Opinionen.se > Opinion

Tuesday, 26 May, 05:33

Opinionen.se - 30 nov 99 kl. 00:00

Dödsolycka utanför Simrishamn
En kvinna omkom på fredagskvällen sedan hon blivit påkörd av en bil nära Simrishamn. Olyckan inträffade vid 18.30-tiden på vägen mellan Östra Tommarp och Vranarp. Kvinnan avled på platsen. Omständigheterna kring olyckan var sent på fredagskvällen fortfarande oklara, uppger SR Malmöhus..
Läs mer på Opinionen.se
Läs mer om:
Simrishamn, Östra Tommarp, Vranarp, SR Malmöhus

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödsolyckautanför , Simrishamn
Skånskan - 19 nov 13 kl. 17:32

Tågstopp efter dödsolycka

Tågtrafiken stod stilla i två timmar mellan Ystad och Simrishamn under tisdagskvällen..

YA - 22 aug 13 kl. 10:28

Ny fabrik på väg till Simrishamn

Foto: Scanpix
Fyra fiskeföretag planerar att starta en fabrik för fiskberedning i Simrishamns hamn. I vinter räknar nybildade Österlen Fiskberedning AB med att klubba en etablering i Simrishamn.
?

YA - 27 apr 13 kl. 04:00

Giftig cocktail i Simrishamn

På plats 256 hittar vi... Simrishamn!
Det är inget lysande resultat för det moderata kommunalrådet Anders Johnsson.

Trelleborgs Allehanda - 16 feb 12 kl. 12:45

Libyer överger Simrishamn

Arkivfoto: Bass Nilsson
Nu står sjukhussalarna tomma. De libyska patienterna har flyttat till Malmö - Simrishamn var för litet.
?

Skånskan - 16 maj 17 kl. 12:40

Praktikertjänst vill lämna sjukhuset i Simrishamn

simrishamn Praktikertjänst AB, som driver sjukhuset i Simrishamn, vill lösas från avtalet med Region Skåne. Sjukhuset går med flera miljoner kronor i förlust. ERWP.

Skånskan - 13 jan 16 kl. 14:00

Integration i Simrishamn i fokus

Simrishamn Tv-journalisten Fredrik Önnevalls dokumentärserie om integrationen i Simrishamn, Fosterland del 2, har premiär i SVT1 på torsdag.Fredrik ÖnnevallFredrik Önnevall, född 1973 i Dalby, gick journalistutbildningen vid Södra Vätterbygdens folkhögskola. Han har arbetat på Sydnytt som reporter och redaktör sedan slutet av 1990-talet.

Skånskan - 09 mar 16 kl. 21:00

Direkttåget Simrishamn-Malmö kvar

SIMRISHAMN Direkttåget mellan Simrishamn och Malmö får fortsätta som vanligt – utan byte i Ystad.Det blev resultatet av Simrishamns kommunalråd Karl-Erik Olssons (S) möte med Stefan Svalö (S), ordförande i kollektivtrafiknämnden.
– Vi kom överens om att de berörda kommunerna Simrishamn, Tomelilla och Ystad ska samarbeta med Trafikverket för att få fram hållbara lösningar för banan, säger Karl-Erik Olsson.

YA - 10 mar 12 kl. 06:30

Räkna rätt i Simrishamn

Det går inte att driva en skola utan elever. När Österlengymnasiet i Simrishamn tvingas ta bort de flesta högskoleförberedande programmen är det en anpassning till verkligheten.
Utbildningar som bara har några enstaka sökande kan inte hållas i gång.

YA - 28 apr 12 kl. 06:31

Nystart Simrishamn

Det blev barn- och utbildningsnämnden, bun, som fick bära hundhuvudet för de mångåriga problemen med ekonomiska underskott inom Simrishamns skolor.
När en majoritet i kommunfullmäktige valde att neka ansvarfrihet för nämnden och överskjuta ansvaret för skolfrågorna till kommunstyrelsen följde de revisorernas rekommendation. Men om kommunfullmäktige (och kommunstyrelse) granskat sitt eget ansvar för skolfrågorna ?

YA - 01 dec 12 kl. 04:01

Friskare Simrishamn

Foto:
När varselvågen rullar över landet, nyheterna för södra Sverige är pessimistiska och prognosen för landsbygdskommunerna synes negativ ? då är det läge att lägga sig ner och dö.
Eller så får man göra som vi gör när dyster november övergår i december; tända ljusen och mota bort mörkret.

YA - 23 okt 14 kl. 11:33

Kbv stannar kvar i Simrishamn

Kustbevakningens station i Simrishamn räddas och regeringens budgetproposition går igenom. Vad kuststationen ska bestå av är dock ännu inte klart.
I sin budgetproposition förelår regeringen att Kustbevakningen får 67 miljoner kronor utöver sin nuvarande budget på cirka en miljard kronor.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.