NSD > Nyheter

Saturday, 30 May, 23:47

NSD - 29 okt 11 kl. 06:00

Kaféträff med musik hos PRO Luleå centralaPRO Luleå centrala sångkör, Sångfåglarna, hade inbjudit till en kaféträff med temat "Mys i höstrusket"..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
PRO Luleå, Mys

Dela artikeln

0 delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaféträffmed , musik, hos, PRO, Luleå, centrala
Dalarnas tidningar - 22 sep 15 kl. 09:27

Politikerräv ny gruppledare hos PRO

Birgitta Hedin informerade bland annat om PRO:s kafé torsdagen den 24 september där Missing People kommer att informera om sin verksamhet. Hedin informerade även om Högbergets dag den 3 oktober där friskvårdsansvariga hos PRO medverkar..

DalaDemokraten - 22 sep 15 kl. 09:27

Politikerräv ny gruppledare hos PRO

Birgitta Hedin informerade bland annat om PRO:s kafé torsdagen den 24 september där Missing People kommer att informera om sin verksamhet. Hedin informerade även om Högbergets dag den 3 oktober där friskvårdsansvariga hos PRO medverkar..

NSD - 05 dec 12 kl. 06:00

Glöggmingel hos PRO Centrala Luleå

PRO Luleå Centrala har haft kaféträff med glöggmingel..

Blekinge Läns tidning - 23 feb 16 kl. 14:03

Ros till er som ordnade kafékväll på Hasslö PRO

Barometern - 29 apr 16 kl. 08:32

Större lokaler hos restaurang i Pukeberg

Lisa Ammert och Nina Albrektsson har drivit kaféet och restaurangen Hos oss i Pukeberg sedan november 2014. Resultatet har varit över förväntan, tycker de..

Skånskan - 19 apr 19 kl. 05:30

Ny aktör tar över Beijers parks kafé

Malmö Det blir Ba­ris­ta­kol­lek­tivet som tar över kaf­fe­verk­sam­heten i Bei­jers park, san­no­likt med start första vec­kan i maj.
– Vi har en ny ak­tör men det är inte rik­tigt klart ännu, det ligger hos ju­risterna, säger Santiago Troche, fö­re­nings­ko­or­di­na­tor på Malmö stad.Kommunen vill gärna ha en aktör som kan hålla kaféet öppet året om, men hur det blir när Baristakollektivet tar över är än så länge oklart.

BT - 15 dec 14 kl. 07:18

Emma från Borås: "Jag har varit på det kaféet"

Musikstudenten Emma Karlsson, 19, från Borås upplever en dramatisk dag i Sydney. – När jag vaknade hörde jag sirener utanför mig. När jag senare gick in på Facebook så var det första jag såg en artikel om det här, berättar Emma Karlsson.

Skånskan - 16 maj 18 kl. 14:00

PRO Höör tänker fira pensionen redan vid 60

höör Allt tog en början på järnvägshotellet med 50 personer närvarande. Nu firar PRO Höör 60 år med en rejäl fest.
– Jag hoppas på fler medlemmar och att fler tar ännu större ansvar, säger ordföranden Inger Karlsson.

YLE - 16 okt 14 kl. 07:33

Hemma hos After Eight

After Eight är en viktig del av Jakobstads kulturliv. Vi träffar eldsjälen Mecki Andersson, som trots ekonomiska problem håller hoppet, och kreativiteten uppe. Häng med in i After Eights mysiga värld.

News55 - 25 sep 16 kl. 09:08

Svensk-turkiske sångaren Hayati Kafé fyller 75: ”Samhället är inte anpassat för äldre”

Grattis på 75-årsdagen och till 60 år som artist – hur går tankarna? – Jag har ju haft en fantastisk tid i alla dessa år, både som musiker och sångare och det är jag väldigt tacksam för. Jag hoppas att jag kan fortsätta ett bra tag till, och det kommer jag göra så länge jag kan stå på benen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.