Sydsvenskan > Kultur

Friday, 29 May, 16:39

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 06:30

Önskas: en marschMARINENS MUSIKKÅR. Att blanda musikgenrer är både nödvändigt och riskabelt. Nytt kan uppstå, men risken finns alltid att åtminstone det kortsiktiga resultatet mest blir tafatt eller överdrivet.
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Karlzon, Nydesjö, MARINENS MUSIKKÅR, Marinens, Palladium, John Adams, Jakob Karlzon, Robert Schumanns, Zappa, Karlzons, Maurice Ravels, Ravels, Leonard Bernsteins, Side Story

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Önskasen , marsch
YLE - 08 aug 15 kl. 11:46

Vasa marsch lockade 500 deltagare

För nittonde året samlas ivriga motionärer till Vasa marsch. Omkring 500 personer från sjutton länder deltar i tredagarsevenemangent. - Det här är ju perfekt så länge regnet håller sig borta, säger Harry Swanljung om vädret på lördagen.

Helsingborgs Dagblad - 13 aug 11 kl. 22:50

Upplopp i Londonderry efter marsch

Nordirländska republikaner kastade bensinbomber mot poliser och brände fordon sedan protestanter genomfört en provocerande marsch nära katolska områden i Londonderry på lördagen. Sju människor greps misstänkta för vandalism men det fanns inga rapporter om skadade. Befälselevernas marsch genomförs varje sommar av probrittiska protestanter för att högtidlighålla historiska händelser, särskilt brittiska militära segrar..

BT - 01 maj 13 kl. 11:34

Svenskarnas partis marsch stökig

Vid lunchtid startar högerextrema Svenskarnas parti sin marsch i Jönköping. Över 200 personer väntas delta, enligt partiet med rötter från nazistiska Nationalsocialistisk front. På nätet sprids uppmaningar på en motaktion.

BT - 04 nov 13 kl. 18:17

Ryska nationalister greps i marsch

Runt 10 000 ryska nationalister marscherade i Moskva i Ryssland för att protestera mot muslimsk invandring under måndagens "ryska marsch". Polis grep omkring 30 deltagare i marschen sedan demonstranterna utfört nazisthälsningar och angripit fordon med förare som man trodde kom från Kaukasus eller Centralasien.- Varför befinner sig dessa främlingar i vår stad?

Kristianstadsbladet - 04 nov 13 kl. 18:15

Ryska nationalister greps i marsch


Runt 10 000 ryska nationalister marscherade i Moskva i Ryssland för att protestera mot muslimsk invandring under måndagens "ryska marsch".Polis grep omkring 30 deltagare i marschen sedan demonstranterna utfört nazisthälsningar och angripit fordon med förare som man trodde kom från Kaukasus eller Centralasien. - Varför befinner sig dessa främlingar i vår stad?

BT - 04 nov 13 kl. 19:44

Ryska nationalister greps i marsch

Rysk polis grep i dag omkring 30 personer som deltog i en marsch i Moskva mot muslimsk invandring. Totalt gick runt 10 000 ryska nationalister i den "ryska marschen". Polisen grep demonstranterna efter att dessa utfört nazisthälsningar och angripit fordon med förare som man trodde kom från Kaukasus eller Centralasien.

YLE - 12 aug 16 kl. 14:55

Dags för Vasa marsch igen

I helgen deltar hundratals vandrare i Vasa marsch. Marschen ordnas för 22:a året i rad och lockar vandrare från hela världen. - Det är kul att det kommer deltagare från hela Finland och deltagare från ungefär 20 olika länder, säger Helena Kyrläinen som är med och arrangerar årets marsch.

Skånskan - 10 dec 16 kl. 20:55

Hundratals i tyst marsch mot våldet

MALMÖ Hundratals Malmöbor samlades på lördagskvällen på Möllevångstorget för att med en tyst marsch hedra den 24-årige tandläkaren Rami Amin som sköts till döds på Munkhättegatan i Malmö natten till torsdagen. ERWP.fif(0)Det var anhöriga som arrangerade marschen mot våld och vapen.

Nya Wermlands Tidningen - 15 sep 17 kl. 12:09

FBK-fansen laddar med marsch

För tredje året i rad anordnar supporterföreningen Bryggeriet en marsch till Färjestads hemmapremiär i SHL. Lördagens marsch går från puben The Leprechaun på Östra Torggatan till Löfbergs Arena där FBK möter Linköping..

Världen Idag - 01 jun 18 kl. 12:41

Marsch för ofödda i Linköping den 6 juni

En marsch för de ofödda kommer äga rum på nationaldagen i Linköping. – Vi har inte haft någon sådan här marsch sedan 90-talet, säger Livsvals ordförande Malin Schelin som kommer tala under eventet..

SmålandsPosten - 15 jul 13 kl. 06:09

Vad önskas mera?

Kommentar på ett inlägg från Magnus Aaby Ericsson, rörande Alvesta Biogas AB:s projekt i Alvesta. Vi läser ännu ett inlägg om Alvesta Biogas AB:s projekt i Alvesta från Magnus Aaby-Ericsson. Vad vi kan utläsa anser Magnus att Alvesta kommun inte stöttar projektet!

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Damberg tror på högt tempo i nordiska samtal

Det nordiska samarbetet är helt unikt, och trots allt går både smittspridningen och antalet dödsfall i Sverige ner. Det är inrikesminister Mikael Dambergs bästa argument för att Sverige bör släppas in i den nordiska stugvärmen igen. Det var ett surt bes.

Sydsvenskan - 1 timme sedan

Kammarrätten: Malmö har ansvar för hemlös familj – inte Staffanstorp

Mamman: ”De bollar runt med barnen, det är inte bra.”.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Donald Trump flaggad av Twitter – igen

För andra gången inom en vecka har inlägg från USA:s president Donald Trump flaggats av Twitter. Denna gång har presidenten skrivit om de pågående protesterna i Minneapolis i inlägg som medieplattformen markerar som förhärligande av våld. Tweetserien fo.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Odlar potatis i väntan på att Everest öppnar

Det har gått 67 år sedan den första bestigningen av världens högsta berg. Men i år har coronapandemin satt stopp för klättringen på Mount Everest. Guiden Sonam Tshering odlar potatis i stället.

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Wera von Essen tvingar in läsaren i ångest, självutplåning och våld

Wera von Essens nya roman är vacker, men övertygar inte Anna Lundvik fullt ut..

Sydsvenskan - 8 timmar sedan

Besked om resor i sommar dröjer

Blir det en sommar på lantstället eller inte? Ett besked om hur det blir med inrikesresor under sommaren hade utlovats från Folkhälsomyndigheten till i dag – men nu står det klart att svenskarna får vänta ytterligare. – Det hann inte bli klart till i da.

Sydsvenskan - 9 timmar sedan

Svårt skadad efter lejonattack i Australien

Två lejon attackerade en djurskötare på ett zoo i Australien när hon var i färd med att städa djurens inhägnad under fredagen. Den 35-åriga kvinnan fick allvarliga skador i huvudet och i halsen och fick flygas till sjukhus. Hennes tillstånd uppges vara.

Sydsvenskan - 10 timmar sedan

Småsparare bottenfiskade i maj

Småspararna valde att bottenfiska på aktiemarknaden under maj månad. Norwegian, Samhällsbyggnadsbolaget i Norden och H&M fanns bland köpobjekten Stockholmsbörsen har likt övriga marknader globalt sett fått fart den senaste månaden. Under de senaste 30 d.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Kinesisk huvudvärk för EU:s utrikesministrar

Coronakrisen och Hongkong. Yttrandefrihet och industrispionage. Handelsgräl och handelssamarbete.

Sydsvenskan - 11 timmar sedan

Moskva skriver upp dödstal

Hälsovårdsmyndigheterna i Moskva har mer än fördubblat siffrorna över avlidna i covid-19 i staden under april, rapporterar BBC. Den tidigare uppgiften 639 döda har ersatts med 1 561 dödsfall. Uppgifterna kommer dagen efter det att borgmästaren Sergej So.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.