Computer Sweden > IT

Thursday, 04 June, 00:16

Computer Sweden - 29 okt 11 kl. 07:08

?Jag jobbar bäst när jag är ledig?
Du ska kunna styra datorn med ögonen. Efter tio års hårt jobb närmar sig Tobii-grundaren John Elvesjö sin ursprungliga vision. Och firar med semester..
Läs mer på Computer Sweden
Läs mer om:
Tobii, John Elvesjö

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag jobbar, bästnär jag är , ledig
BT - 04 aug 11 kl. 13:30

Rydell: ?Jag drömmer om att få vara ledig?

Christer Rydell längtar efter att vara ledig och går ofta före i krogkön. Han utgör ena halvan av Rydell & Quick, som är kvällens huvudnummer på Stora Torget. Han fick välja nummer i BT:s stora frågelåda och berättar här om att gå före i krogkön, bästa spelningen och filmen om sig själv.

BT - 04 aug 11 kl. 13:30

Christer Rydell drömmer om att vara ledig

Christer Rydell längtar efter att vara ledig och går ofta före i krogkön. Han utgör ena halvan av Rydell & Quick, som är kvällens huvudnummer på Stora Torget. Han fick välja nummer i BT:s stora frågelåda och berättar här om att gå före i krogkön, bästa spelningen och filmen om sig själv.

Nyheter 24 - 07 feb 14 kl. 14:39

Fotbollsstjärnan blev skjuten – jobbar nu på föräldrarnas bageri

Det var 25 januari 2010 som livet kastades om för Salvador Cabañas. Han hade en ledig dag från sin mexikanska klubb Club América när han hamnade i bråk med drogkungen Jorge Balderas Garza. Cabañas sköts i huvudet av Balderas på en nattklubb och lämnades att dö inne på toaletten.

DN - 22 nov 11 kl. 13:53

Undersköterskan jobbar alla klämdagar

Undersköterskan Carina Lemon Allstrin, 45, har i år turen att vara ledig enligt schema på julafton, juldagen och annandag jul. Men den 27 december går hon på igen, och jobbar alla klämdagar..

Kristianstadsbladet - 29 jul 14 kl. 09:32

27-årig trotjänare jobbar hårt i sommar

Foto: Lasse Ottosson
I 26 år har Karna varit Ivös länk till världen. I sommar är det många som åker de sju minuterna över till Ivö.
Trafikverkets väg 2074 går mellan Barum och Ivö.

Kristianstadsbladet - 03 sep 16 kl. 03:00

Kirurgen svarar: Jag jobbar mer än heltid på CSK

Ingen reglerad arbetstid innebär att kirurgen jobbar mycket mer än han får betalt för. Operationer på privata kliniker sker på "ledig tid"..

Dagens PS - 02 maj 19 kl. 11:41

Småföretagare jobbar när du har semester

Undersökningar visar att hälften av alla småföretagare inte tar längre än 14 dagar semester. När solen och värmen drar in över Sverige och sommaren står i blom checkar de flesta svenskar ut för att bara koppla av på hemmaplan och/eller utomlands. Men det gäller långtifrån alla småföretagare.

DN - 14 feb 12 kl. 13:29

Chefen jobbar deltid och tjänar mer

Hyrchefen Henrik Folkesson, 45, kan vara mer ledig och samtidigt fortsätta att tjäna runt 70 000 kronor i månaden, precis som när han var fast anställd. Eller tjäna ännu mer, om han har uppdrag året om..

Eurosport - 27 jul 12 kl. 13:55

Fotboll - Serie A - Milan försöker locka hem Kaká: "Nummer 22 är ledig"

Milan uppges ha lagt ett bud på Real Madrids Kaká och sportchefen jobbar hårt för att skrapa ihop tillräckligt med pengar. "Milan har inte råd med vissa löner"..

YLE - 05 mar 13 kl. 11:26

Jobbar du övertid?

Ungefär hälften av finländarna i arbetslivet brukar jobba övertid och nästan en femtedel av dem utan att alls få någon ersättning i form av pengar eller ledig tid. Obetald övertid är vanligast bland högre tjänstemän i till exempel finans- och it-branschen, men ett fenomen som håller på att sprida sig till allt fler arbetsplatser. Det säger De högre tjänstemännen YTN som vill ha nolltolerans mot övertid utan ersättning.

Resume - 21 okt 13 kl. 17:02

Anders Berglund ?Blir ledig fram till mars?


Schibsted Sales försäljningsdirektör Anders Berglund lämnar koncernen.Han går över till en roll som Sverige-chef för Google.? Det kommer egentligen aldrig något lägligt tillfälle att lämna om man jobbar för en koncern som Schibsted.

Fler nyheter från Computer Sweden

Computer Sweden - 8 timmar sedan

Säpo släpper säkerhetstips – ska samarbeta med andra myndigheter


I ett fördjupat samarbete med sex andra svenska myndigheter har Säkerhetspolisen Säpo arbetat fram två rapporter som beskriver cybersäkerhetsläget i Sverige och rekommendationer för säkerhetsåtgärder..

Computer Sweden - 8 timmar sedan

Dagens dubbel – Gibon fortsätter öppna nytt


Idag intar Gibon två nya orter då verksamheterna i Skaraborg och Sundsvall invigs..

Computer Sweden - 9 timmar sedan

5g-triumf för Ericsson i Kanada – snuvar Huawei på operatörsjättar


Två av Kanadas största telekombolag har avtalat med svenska Ericsson och finska Nokia om att de nordiska nätleverantörerna ska bygga deras 5g-nät..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Norra Finland lockar köphungrigt Glesys


Det Falkenbergbaserade hostingbolaget Glesys blickar österut och köper Uleåborgsbaserade Oulun Datacenter, ODC..

Computer Sweden - 10 timmar sedan

Tietoevry har hittat parkering i molnet


Nordiska parkeringsjätten Aimo Park tar hjälp av Tietoevry för att utveckla nya tjänster som ska påskynda bolagets digitala omvandling..

Computer Sweden - 13 timmar sedan

Google pressas om integritet – två stämningar på en vecka


Google är i blåsväder när det gäller hanteringen av användarnas integritet. I EU pågår en granskning enligt GDPR och i USA har nu en grupptalan öppnats mot sökjätten bara några dagar efter att delstaten Arizona lämnat in en stämningsansökan..

Computer Sweden - 14 timmar sedan

Svenskar näst mest sårbara – stor risk att utsättas för cyberbrott


Vi har det för bra för vårt eget cyberbästa. Så kan man sammanfatta en undersökning som visar att svenskar har näst störst risk att drabbas av cyberbrott i hela världen..

Computer Sweden - 14 timmar sedan

Zooms försäljning upp 169 procent under första kvartalet


Den nya videokonferenstjänsten ökade omsättningen kraftigt under det senaste kvartalet, som präglats av distansarbete och krav på samarbetsverktyg..

Computer Sweden - 15 timmar sedan

"Varför bemöter inte Esam och Försäkringskassan huvudpunkterna i vår kritik?"


Esams och Försäkringskassans kommentarer kring rapporten om montjänster i offentlig sektor tyder på att de inte läst den ordentligt, skriver rapportens författare David Frydlinger och Caroline Olstedt Carlström..

Computer Sweden - 17 timmar sedan

Därför är coronaviruset ännu en spik i kontantkistan


Konsumtionen har rasat under coronakrisen – och den har också påverkat hur vi betalar. ”Signalerna från värdetransporterna visar att kontantmängderna minskar”, säger Bengt Nilervall på Svensk Handel..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.