Kristianstadsbladet > Kultur

Wednesday, 27 May, 09:01

Kristianstadsbladet - 29 okt 11 kl. 06:30

Det våras för höstens deckareDECKARE. På tisdag ägnas kultursidorna åt deckare, med kortrecensioner, fördjupning och lite nyheter i en ny förpackning. Ett uppslag som framöver återkommer minst en gång i månaden..
Läs mer på Kristianstadsbladet
Läs mer om:
Deckare, Svenska Deckar, Gunilla Wedding Kristianstad, Stadsbiblioteket, Ohlsson, Karin Alfredssons, Dahls, Keplers, Hans Koppels, Bauers, Meyers, Minas, Temples, Domingo Villars, Deckarakademins, Eskilstuna

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Det vårasför , höstens, deckare
Kristianstadsbladet - 04 sep 13 kl. 13:39

Rowlings deckare på svenska i vår


JK Rowlings deckare "The cuckoo's calling" kommer på svenska i mars. Romanen skrev Rowling under pseudonymen Robert Gailbraith och gavs ut i hemlandet i våras."The cuckoo's calling", som än så länge saknar svensk titel, beskrivs som en klassisk brittisk deckare.

Trelleborgs Allehanda - 04 sep 13 kl. 13:39

Rowlings deckare på svenska i vår


JK Rowlings deckare "The cuckoo's calling" kommer på svenska i mars. Romanen skrev Rowling under pseudonymen Robert Gailbraith och gavs ut i hemlandet i våras."The cuckoo's calling", som än så länge saknar svensk titel, beskrivs som en klassisk brittisk deckare.

Kristianstadsbladet - 21 jul 14 kl. 09:07

Hitlista i centrum av deckare

Foto: Bass Nilsson
Måns Hedberg sitter i det gamla hotellets likrum och gör de sista finputsningarna i manuset till en deckare som utspelar sig i Kristianstad. En historia som innehåller karaktärer från verkligheten.
2010 publicerades det en insändare i Ystads Allehanda som förbryllade en del och som väckte en hel del uppmärksamhet.

Magazin24 - 17 jul 12 kl. 19:32

Gatuarbeten och stensättning i Arboga

Från och med vecka 29 kommer det att utföras gatuarbeten och stensättning i Arboga. Vid Gäddgårdsgatan kommer det att utföras gatuarbeten från och med vecka 29. Det är tekniska förvaltningen som kommer att anlägga ett övergångsställe med fartdämpande åtgärder vid Gäddgårdsskolan.

NT - 04 sep 13 kl. 13:39

Rowlings deckare på svenska i vår

JK Rowlings deckare "The cuckoo's calling" kommer på svenska i mars. Romanen skrev Rowling under pseudonymen Robert Gailbraith och gavs ut i hemlandet i våras..

Västerbottens Folkblad - 04 sep 13 kl. 13:42

Rowlings deckare på svenska i vår

JK Rowlings deckare ?The cuckoo?s calling?

Skånskan - 17 aug 19 kl. 07:00

Humor och livsstil i höstens tv-program

Både nya och återkommande tv-serier, dokumentärer och livsstilsprogram står på SVT:s höstmeny. Bland alla program återkommer även Svenska Nyheter – nu med en ny programledare.
– Det känns svinbra, det är verkligen mitt drömjobb, säger Kristoffer Appelquist.

SmålandsPosten - 24 jun 14 kl. 06:25

Nya lokaler ska byggas till Stens chark i Åseda

En ny industribyggnad är på gång i Åseda. Det är Ewald Strandberg som genom sitt fastighetsbolag ska bygga en nästan 900 kvadratmeter stor lokal på sin tomt vid Hammarvägen. Lokalerna ska hyras ut till Stens chark, som också de gör en investering, i form av nya maskiner.

YLE - 04 sep 17 kl. 18:49

Alla röster ska få höras på Åbo Bokmässa

I oktober är det för 26:e gången dags för Åbo Bokmässa. Bokmässan i Åbo är Finlands äldsta och i år fokuserar man på Finlands jubileumsår. Mässan äger rum i Åbo mässcentrum 6-8 oktober och bjuder i år på 770 uppträdanden, 500 programpunkter och över 100 utställare.

DI - 19 okt 14 kl. 16:33

Så hittar du köplägen efter höstens ras

Börsen vänder upp efter höstens rejäla ras. Nu vänder det, men välj dina köp försiktigt. Så lyder är budskapet från Börsrådets aktieproffs..

Skånskan - 21 jul 16 kl. 17:30

Nästan stensäkert Ljunghögs bumling

Hög Den saknade stenen till Ljunghögs gånggrift tros vara hittad. I förra veckan inspekterade den danske megalitrestauratören den 7 ton stora kolossen och kunde konstatera att den har rätt form och storlek. I början på augusti sker ett avgörande lyft.

Fler nyheter från Kristianstadsbladet

Kristianstadsbladet - 30 minuter sedan

Rekordmånga ansluter sig till Stim

Kristianstadsbladet - 1 timme sedan

Jazzmusikern Jimmy Cobb är död

Kristianstadsbladet - 2 timmar sedan

Inställda spelmässor kan slå mot branschen

Spelmässor och branschkonferenser ställs in, flyttar till nätet eller skjuts upp på löpande band i coronavirusets spår. Det kan slå mot mindre utvecklare, och leda till att färre spel släpps framöver..

Kristianstadsbladet - 3 timmar sedan

"Little nightmares" når två miljoner

Kristianstadsbladet - 4 timmar sedan

Lisbeth Salander mot ny Amazonserie

Kristianstadsbladet - 8 timmar sedan

Piraten berättar med humor men han skrev på allvar

Efter att Lina Wolff tilldelats årets Piratenpris gick jag till biblioteket i Vollsjö och lånade en plastkass full med Piratenböcker, både av och om Fritiof Nilsson Piraten. Också jag tycker att Wolff var ett bra val av Piratenpristagare..

Kristianstadsbladet - 14 timmar sedan

"Dark" får avslutande säsong på Netflix

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Regionteatern satsar på ett liv efter coronan

Regionteatern, med säte i Växjö, presenterade under tisdagen under speciella omständigheter höstens repertoar. ”Lite ovanligt att sitta och prata in i en skärm”, sa teaterchefen Therese Willstedt inledningsvis med tanke på att det var en digital presskonferens där vi reportrar satt på annat håll med datorn..

Kristianstadsbladet - 19 timmar sedan

Turnerpriset görs om till stipendier

Kristianstadsbladet - 21 timmar sedan

Fler kvinnliga låtskivare i MelodifestivalenOm oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.