsingborgs Dagblad > Nyheter

Monday, 25 May, 09:49

Helsingborgs Dagblad - 29 okt 11 kl. 07:27

Tjuvar stal hans tävlingsdrömAnton Larsson i Värmland skulle ha åkt enduroklassikern Gotland Grand National nästa helg tillsammans med kompisarna. Så blir det inte. Någon har stulit tävlingscykeln. Förutom endurohojen försvann fyra crosscyklar vid inbrottet, uppger Värmlands Folkblad. Tjuvarna har av spåren att döma åkt i omgångar för att få med sig alla cyklarna..
Läs mer på Helsingborgs Dagblad
Läs mer om:
Larsson, Värmland, Gotland Grand National, Värmlands Folkblad

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tjuvar, stalhans , tävlingsdröm
Kristianstadsbladet - 16 okt 12 kl. 12:00

Tjuven stal Sandras bil och tävlingsdröm

Polisen grep tjuven som stulit Sandra Kindvalls bil efter ett par timmar ? sittandes i den stulna bilen. Men efter rättegången promenerade tjuven rätt ut i friheten igen.?

Fler nyheter från Helsingborgs Dagblad

Helsingborgs Dagblad - 10 minuter sedan

SCB: 8,2 procent arbetslösa

I april var 449 000 personer arbetslösa, vilket motsvarar en arbetslöshet på 8,2 procent. Det är en ökning med 79 000 personer eller 1,4 procentenheter jämfört med motsvarande månad 2019, enligt Statistiska centralbyrån (SCB). Sysselsättningen har minsk.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Friades för mord på kvinna – dom överklagas

Åklagaren har överklagat den friande domen mot en man som åtalades misstänkt för att ha mördat en kvinna i Örebro i maj 2018. En kvinna anmäldes försvunnen i Örebro i maj 2018 och fyra dagar senare hittades hon död. En man i 40-årsåldern förekom tidigt.

Helsingborgs Dagblad - 15 minuter sedan

Pressen växer på Johnson att sparka rådgivare

Storbritanniens premiärminister Boris Johnson står mitt i en växande politisk storm. Politiker från alla håll kritiserar hans vägran att sparka sin närmaste rådgivare Dominic Cummings, som brutit mot landets coronarestriktioner. Johnson har fått vakna u.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Börsen stiger brett

Stockholmsbörsen stiger på bred front när en ny handelsvecka inleds. Efter cirka en kvarts handel har det breda OMXS-indexet stigit med 0,8 procent, lite starkare än de större Europabörserna. På tungviktarlistan, OMXS30, stiger alla aktier inledningsvis.

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Nordic Capital köper Max Matthiessen

Riskkapitalbolaget Nordic Capital köper försäkringsförmedlaren Max Matthiessen, enligt ett pressmeddelande. Säljare är Willis Towers Watson Max Matthiessen har 440 anställda och hade i fjol en omsättning på drygt 1,5 miljard kronor..

Helsingborgs Dagblad - 30 minuter sedan

Sju miljoner för radhus i Helsingborg

Radhuset ligger på Hallgatan 10..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Klasskamp på tåg i expressfart

Netflix science fiction-serie ”Snowpiercer” mer deckare än filmversionen..

Helsingborgs Dagblad - 45 minuter sedan

Programledaren som förmedlar god historia

Tobias Svanelid har gjort ”Vetenskapsradion historia” i 900 avsnitt..

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Världen fortsätter försiktigt öppnande

Med den nya veckan kommer nya lättnader i de restriktioner som världens länder har infört för att stoppa spridningen av coronaviruset. I större delen av Italien öppnar nu gym och badhus, enligt den italienska nyhetsbyrån Ansa. För att undvika smitta inf.

Helsingborgs Dagblad - 1 timme sedan

Finputsad revolutionär har fått sin mustasch

Thomas Sankara blickar åter ut över Burkina Fasos huvudstad Ouagadougou. Men hans efterträdare på presidentposten håller sig fortsatt borta från åtal för Sankaras död. En fem meter hög bronsstaty över den före detta presidenten väckte i fjol ilska hos h.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.