Sydsvenskan > Ekonomi

Thursday, 28 May, 16:34

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 06:30

Svenskar: Far och flyg!STOCKHOLM. ? Vi r ett folk som reser vldigt mycket och vi r duktiga p att ta reda p vra rttigheter jmfrt med andra lnder, sger Jolanda Girzl, enhetschef p Konsument Europa, dit man kan vnda sig om ngot har gtt snett med flygresan..
Läs mer på Sydsvenskan

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Svenskar, Faroch , flyg
SR - 03 mar 11 kl. 21:24

Flera svenskar evakuerade till Malta

Flera svenskar evakuerades till Malta från Libyen under torsdagen. På eftermiddagen anlände en familj med båt från Benghazi och på kvällen kom åtta svenskar med flyg från Tripoli..

Vimmerby Tidning - 01 jun 12 kl. 06:05

Far & flyg vilken bil

Att stå still i rusningstrafiken är knappast någon ”höjdare” och kan få den mest tålmodige att tappa behärskningen. Det tutas, gestikuleras och att stå i milslånga bilköer får de flesta att vilja krypa ur skinnet. Vore det då inte skönt att likt i filmens underbara värld bara kunna trycka på en knapp och vips så poppar vingar ut och du kan lyfta från marken och svepa förbi alla bilar?

Aftonbladet - 28 jun 13 kl. 06:55

Far å flyg - så lyfte semestern

Kristianstadsbladet - 21 feb 11 kl. 08:28

Svenskar uppmanas lämna Libyen

Foto: Scanpix
Upproret spred sig till Tripoli.
Det svenska utrikesdepartementet (UD) ändrar sina rekommendationer och avråder nu från alla resor till Libyen och uppmanar svenskar "utan tvingande skäl att stanna" att lämna landet, om säkerhetsläget tillåter.

Telekomföretaget Ericsson ordnar på tisdagen flyg ut ur Libyen från Tripoli.

Kristianstadsbladet - 10 nov 13 kl. 19:42

UD: Inte kontakt med alla svenskar

Över 10 000 människor i provinsen Leyte i Filippinerna har dödats i supertyfonen, uppger en polischef.Tyfonen har lämnat stora skador efter sig och antalet döda stiger.UD har inte fått kontakt med alla svenskar i området.

BT - 10 nov 13 kl. 19:44

UD: Inte kontakt med alla svenskar

Över 10 000 människor i provinsen Leyte i Filippinerna har dödats i supertyfonen, uppger en polischef. Tyfonen har lämnat stora skador efter sig och antalet döda stiger.UD har inte fått kontakt med alla svenskar i området.

YLE - 04 jul 16 kl. 17:01

Försenat eller inställt flyg? Det här har du rätt till

För dem som drabbas av försenade eller inställda flyg erbjuder EU-förordningen EG261/2004 en lättnadens suck. Tanken med förordningen är att passagerare inte ska lida av flygbolagens missar. Eftersom förordningen ingår i europeisk lagstiftning gäller den på alla inrikes- eller utrikesflyg från en flygplats inom Europeiska unionen med vilket flygbolag som helst samt flyg till en flygplats inom EU från ett land utanför unionen med ett flygbolag registrerat i ett EU-land.

Skånskan - 16 jul 16 kl. 10:43

Flera inställda flyg: UD avråder från att resa till Turkiet

Till följd av det osäkra läget i Turkiet avråder Utrikesdepartementet svenskar från att resa till landet. UD avråder svenskar från att åka på icke nödvändiga resor till Turkiet. Flera resebolag har därför valt att ställa in sina planerade flyg under helgen.

Cornucopia - 23 sep 19 kl. 07:08

Thomas Cook i konkurs - 10 000-tals svenskar drabbade

Den brittiska resekoncernen Thomas Cook har gått i konkurs. Upp till runt enmiljon resenärer är drabbade i varierande omfattning och enbart från Sverige omfattas 10 000-tals svenskar via Ving, Spies och Tjäreborg. Under dagen är 36 avgångar från Sverige inställda, plus inkommande flyg.

Realtid - 7 timmar sedan

Ny chef för verksamhetsområde Medlem hos FAR

Therese Andersson har rekryterats till tjänsten som chef för verksamhetsområdet Medlem hos branschorganisationen FAR. Hon får övergripande ansvar för strategiska medlemsfrågor och efterträder Annelie Dahlqvist som går i pension..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.