Sydsvenskan > Kultur

Wednesday, 03 June, 11:43

Sydsvenskan - 29 okt 11 kl. 06:30

Otäck mordscen i flödande solljusDavid Finchers allra bästa film ? en suggestiv dramatisering i Hipstamatic-färgskala om jakten på seriemördaren ?The Zodiac Killer?
Läs mer på Sydsvenskan
Läs mer om:
Finchers, Hipstamatic, Zodiac Killer, San Francisco, Ruffalo, David Toschi, Jake Gyllenhaal, Robert Graysmith, Sevigny, TV3

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Otäck, mordsceni , flödande, solljus

Fler nyheter från Sydsvenskan

Sydsvenskan - 45 minuter sedan

Oro för avslappnade turister i Skåne

Det finns risk för att utländska turister slappnar av alltför mycket och struntar i virusrekommendationerna, varnar den skånska länsstyrelsen inför sommaren. Skåne kan locka till sig många danska och tyska turister i sommar, tror Turism Skåne. I en läge.

Sydsvenskan - 2 timmar sedan

Stort tapp för Volvo Cars även i maj

Volvo Cars börjar se en viss ljusning i coronapandemin. Den globala försäljningen i maj minskade visserligen med 25,5 procent jämfört med samma månad i fjol, men det finns också tecken på återhämtning, uppger biltillverkaren i ett pressmeddelande. I Kin.

Sydsvenskan - 3 timmar sedan

USA-protester: ”Väntar oss ökning” av virusfall

Över hela USA har tusentals människor den senaste veckan slutit upp i en protestvåg mot rasism och polisvåld – mitt under rådande pandemi. Läkare varnar för att protesterna är en grogrund för ny smittspridning – och att tårgas kan göra att viruset sprid.

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Gunnar Syréhn

Gunnar Syréhn, Malmö, har avlidit i en ålder av 82 år..

Sydsvenskan - 4 timmar sedan

Minnesord om Per Johan Gustafsson

Professor Per Johan Gustafsson, Lund, har avlidit vid en ålder av 67 år..

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Omstridda förslag kan ändra las rejält

Förslagen från regeringens utredare av anställningsskyddet är inte småpotatis. Om fack och arbetsgivare inte lyckas göra upp om något annat kan det innebära stora förändringar för anställda och företagare. Inte konstigt att debatten redan rasar.

Sydsvenskan - 5 timmar sedan

Dubbelt så dyrt när Region Skåne panikhandlade skyddsutrustning

Dubbelt så dyrt när Region Skåne panikhandlade skyddsutrustning.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Stenson hoppas på Ryder Cup-besked snart

Ställs Ryder Cup in eller blir det av – och i så fall med eller utan publik? Henrik Stenson är en av många som undrar. "Hoppas vi får höra något om Ryder Cup inom snar framtid", skriver han till TT.

Sydsvenskan - 6 timmar sedan

Nu slår Italien upp portarna för turister

Lagom till sommarsemestrarna öppnar Italien sina gränser på onsdagen. Besökare från alla EU-länder samt Storbritannien är välkomna att resa in i landet utan att behöva sitta i karantän. Förhoppningen är att turismen ska hjälpa till att bygga upp ekonomi.

Sydsvenskan - 7 timmar sedan

Fortsatt uppåt på Asienbörser

Veckans uppgång på ledande börser i Asien fortsätter i den tidiga onsdagshandeln. I Tokyo hade Nikkei 225-index stigit över 1,5 procent efter ett par timmars handel, medan det bredare Topixindexet klättrade nästan 0,9 procent. Kända japanska varumärken.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.